:eek: Mi? Kell Gold elfőfizetés a multihoz?
Ja, amúgy Gratula a Xboxhoz! :)
Nyomtatási nézet
Kell a szórakozás, kikapcsolódás a melóhelyen is, még jó hogy tesznek is érte :)
(és nem csak a feszültség van, meg a hajtás) (bár már nem ide való a téma, de nem baj :p )
Ma a multiban egyik nagy poén, volt egy ellenség aki harcművésznek gondolta magát (közelharcban próbálta meg mindig megölni az ellenfelet a csáklyával), az én egyik játékos társamat betalálta hátulról, de az nem mert megfordulni, hanem elfutott, az ellenség meg utána és szépen deathmatchen -en végig kergették egymást a pályán (nem tudom, de vicces volt látni, sírtam a röhögéstől) :D
A másik, hogy játszottam egy kedves fórumos társunkkal, egyszer csak valami hibát kiírt a windows és kidobott az asztalra, de a játék még futott, így hát visszaléptem :)
Onnantól kezdve az ellenségek fele nem látott :D mondjuk én meg a társaimat nem láttam, de cry for help-ben pont jól jött... ott álltam a rádió mellett, aztán szépen aktiválgattam őket, az ellenség meg nem látott... biztos csodálkoztak hogy ki van ott :D ... sajnos csak két játékot tudtam így lenyomni, utána végleg megadta magát a játék és újra kellett indulnom
érdekes dolgokat csinál mostanában ez a TR multi.
@Géé: Az tényleg nagyon vicces lehetett :D
[OFF] A mi cégünknél is vannak rekreáció céljából konzolok de én nem szoktam játszani. A TR-t nem is lenne jó csak 10-20 percig tolni, ahhoz sok idő kell :D A sportjátékok jók erre meg az autóversenyzősök. De én azt nem szeretem. :( [/OFF]
Hamarosan vége a 2 hetes kiküldetésemnek és már alig várom, hogy ismét multizhassak veletek otthon! Meg rá kéne menni majd a RANKED meccsnyerős trófeára is...;)
Húúú! Tényleg rá kéne nyomulni a RANKED meccsekre. Próbálgattam de elég meredek. :P
@Géé: Jó kis poén lehetett láthatatlanul tolni. :) Az viszont tény, hogy csinál furi dolgokat a multi. Néha vicces, mint Géé esetében, de néha borzalom! De az tetszik, hogy ha ki is dob a játék, nagy esély van rá, hogy ugyanabba a meccsbe tesz vissza, ha azonnal visszajelentkezel. Legalább ennyi pozitívum. :p
Az lenne a jó, ha lennénk legalább négyen és addig nyomnák egy-egy típusú játékot, amíg mindenki biztos lenne benne, hogy volt nyertes. Amúgy nem tudom, hogy most ez a plecsni arra vonatkozik, hogy legyél nyertes csapatban, vagy hogy legyél a csapatodból az első!?
Sajnos nagyon nehéz, hogy ennyi ember összejöjjön, "idegenekre" meg nem nagyon lehet számítani, nem nagyon szoktak lenni ranked-en :S
Még nem próbáltam, de én úgy értelmeztem, hogy csapat alapú játékmódokban elég, ha benne vagy a győztes csapatban, csak Free For All-ban kell elsőnek lenni, mert csak akkor nyerhetsz.
@Géé: Az a csákányos dolog is jó lehetett... :vlol: Egy ilyet is ki kéne próbálni egyszer.:p
Nálam is előfordult ez a láthatatlanság-dolog, csak épp én nem láttam az ellenséget, viszont ők se láttak engem. x) Akkor nem volt jó, amikor solariiként játszottam Cry for Helpet, mert töltődött a transzmitter folyamatosan, viszont senkit se láttam a közelben, így megölni se lehetett azt, aki ott állt valahol. Viszont survivorként jól jött, és nagy előnyt jelent, töltöd a transzmittert, de esélyük sincs, hogy megakadályozzák. :D