semmi hír nincs róla.
Nyomtatási nézet
level editoros változatban készül/t,néhány helyszínt elárultak,néhány animációval,de szerintem haldoklk a dolog.
Épp az ellenkezője, úgy tűnik, nagyon is jól megy! :) Ez a kép épp pár napja jelent meg.
Én úgy hallottam, hogy az AoD2 és 3 történetét meg se írták. :( Csak 1-2 homályos terv volt meg spekulációk.
Értem, köszi. Amúgy kár az aodért... Jó kis game volt, csak a vége volt befejezetlen. Remélem, hogy folytatják. Jó lenne.
Ezt láttátok már? http://misslarisacroft.deviantart.co...F32915114&qo=5 Szerintem tök szépek így együtt, nemde? :)
Szerintem is nagyon jó volt, imádtam a sztoriját, főleg amiatt igyekeztem kitartóan végigvinni. TRA és Legend után, előtte még nem is játszottam a klasszikusokkal, úgyhogy az irányítás miatt káromkodtam egy kicsit az elején:vlol: A zombis pályákat viszont utáltam, próbáltam valami vidám zenét hallgatni alatta, de nem jött be, úgyhogy le kellett töltenem pár mentést (a TR4-es múmiáktól is ugyanígy be voltam ijedve:p). Boazt se sikerült kivégezni. De ezek ellenére nagyon tetszett, annyira jól megcsinálhatták volna, ha kiküszöbölik a hibákat, nem felejtik el belerakni a duplapisztolyokat, nem vágnak ki még pár dolgot (gondolok pl. ezekre) stb. :( Kár, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, pedig meg lehetett volna csinálni.
Ami érdekes, hogy pár korai TRL-es koncepción AoD Lara van, pl. a malajziai Petronas tornyoknál, meg a Crystal is elkészítette a saját AoD modelljét. Lehet, hogy eredetileg folytatni akarták a történetet, de a vezetőség úgy gondolta, hogy ami szerintük döglött, ahhoz már ne is nyúljanak hozzá, és kezdjék tiszta lappal... :/
Hát igen... A vezetőség... :@ Ők cseszték el az Aodot, mert siettették a Core-t, és ezt a szegény játékot így adták ki, de így is szuper jó. :) Kár érte, hogy nem folytatják, vagy egy remake-et nem csinálnak belőle, pedig olyan jó lenne. De nem fognak. Talán petíciót kellene írni a crystal felé, hogy csináljanak aod2-t és remake-et. Annyira jó játék. Már az újak meg sem közelítik a régi klasszikus részeket. Nekem az Aod is klasszikusok közé tartozik. Az új részeknél csak a látvány volt a fontos, a régieknél meg nem a látvány elsősorban, hanem a játékmenet, és az, hogy a játékos élvezze a játékokat, még ha néha bele is tört a bicskánk a játékba. :) Azok voltak a szép idők. 1996-2003 Eddig élt a Tomb Raider és Lara, nem tovább... :(
Egy Remake tényleg jó lenne és utána a 2
Nem nem crystal hagyja beken a TRAOD-ot... Crystal TR-ek kakik, ezt se tudnak megcsinalni normalisan.... nem a vezetoseg, a Core cseszte el... volt tobb mint 3 evuk....
A baj az volt, hogy a Core-ral szemben a szerkesztőprogi meg az animációs progi nem volt túl kedves, mindig megszívatta őket, nem a Core hibája, csak részben. De ha olvastátok a tr történeteket, ott kiderül minden. A lényeg, akárki is készíti az aod2-t, ha a crystal, ha a névtelenek( bocsi ezért a kifejezésért) akkor jót fognak csinálni, meg kell bennük bízni. Most ott a TR9, amit csinál a crystal, ha nagy siker lesz, akkor jobban fogunk bennük bízni. Utána nekiállhatnának egy aod2-nek és egy remake-nek. Aki örülne neki, az írjon egy igen-t a hozzászólásba, aki meg nem az írjon nem-et. Köszi. (Ezt nem hagyhattam ki :) ez jó buli lesz :).)
Nagyon nem, inkább a mostani verzát huzzak HDba, szedjék ki a bugokat és portolják next-gen konzolokra...
Már a TR5 fejlesztése alatt is csinálták a TRAOD-ot ne mondják hogy nem tudták ki ismerni a szerkiprogit (amivel mellesleg már already csináltak 5 jatekot plusz a kiegek)... sztem nagyon lassan ment a fejlesztés, szartak rá és aztán a végén meg ez lett... Eidos is lehetett volna oly kedves h megvarja a csigabigakat, de a penz penz.. am CD elmondta h tobb Remake-t már nem kiván késziteni.... (hálistennek)