haha. xD jó cikk. :thumb: dicsértetem az írót, és mély egyetértésemet (és közös bánatomat) fejezem ki. :D
Nyomtatási nézet
''Van Bolygó neve halál (Dead Space), Indiana Jones (Uncharted), Delta Kommandó (Call of Duty), Mad Max (Rage), Top Gun (Ace Combat) és Robotzsaru (Deus Ex) is. Ezek őrült keveréke pedig úgy tűnik, hogy a Resident Evil 6 lesz.''
Ezen halálira kiakadtam!!!!!!!Csak azért, hogy valami más legyen és sikeresebb, mert az a másiknál bevált????Hát kőnyőrgőm!!!!!:angry:
"Gigantikus mash-up, melybe belegyúrták generációnk összes sikerjátékát, és ezzel együtt mindent, ami azokra olyan nagyon jellemző volt."
Hát ez mekkora egy nagy igazság!!!!!!!!!
KONY 2012
Joseph Kony egy bűnöző, aki Afrikában az LRA nevű szervezet vezetője. Eddig gyermekek ezreit rabolta el. A fiúkból katonát csinált és sokakat arra is rákényszerített, hogy megöljék a saját szüleiket, lányokból pedig szexrabszolgát, kínozva és bántva őket.
A legszomorúbb, hogy nincs konkrét célja szörnyű tetteivel. Nem akarja a kormányt megdönteni, nem küzd semmilyen eszméért. Egyetlen oka ezekre a szörnyűségekre, hogy hatalmat akar.
A gyermekek és az emberek félelemben élnek. Nem mernek egyedül utazni, egyedül aludni, egyedül lenni. Bármikor, bárhol lecsaphatnak rájuk Kony emberei. 20-an, 30-an aludnak összezsúfolódva egy szobában.
Joseph Kony 1. a nemzetközi körözési listán. Ám eddig nem tudták elkapni.
Az Invisible Children egy nemzetközi nonprofit szervezet, amely azért küzd, hogy megállítsák őt. Segítik az afrikaiak életét amennyire csak tőlük telik és igyekeznek felhívni a kormányok és a világ figyelmét Kony-ra és szörnyű tetteire.
Az Invisible Childrennek köszönhetően 2011. október 14-én az Amerikai Egyesült Államok egy kis létszámú hadsereget küldött Közép-Afrikába, hogy megtalálja és megállítsa Kony-t. Ez idáig sajnos ez nem sikerült, de jelenleg is ott vannak és az ugandai hadsereggel együtt működve keresik ezt az elvetemült bűnözőt.
Ez volt az első alkalom, hogy Amerika nem érdekből, a haszonért küldött hadsereget valahová, hanem azért, mert így helyes!
De a legnagyobb probléma az, hogy Kony-t nem ismeri a világ. Hogy nem híres. Hogy az emberek többsége sohasem hallotta a nevét és semmit sem tud azokról a szörnyűségekről, amiket elkövetett. Láthatatlan a világ számára.
Segítsetek tenni ez ellen!
Tegyünk róla, hogy mindenki ismerje! Hogy ne tudjon az ismeretlensége miatt még több gyermeket elrabolni, még több családot tönkretenni!
Ezen a weboldalon még több dolgot megtudhattok a Joseph Kony ellen vívott harcról.
Osszátok meg ezt a videót!
Keressétek meg az Invisible Children-t a facebookon és a twitteren! Segítsétek munkájukat és az afrikaiakat, akik félelemben élnek minden nap!
Invisible Children (facebook oldal)
Invisible Children (facebook profil)
Invisible Children (twitter oldal)
Segítsetek megállítani ezt az embert, aki félelemben tart több ezreket!
Természetesen az Amerikai hadsereg benne van... Erre már lenne is pár összeesküvés elméletem.
Ha már itt tartunk itt volt már szó az ACTA-ról? :D
Elvileg itt is volt tiltakozás.
Igen, BP-n több, mint ezren tüntettek:D Egyelőre úgy tudom, hogy sikerült is megállítani ezt az egészet, mert Brüsszel elutasította az ACTA-t, de szerintem biztos fognak még próbálkozni hasonló törvényekkel, nagyon arrafelé halad a világ.:( (És a legutóbbi petíció szerint is még próbálkoznak visszahozni.)
Az a Kony-s videó meg elég szörnyű. :S De aztán láttam ezt. Ez az ugandai származású lány meg azt mondja, hogy elég félrevezető a videó, mert Kony már elvileg rég halott, és a befolyó pénznek csak 30%-a megy a hadsereg segítésére, a többi valószínűleg saját zsebre... Hogy most melyik igaz, nem tudom, de elég furcsa.
Gyanakodtam én is a pénzre, olvastam olaj ügyről is :S de azért remélem ezek tényleg csak tévhitek :)
----
Új állataim vannak :D
Vettem pár neonhalat és 2 karmos békát, legjobban a békákat imádom kis bolondok :D
(na ha ebből a képből kitudjátok venni őket xD)
http://i43.tinypic.com/vg6x5.png
Azt is tedd hozzá, hogy pizzával eteted "Bélát" :vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol:
Amúgy nagyon aranyosak :o