39 nap és indulunk nye nye nye nyeeeeee:jumper: Ooo hát ezek nagyon fajin programok kérem. Halászcsárda meg még jobb. OBignak filzett pontyot rendelünk Samunak egy túrósbatyut xDDDDDDDDDDD
Nyomtatási nézet
39 nap és indulunk nye nye nye nyeeeeee:jumper: Ooo hát ezek nagyon fajin programok kérem. Halászcsárda meg még jobb. OBignak filzett pontyot rendelünk Samunak egy túrósbatyut xDDDDDDDDDDD
Az a múltkori után kötelező, csak férjen el az inventrojban :D Nekem is nagyon tetszenek a programok, alig várom :)
Fürdésre ezt találtam . :)
http://www.cserkeszolofurdo.hu/
Felmerült a kérdés, egyáltalán főzzünk valamit, vagy a háziaktól vegyünk vacsorát. Az első nap úgyis a megérkezés lesz, akkor elég egy hidegvacsora, szendvics, akármi, másnap Szarvasra megyünk, akkor ott vacsorázunk a Halászcsárdában. Hamrmadnap ugye akkor x-trémpark, ott is lehet vacsorázni, vagy hazatérve a háziakra is bízhatjuk maguinkat 2000ft/fő-ért:
"Vacsora lehetőségek, ízelítő: kemencében sült kenyérlángos bőséges feltéttel, tiszai halászlé, töltött káposzta, pörkölt nokedlivel vagy krumplival, pásztortarhonya, paprikás krumpli bográcsban házi kolbásszal gazdagon, gulyásleves, csülök Pékné módra, pizza a kemencéből, rakott kel, orjaleves, hortobágyi húsos palacsinta, grillételek, sültek tárcsán sütve."
Vélemény?
Az ételkészítés klassz dolog, már ha valaki szereti az ilyesfajta sürgés forgást, :D de ezt elsősorban azok írják meg, akik vállalnák a főzést. Ha nem foglalkozna vele senki sem szívesen, akkor sincs baj, mert jónak tűnik a háziak választéka.
http://www.msnsmiley.hu/emoticons/images/2716.gif
Spoiler!
A főzésben én is szívesen segítek. :) Nekem a házikoszt is jó, meg a hideg is. A túrósbatyu meg pláne! :D Főleg vulgárisan. :jumper::jumper::jumper:
Mep, tőled inkább subidubit kérek. :D
Nekem mindegy, jó a házi koszt is, már éhes vagyok :p
Túrós táska meg mindenképpen legyen desszertnek xD
Batyu az Te, batyu :):D:jumper:
Sziasztok.
Meglepetésnek szántuk, de hamár így szóba jött ....
Mi viszünk egy kondérnyi gulyáslevest ....
Főzicskézésben benne vagyunk, de szerintem csak egyszerű kaját. (KeményLebbencs, Paprikás krumpli)
Az EXtrém park után, nem sok kedve lesz a csapatnak, még kajával pacsmagolni.
Az élményparki tapasztalatok után szabadon ..... :)
Kompjutert hoz valaki ?
Amúgy Cserkeszőlő nagyon tuti hely nyáron. Télen viszont elég szűkös. Viszont kitűnő a gyógyvize.
Idén ez volt a törzshelyünk. :)
Ave
A kérdésre: igen én hozok kompjutert. :D
Lassan el kéne gondoölkozni, ki hogyan jut le a talira. Duduskáék oké, Matie-Doki-Samu is rendben. De maradtThak, és Oszi.
Te Oszi Pestről jössz?
Thak? Te ótóval jössz vagy vonattal?
Ha Pestről jöttök, akkor két választásotok van. Vagy Szolnokra mentek, és ott becsatlakoztok Matie-Doki-Samu-hoz, vagy Kecskemétre jöttök, és felveszünk vagy mi, vagy Duduskáék.
No mi legyen?
OBig, elvileg otthonról jövök (Bátaszékről), szóval, ha megtudnánk úgy oldani, mint tavaly az jó lenne. :)
Vonattal megyek. Mindkét város könnyen elérhető Pestről, így mennék a megszokott vonattal Kecskemétig. :)
Oké Oszi, csak most valahogy juss el Szekszárdra, a város végébe ha lehet.
