akkor örülök:)
amúgy velem nem tudtok co-opozni, Steam kell hozzá:rolleyes: ez van. na mindegy... majd leírjuk a tapasztalatokat! ugye?! :Dmajd ha kijátszom, írok róla nektek.:)
Nyomtatási nézet
A-a Kacsa,lehet,csak bonyolult. Leírom hogy kell.
1. A host-nak ki kell nyitnia routeren a 27015 portot, esetleg a tunngle vagy hamachi portot.
2. Aki csatlakozni akar konzolba írja be a következõ példa alapján azt az IP-t ahova csatlakozni akar: connect 11.22.345.67
3. A játék minden 5. mp-ben újra csatlakozni akar egészen addig amíg a host tehát akihez csatlakozni akarunk be nem írja konzolba, hogy map mp_coop_start . Ez a legelsõ coop pálya és amint elindult már csatlakozik is rá a másik játékos.
jaj alig várom hogy letöltsön a portál 2 kiváncsi vagyok rá nagyon:jumper::jumper:
mijen megoldásra Petya?:confused:
jaa értem:D
Háhá :) GOLnál nem voltak ekkora nagy coop beszédek :)
Szerintem lehetne találni egy olyan játékot is ahol nem a coop a lényeg de többen részt tudnának venni innen fórumról :)
igen robbie az tényleg jo lenne:D
én szivesen játszanék veletek:rolleyes:
Tényleg jó lenne,de hát....
Amúgy ez a Portal 2 tényleg fergeteges. Egyszerre tud humoros,kicsit félelmetes,drámai,izgalmas,és fejfájdító is lenni. Most vagyok a chapter 2-nél,eddig bejön a game. :D
Na ez az én is :)
---
Na keresgéltem játékokat hááát fő ok hogy ne legyen fps mert sokan nem szeretitek.
Ezért lehetne gta vice city,san andress mert hogy ez kb mindenki gépén elmegy csak nem tudom hogy ezeknek van e multijuk vagy megye.
Másik azt hiszem az AVATARnak is van multija meg a TRONnak is, vagy L4D2 csak ez nem mindenkinek menne.
Harmadik eset fpsek és akkor cod,cs,quake stb.. :)
nekem nagyon teccik az avatar:D
Cindy, köszönöm az ajánlásokat:D talán san andreas. (réééééégesrégen uncsitesóm azt nyomta, nekem meg nem engedte xD én voltam 7 éves, ő meg 12...)
.
Petya én ezt egész roteres hostos biszb@szt nem értem, inkább hagyjuk:rolleyes::Du
Természetesen PCre gondoltam mert az mindenkinek van :)
Nem tudom milyen az avatar csak láttam hogy van rajta multi :)
nekem is mindegy jo akármejik game én bármeiket kiprobálom csak játszunk 1ütt:D:hug:
ti nyugottan keresgéljetek mert én nem tudok multis játékokat:D:)
Igazából az a baj hogy én csak MMO-kat tudok :D
Viszont számomra is mindegy. Én még 1 fps-esel is elszarakszok legalább lehet majd rajtam röhögni xDD
GTA-nak össz vissz 1 részével játszottam még kicsi koromban az is a vice city volt, de az tetszett.
AVATAR-nak sztem valami nagyon rossz lett a játéka.
Ezt a TRON nem ismerem de szinte biztos hogy nem fut el a laptopomon xd.. Nagy gépen meg apám le****na ha játszanék..
COD-okat nagyon dicsérik ugyhogy azzal még én is játszanék( igen lehet majd röhögni xD)
CS vagy mi az izé meg nagyon híres.(fogalmam sincs hogy miért xD) úgyhogy az is nagyon jó lehet.
Szóval számomra bármi jó az avataron( azzal én nem bírok játszani mert ránézek és hányok) és a TRON-on kívűl :D
Megköszönted nekem hogy linkeltem be játék ötleteket, de igazából Robbie linkelte be butus:P
Igaz gépigényeket is figyelembe kell venni mert nem rendelkezik mindenki "gamer" géppel.
CS bármilyen gépen elmegy és sok pálya van.
CoD az meg Petya területe :)
De Left4Dead az meg zombis, gépigényt nemtudom..:S
Left4Dead első részének a gépigénye:
Operációs rendszer: Windows Xp vagy Windows Vista
Processzor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 vagy AMD64X2 (vagy jobb)
Memória: 1 GB Windows XP esetén, 2 GB Windows Vista esetén
Merevlemez terület: legalább 7.5 GB szabad tárhely
Videókártya: 256 MB-os, DirecX 9-et támogató videókártya, amely támogatja a Pixel Shader 2.0-át is
Left4Dead 2. részének a gépigénye:
CPU: Intel core 2 duo 2.4GHz
RAM: 1,5 GB for XP / 3GB for Vista
VGA: DirectX 9 compatible video card with Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 or better
DX: DirectX 9.0c compatible sound card
HDD: min 7.5 GB of free space
Nekem ez mind kínai xD
Horus megelőzött :P
Ohh köszönöm :) félig nekem is kínai de szerintem elmenne..:)
ÖÖÖÖÖÖ hááát azt írja nem értem el a minimumot se pedig minden stimmel csak a vidikártyával van baja..-.-(laptop)
http://i56.tinypic.com/650uxl.png
Nekem az első része tuti elmenne a 2. része már nem biztos :D
OFF: 1 csomóan vagyunk a fórumon és mégse ír senki sehova :D
Robbie ezt hol nézted meg?:D
UI: Igen ez a baj a laptopokkal.. nem játszásra lettek kitalálva :P
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ :D
Háát sajna pedig így a legjobb ott játszok ahol akarok XD :)
Tévedtem, még az első részét se bírja xDD
Nekem is vidi kártyával van a baj.. pedig minden más jó lenne :P
Nah ezért játszok én inkább konzolon xD
Én azért lehet majd kipróbálom xD sose lehet tudni...
Nézegettem más gamekat is amik simán elmennek a laptopomon és kiirta hogy fail xDD
Érdekes :P
Akkor mindjárt megnézem működik e aztán ha a többiek is beleegyeznek akkor nyomhatnánk ezt :)
Rendben :D Én is meglesem akkor^^(van demoja?xD)
Van de csak steamről lehet nekem olyanom nincs XD
Nekem se nagyon van... xP
jaj csak ne legyen steames mert akkor nekem sexD:D
Kacsám számomra ezek nem jelentenek semmit xD
Nézd meg ezen a weboldalon hogy jó-e hozzá a géped: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
Amugy meg csak a demoja Steames a játék nem, szóval azt bárhonnan letölthetitek^^
Viszont lehet hogy a multi az Steames xD
Fuu akkor CS ? az mindenhol elmegy :)