Hát nemtudom.. én hajamat téptem mikor megnézzem borzasztó volt nekem mind1ik HP tetszett de ez semmi nemvolt benne ami hp...:(
Nyomtatási nézet
Hát nemtudom.. én hajamat téptem mikor megnézzem borzasztó volt nekem mind1ik HP tetszett de ez semmi nemvolt benne ami hp...:(
Nekem a 4. részik tetszettek a Hp-k :)
A többi számomra unalmas volt.
Nekm is az 1-2-3 tetszett meg a legutolsó asszem a 7 az uccsó :kratz: A 4-5-6 nekem se tetszett :)
Nekem kedvenc az 1-2-3-4, meg a 7. első része. Úgy gondolom az 5. meg a 6. valami borzasztó unalmas lett. Főleg a 6, a szerelmes részekkel.
nekem meg igazából egyik se tetszik, ha a könyvhöz hasonlítom... az 1-2 még könyv-hű volt (valamennyire)... a többi már egészen más...
Az előzetes akciódús. :clown:
Én "csak" a 3-tól olvastam. Könyvben azért más, pl. Harryt én nem egy nyomi gyereknek ismerem meg belőle, a filmekben néha igen. Főleg mikor úgy álldogál, mint egy szégyenlős fadarab. Hna jó, ez inkább úgy kb az 5-től ilyen. A 3. film tetszett a legjobban, kellőképpen mutattak érdekességeket a világukból, de fokozatosan komolyodott is a helyzet. Na meg az is tetszett, hogy egy csomószor kint voltak a szabadban. :D Itt jött be a kékes-ezüstös dizájn, ami ennél még újszerű volt, tetszett, csak nem kellett volna átvinni a többibe is. :/
Tud vki mondani nekem jó 2010 és 2011es filmeket ?
Nekem tetszett a Narnia Krónikái 3 (de csak egy tökre unalmas napra mert nem nagy bumm de nemrosz),Gru, Tron 2 – Örökség, Ha/Ver, Karate kölyök, Titánok harca, Scott Pilgrim a világ ellen,egyenlőre csak ennyi jutott az eszembe de még megakarom nézni A vámpírok kora,Paranormal Activity 2őt :)
karatekölyök, titánok harcát már láttam.. az utóbbit imádtam, tudna még vki mondani nekem vki ilyen titánok harca tipusú filmet? imádom az ilyeneket....
Meg horror ill akció cimek még jöhetnek :D
Vigjátékot nem nagyon szeretem engem vhogy nem tudnak megnevettetni, csak a paródiák, az olyanok mint pl a scary movie, vampire suck stb...