Thak, téged meg vagy Duduska, vagy én felveszlek Kecskeméten. Mikor ér oda a vonatod? Úgy dél körül kéne.
Mondjuk nemtom hol a vasútállomás ott, de majd megtalálom. :)
Ugye azt tudjátok, hogy 22.-e még munkanap? :)
Mehetünk máshova is, ha tudtok jobbat, elvégre ti vagytok arra otthon. :)
Közúton, a 6-oson. Majd megbeszéljük. :)
Te már csak tudod. :) :jumper::jumper:
Mep, már csak egyet kell aludni! :)
Én már be vagyok pörögve teljesen :D
Nna megkezdődött a 26. magyar Tomb Raider találkozó!
Négy nap vidámság, jókedv, kacagás, és kaland. :)
wifi ott is lesz
Jaj végre elérkezett ez is! :D
Jó kis talinak nézünk elébe, sajnálhatja aki nem lesz ott :p
Túrósbatyuban Gazdag Jó Reggelt Kívánok Mindenkinek!! :D Akkor csapjunk a lecsóba. .................................................. .......... nem is fogalmaztam most vulgárisan.....
Nem hát.. :D
Lassan összefutunk, jó utat mindenkinek! :)
Sziiiaaaaaaa........
Cs.................:hug:
Nem?
Jó volt. :jumper::D:D
Ki a f----t érdekel, húzzon a francba xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez bizony megint jó volt. Jah és ne tegezzen xDDDDDDDDDDD
Nos, szerencsésen hazaértünk.
Egy kis szpot tőlem ....
Thak, Ági s Matie ide vonatozott ...
http://thumbnails114.imagebam.com/44...d442983141.jpg
Viszont a 4 nap alatt senki nem páváskodott, legfeljebb Szarvason .....
http://thumbnails113.imagebam.com/44...d442983787.jpg
Voltak, kik próbálták lenyilazni ...
több.....
http://thumbnails105.imagebam.com/44...1442984520.jpg
s kevesebb szerencsével.....
http://thumbnails113.imagebam.com/44...e442984235.jpg
Akik már ezt nem bírták idegekkel, azok elhúztak egy quaddal ....
.... mocsarakon keresztűl, ruházatukról nem is simerte volna fel őket még az anyukájuk sem :eek:
http://thumbnails114.imagebam.com/44...5442983538.jpg
Tiszaparti est csendjét vad csocsó parti törte meg.... :clown:
http://thumbnails114.imagebam.com/44...7442983279.jpg
Minden résztvevőnek ----> :hug:
Mivaaaaan???
Huh, nagyon kemények voltunk, sokat röhögtünk - de majd a közeljövőben leírom részletesebben is :)
Azt viszont a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy megtudom azt, hogy Csajkovszkinak van egy háza Romániában XDDDD
Szerintem több háza is van ott. :D
Köszönöm mindenkinek, ismét nagyon jól éreztem magam veletek! :) :D:hug:
Az biztos, hogy több háza is van ott, amik fölött még felhő is lehet :D ...
Hatalmas élmény volt ujjra négy napot eltölteni veletek, köszönöm :group_hug:.
