Álllítottam rajta az új játék indítása után semmi csak hang van esetleg valaki egy mentést tudna adni, rögtön a leg elejéről, hát ha csak ez a gond?
SIKERÜLT! Megoldottam írtam Spikonak is ő mondta hogy be köll állítani valamit!
Aki win 8 ja van az az emergency résznél jelölje be a 2. kat és törölje a pix mappát úgy jó lesz.
Bocsi a dupláért
2014-06-05, 14:50
Matie
Tegnap nekiestem az editornak megint, már jó hosszú ideje nem nagyon nyúltam hozzá (a Crystal Skulls 2 nem számít, azt muszáj volt befejezni, csak hibákat javítottam). Ennek próbáltam ismét nekifutni, ez a project sajnos elveszett, amikor a merevlemez bemondta az unalmast, még most is siratom. xD
A lényeg az, hogy ahogy dolgozok rajta, livestreamen is megy és mindenki láthatja, hogy készül. A végén remélhetőleg játszható is lesz.:p
Akit érdekel, hogy épül fel egy pálya, majd láthatja teljes egészében, ez itt 3 órányi munka felgyorsítva:
2014-06-05, 17:46
Mitzy
Mondjuk erre így egy szó: Uhwáó!!!! :eek::eek: :jumper::jumper:
Nagyon széééép!!! :) :D
2014-06-08, 19:37
Alexa4
Sziasztok! A segítségeteket kérném! A next gen-es pályaszerkesztőt letöltöttem (a TR Editor.hu-ról), de nem engedi felrakni, van az NG Centre (amire azt írtátok hogy kell hozzá), azt nem találom sehol, amiket belinkeltetek korábban, nem találom/tudom mit és hol kéne letölteni. Most a régi pályaszerkesztőt használom, rémálom.. nem működik benne semmi. De inkább a TRNG kellene. Már több mint egy éve szenvedek vele, remélem tudtok segíteni! Nagyon, nagyon megköszönném! :)
Utána pedig ha már ez megvan, akkor frissíteni lehet a legújabb TRNG progira, mert van a NG_Centerben beépített frissítő is.
NG_Center.exe -> Updates fül -> Check for available updates gomb :)
2014-06-08, 21:15
Alexa4
És ha nincs meg az eredeti, csak letöltöttem az úgy nem jó? Mert akkor szerzek eggyet valahonnan, esetleg még használtan is.
2014-06-08, 21:57
Roli
A letöltött is jó, azért linkeltem. :)
2014-06-10, 17:26
Alexa4
Köszönönm a linkeket, de az elsőnél mondjuk ezt írja ki:
You are trying to download a file on the Sitename-Server from another site. stb... Az lehet hogy, ez a link arra az editorra visz ami kint van az oldalon? Mert ha igen bróbáltam, de nem ment, letöltöttem máshonnan is, de az se megy.. Ha esetleg nagyon szájbarágósan le tudná nekem vaalki írni, mit, hogyan, hova? Nagyon béna vagyok ilyen téren... :o
2014-06-10, 20:29
Roli
Oké, na akkor, ahogy én csináltam:
1. lépés: töltsd le a Level Editort.
2. lépés: telepítsd fel. Ajánlom, hogy a C:\Program Files\Core Design\trle útvonalat használd.
3. lépés: töltsd le a Next Gen Level Editort.
4. lépés: oda telepítsd, ahol a pályaszerkesztőd is van, tehát C:\Program Files\Core Design\trle.
5. lépés: Használd egészséggel. :p A ngle.exe-t indítsd el a pályaszerkesztéshez, a winroomeditet innentől kezdve felejtsd el. :)
2014-06-17, 14:02
Alexa4
Köszönöm Roli, de valami nem stimmel.. feltelepítettem már párszor így, de mindig baja van.. ráadásul nem is mindig ugyan az...(van hogy a játékot nem tudom elindítani, van hogy nem konvertálja át amit szerkesztettem...legutóbb nem találtam magát a szerkesztőt..)látszik nem nagyon értek hozzá :DD
Ui.: nem kötekedésből, de amikor letölteném a 20x20x20 Challenge - Laras Mansion-t nekem ezt a pályát tölti le: klona_croft_20_20_20_lyoko_exploration_desert_sect or_demo direkt megnéztem más gépen is és ott is. Most tényleg nem kötekedés, csak szólok. :)