bocsássatok meg a dupla hszz-ért csak elfelejtettem mérgemben hogy már irtam:D
Caroline ismerös!!!:cool:
Nyomtatási nézet
bocsássatok meg a dupla hszz-ért csak elfelejtettem mérgemben hogy már irtam:D
Caroline ismerös!!!:cool:
ki volt ez a szemét állat aki gyárt egy progit oszt nagy szar be töltöm a dazba és nem is olyan lett mint amilyen kéne vagy amilyent mutatott a progi.. ááááá és kezdhetem elörröl az egészet....:mad::mad::mad::mad:
a mai világban szerintem nem a melegség a probléma.hanem vannak akik túzásba viszik.tudom,mert elég sok ismerősöm bi vagy meleg...és sorolhatnám.nemez a lényeg.de a mai világban van aki divatból csinálja.még a mi pici hazánkban is.a gond az,h mi nagyon le vagyunk maradva MINDEN téren,(erről még a jóisten se győz meg h nem igy van sajna)és hát nem tűrik meg.lásd melegfelvonulás elleni felvonulás.kéremszépen ez SZÁNALMAS!neked is,nekik (homoszexuális embereknek)ugyanolyan jogotok van az élethez mint egy heteronak.pláne h van mikor egy homi(bocsi a szóért)kivűlállóként jobban lát dolgokat.igen kivülállót mondtam,mivel nekik bizonyos mértékig más az értékrendszere mint átlagos embernek.
és minden tiszteletem a Tiéd,h felvállalod,mert elég sokan "titkos ilonát" játszanak.remélem érted mire gondolok.
srry részben ebbe a topicba tartozik,részben offoltam.: ( ha vki reagál,akk offtopicba vigye,vagy az én topicomba.köszönöm
Azért ne dicsőítsük a melegeket.
Részemről OK. Legyenek, de NE reklámozzák magukat.
Így is van itt több is az oldalon.
A magam részéről nem szeretem ezeket, no mert pont ezek keverték a szrt eddig az oldalon.
Érdekes nem???
Vajon miért?
Nem vitát gerjesztek, csak elmondom a véleményemet.
Holnap rohadt iskola :angry: Már most felcsesz az ideg.
uff de sajnállak titeket nekem csak egy hét múlva lessz:D
de nem várom:o