Nagyon jó volt az idei találkozó is, emlékezetes pillanatokból, poénokból (na meg TR-ből) most sem volt hiány. :D Írtam egy rövid beszámolót:
Három éve voltam először TR találkozón, azóta minden évben elmegyek. Ez volt a negyedik, amin részt vettem, de eddig még nem írtam élménybeszámolót, most ideje bepótolni. :)
Hárman kis városnézés után száguldottunk a helyszínre, ahol páran rögtön el is indultunk egy kis túrára a Tisza mentén két izgága kutyus társaságában. Sok-sok pókhálón és sáron át felmásztunk egy dombon, majd ki óvatosan, ki gyönyörú balerina mozdulatokkal bukdácsolt le a csúszós lejtőn visszafelé. :D
Megismerkedtünk a szállással, OBig pedig a pulykával. Megvitattuk, amit meg kellett, ami után szinte mindenki egy-egy lesz*rom tablettát is bevett. A nap többi része jó hangulatban telt, nehéz fokozaton indultunk kincset keresni a TR Underworldben. Ennek kapcsán megvitattuk, milyen balgaság volt, hogy annak idején a játék megjelenése előtt egy koncepciós rajzzal lelőtték a történet végét. Felváltva küzdöttünk pókokkal, yetikkel, thrallokkal, megszereztük a Mjölnirt, levegőbe repítettünk pár ellenfelet, majd Natlához érve megállapítottuk:
- "De jó, hogy Lara ezért hagyja életben Natlát, hogy megtudja, mi van az anyjával.."
- "...és így Natla majdnem lerombolja a fél világot"
- "Mert nem nézte meg a koncepciós rajzot!" :'DDD
Másnap megnéztük mini Magyarországot és felfedeztük a szarvasi arborétumot. Kis gombaismertető után kijutottunk, és szerencsére nem gombapaprikást ebédeltünk :) A szállásra visszatérve ("sziiiiiaaaaa!") egy újfajta Activityvel művelődtünk kicsit, ahol megtudtuk, hogy kell befőttes üveget és boxkesztyűt rajzolni, és hogy hol is van Csajkovszkij háza ("Mi vaaaan?")
Harmadnap a hiányos felszerelés ellenére jót íjászkodtunk, Oszi pedig bátran nekivágott a quadpályának, végül szép terepmintás öltözete lett :D A szálláson egy izgalmas csocsózás után nekiugrottunk a TR2013-nak is, a nap végére közös erővel a lebegő gondoláig jutottunk, persze időközben meggyűlt a bajunk egy-egy harccal. Ágit is beavattuk a TR rejtelmeibe, közbe Mep egy szék segítségével bemutatta a fürdőben történteket... :vlol: Míg néhányan a TR2013-mal küzdöttünk, a csapat másik fele a pályámon az AltGr-rel - ennyi őszintén agresszív tekintetet még nem láttam, hihi...:clown:
Sok jó pillanat volt ismét, és nagyszerű dolog, hogy bár különböző korosztály vagyunk, ki a régi TR-eket szereti, ki az újakat, mégis remek napokat töltünk el közösen évente, és az is tökéletesen be tud illeszkedni és jól tudja érezni magát, aki esetleg nem a számítógépes játékok megszállottja. Egy játék hozott össze mindannyiunkat.
:group_hug:
Természetesen én is nagyon jól éreztem magam, köszönjük szépen a szervezést! És amit ilyenkor mondani szoktam: alig várom a következőt! :hug:
Ma van a következő találkozóig hátralévő idő első napja! :D
Én is írnék egy rövidebb beszámolót:
Tizenegy ember kortól, nemtől és mindentől függetlenül összegyűlt, hogy idén is kifejezze a Tomb Raider iránti szenvedélyüket és szeretetüket. Nem is tudom hanyadik tali volt ez már az oldal történetében, de hát végtére mindegy is, mert bármikor szívesen elmegyek még egy körre ezzel a "dilis" bagázzsal :D Fantasztikus, hogy tényleg hány féle embert össze tud kötni egy téma. A másik jó dolog, hogy egy ilyen összejövetel alkalmával kvázi az egész ország területéről jönnek az emberek, így garantáltan mindig tanulhat valami újat az ember pl.: nyúlja, palincs stb :)
