Jó ez mind 1ikkel :D 1szerüen fantasztikus ez a trailer :jumper: Az eredeti meg nagyon illik hozzá igazából az a legjobb :p
Nyomtatási nézet
Jó ez mind 1ikkel :D 1szerüen fantasztikus ez a trailer :jumper: Az eredeti meg nagyon illik hozzá igazából az a legjobb :p
úgy van. hihetelen jó. most már rájöttem egyébként az egészre.
sztem ez a háromtagú család csak egy példa. nem lesznek benne majd a játékban, csak a trailerben szerepelnek. az anyát is megharapták, a lányt is, az apának sincs sok esélye. :(
nem tud valaki egy olyan játékot, amiben van érzelem is, de horroros-véres? (Resin kívül) én ilyet szeretnék. csak a vége ne happyend legyen. mert az nem bírom.
Resi nem is érzelmes csak az 5 ben van egy kis érzelgőség a Jill boss után.....meg játszottam már az összes számos résszel, de mind happy end:clown:
Nekem is kellenek olyanok....Silent Hill nem tudom beszerezni sehonnan :angry: újonan meg nem akarom meg venni mert drága :mad:
Mi lessz velünk Kacsa ? A Resi6 csak ShitStation 3-ra akar jönni :(
Régebben a MS próbálta átcsábitani a Resit Xbox 360-ra exkluzivként, most meg 1 pletyka szerint a Sony próbálkozik :angry: A fene vinné el a Sony meg a PS-t :mad:
Tuti kamu....
Mind2 nagy gépre muszály kiadniuk mert ha csak ShitBoxon(ezt muszály volt :D) lenne japánban nemnagyon hozzna pénz ha meg csak PSen akkor amcsiba nemhozzna be elegendő pénzt....:D(szerintem)
Én személy szerint nem mondom hogy nem örülnéééék dee üzleti szempontból nem lenne jó, kivéve ha nem közvetlen folytatás mint resi6 hanem mint a PS2-n valmelyik rész XD
Vaaagy aztis eltudom képzelni hogy PS2 átirat jönne vagy WII átírat move-ra.(mint a Dead Spacenél)
Van linked ? :)
Hát végül is a Capcom szorosabb kapcsolatban áll a MS-tal mint a Sonyval mindig is jobban szerette az Xboxot (Dead Rising, Lost Planet, RE5 DLC-i stb.)
Meg amit elmondtál te is azt a Capcom egyik embere is elmondta még régebben....Meg most jobban utána olvasva ha exkluziv is lessz akkor is csak ideiglenesen egy vagy egy félév után jön a többi platformra is
Link - http://www.justpushstart.com/2011/02...sident-evil-6/
Szerintem is abba lehetne már hagyni az állandó provokálást, mert valaki úgyis bekapja a csalit, aztán meg megy a sz*rdobálás oda-vissza. Aminek ugye semmi értelme.
alig, h hazaértem, elkezdtem nézni a Dead island trailerét:rolleyes:
tegnap letöltöttem a gépre és azóta folyamatosan nézem, minden kis részletet megfigyelve. annyira fantasztikus.... bár nekem nem is maga a túlélő-játék tetszik annyira, csak ez a videó... nem is a videó. a család. annyira meginspirált ez a három ember...:( már ki is találtam egy történetet hozzájuk.
nekem az a rész tetszik a legjobban, amikor a kislány leesik. (tudooom, tudoom, barbárságnak tűnik..) de nagyon jól megcsinálták azt a jelenetet. az a legdrámaibb. nem is tudom Kacsa, talán azért olyan drámai, mert meghal egy kislány >_<
Nekem muszály beszereznem a Marvel vs Capcom 3 játékot.Most láttam olyan jó :jumper: