Hjaj Matie...:(
még a demóval se tudtam végezni...mostmeg...: DDD
namindegy...hajtépés 3...2...1 :)
Nyomtatási nézet
Hjaj Matie...:(
még a demóval se tudtam végezni...mostmeg...: DDD
namindegy...hajtépés 3...2...1 :)
Naa, azért annyira nem vészes...:o Azóta könnyítettem is pár feladaton.:)
Lehet, kár volt. :)
Most, így utólag, lehet hogy kár volt. :)
Persze nem felejtem el, amikor előszörre szentségeltem. De amikor egy pályát leírok, többször végigviszem, és mindig megtalálom a könyebb utat. Itt is így volt. Első két pálya medi nélkül simán. Viszont azt nem hiszem el, amit a kinti statokban látok, hogy a 3. pályát medi nélkül végigvitték. Ezt csakis csalás, vagy bug kihasználásával lehetséges. Így viszont hiteltelen. Szrtm!!!
Bosszant is a dolog, mert 100* visszatöltve is el kellet használnom egy nagymedit. :) Így is határeset volt.
ezt is kivihetjük közösen nem csak az annit :) jó ötlet lenne :)
a forgotten talehez most készítem a leírást! meg a többi még a kanyarba van amiket igértem csak nehezen találom meg a secreteket az egypt and beyond kettőben mert olyan idegelő még a pop ww se bírom átvinni
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Letöltöttem pár szerkesztett pályát, de abszolút amatőr vagyok, még az irányítást se ismerem:)
Meg tudnátok mondani, hogy mi lenne a körülbelüli végigjátszási sorrend nehézség szempontjából?
Lista:
2 crystal skull, power of the dragon, protected by the undead, experiment of budapest, mist of avalon, himalayan mysteries, pirate princess, crystal of life, TRA Retold, TR Revelation 3-4, Lara's Shadow, Secret of the Bermuda Triangle, Malaysian artifact, treasure of the lost spanish galleon, house on a hill, reflection of eternity, neon god, south pacific, kettunen the mystery, the beginning
Előre is köszönöm!:)
Hát a Mists of Avalon - First Clues egyszerű, tán elakadni sem lehet benne. Tán kezdj azzal. Az irányítás meg olyan, mint a tr4-ben, vagyis ilyen: http://tombraiders.hu/index.php?opti...=473&Itemid=21
Végigjátszás is van hozzá: http://treditor.hu/trle/treditor/11/...irst_clues.htm
Nem nagy kihívás ez a pálya, inkább a textúrák szépek. Nem lesz kihívás ne vedd annak, inkább egy kis bemelegítésnek, aztán jöhetnek Roli, Matie pályái. Azok egy magyarnak úgyis kötelező darabok. :)
Így van!:D
Erősen gondolkozom rajta, hogy elsőnek a Power of the Dragont próbálom meg...