Az idei találkozó fő helyszíne Nagyrév volt - ám odáig még el kellett jutni. Ugyanis hárman egy kis szolnoki városnézésre adtuk a fejünket, mert hát végül is úgy jó, ha mindenhol körülnéz az ember és megtalálja a titkos secreteket is :D Szerencsére viszonylag hamar sikerült megtalálni a helyes utat (legalábbis ennél a secretnél xD), ezért időben odaértük és lecsekkoltunk a Főhadiszálláson. Ha már ilyen jó idő volt, ami szerencsére mind a négy nap kitartott, akkor egy kis erdei sétára kerítettünk sort, ahol közülünk a legbátrabb felvette a küzdelmet az ijesztő pókhálókkal és utat mutatott nekünk :thumb:
Visszaérve sikeresen megbeszéltük az élet nehézségeit, majd ettünk egy nagyon finom gulyás levest :hug: És ha már TR Tali, akkor mivel mással, mint egy kis TR Underworldel folytattuk volna, persze szigorúan hardon játszva. Hiába messze nem a legnehezebb rész, és hiába végigjátszottuk már páran, mégis volt néhány rész, ami szétette az idegeinket :yahoo:
Másnap ellátogattunk a szarvasi arborétumba, ahol először megnéztük a Mini Magyarországot, azután összeismerkedtünk egy pávával, majd gombagombamegeszleket játszottunk :D:D Mivel senki sem volt éhes galócára (persze egyszer azt is meg lehet enni LOL), ezért egy rövidebb kitérővel, de sikeresen találtunk egy kisvendéglőt, ahol magunkhoz vettük a nagy medipackot, ami után a kis medik következtek, immáron egy cukrászda formájában :) Visszatértünk, kifújtuk magunkat, majd egy fölöttébb szórakoztató Activity következett, ahol sport és biológiai ismereteinken túl (bokszkesztyű és toka), nemcsak a történelemmel (csajkovszkij háza) ismerkedhettünk meg, hanem még azt is megtudtuk, hogy büdösek az ülőfürdők :D:tibisou::D
Következő nap kipróbáltuk az íjászkodást, és még ha nagyon gyér volt is a felszerelésünk, az sem szegte kedvünket, ismételten volt móka és kacagás. Páran pedig egy kis dagonyázásra adták a fejüket ezután - nem is tudtam, hogy máshol ezt quadozásnak hívják XDDD Melegedett a leves, ezért úgy gondoltuk, hogy egy kis csocsózással melegítünk rá. Majd a közös étkezés után nekilendültünk a TR 2013-nak is. Talán mondanom sem kell, hogy ezt is hardon vittük, ahogy az előző nap befejezett Underworldöt is. Azonban illő volt új tagunkat, Ágit is beavatni eme csodás játék rejtelmeibe :) Szegény, pont egy ilyen véres és brutális játékkal kellett kezdenie pályafutását... vajon mit gondolhat most rólunk? :clown: Shanty Town pedig Shanty Town, legalábbis ha nem az egyszerű utat választja az ember haha. Időközben visszatért a csapat másik fele a fürdőzésből, ahol elmesélték megpróbáltatásaikat. Ki gondolta volna, hogy egy szimpla mezei korlát lesz a főszereplő? :jumper: Ami viszont azután történt, az maga volt a rettenet. Nekem már volt szerencsém letesztelni Matie új pályáját, és hiába csak egy rövid részlet volt, az a bizonyos secret... OBig kivételével az összes rutinos és rutintalan játékoson kifogott :p Azok a pillantások... xD Az estét pedig egy kis közös beszélgetéssel zártuk.
Az utolsó nap megint hamar eltelt, de az főképp a búcsúzkodásról szólt. Kutyáktól-pulykától-egymástól elbúcsúztunk és mindenki ment a maga útjára.
Mit is mondhatnék... az idő napsütéses volt, a hangulat iszonyatosan jó, mindenki barátságos volt, a programok szuperek voltak és rengeteg öröm-móka-kacagás volt, nem egyszer szabályosan fájtak a nevető izmaim :bebe: Kellhet ennél több? Nem. Max. a következő tali :)
Itt tényleg mindenki mindenkiért van, ezért azt mondom, hogy aki teheti, az feltétlenül jöjjön el a következőre, mert a jókedv és a kikapcsolódás garantált! :group_hug:
Uh, de kár, hogy nem értem rá, nem tudtam sehogy se szabaddá tenni magam :( Biztos király lehetett :D Talán majd jövőre, hátha.
Csak biztatni tudunk. :D Tényleg klassz élmény egy ilyen találkozó. :yahoo: