Igenigen, Én nagyon ajánlom a Doom 3 -mat, ha igazi horror fps -t akarsz. Ha fél óránál tovább bírod a játékban, hogy ne lépj ki belőle, Én a kalapomat megemelem! :D Félelmetes, akciódús... próbáld ki sötét szobában! :D
Nyomtatási nézet
1 kérdés Petya:dEzt elvinné a gépem akadozás nélkül???:DMert én kiprobálnám!!:D
http://www.systemreq.extra.hu/jatek.php?id=45
Simán elviszi!!!:D:jumper::jumper:
Le is töltöm!!!:D
húúúúúúúú.........
ez az Amnesia....
Kegyetlen. KE-GYET-LEN!
sötét szobában játszottam, fejhallgatóval :) bráhhhhhh..... :clown::jumper:
bár a feeling nem volt meg igazán, mivel nem voltam egyedül, ráadásul anyám a szomszéd szobában Muzsika TV-t hallgatott... :privateeye:
de még így is tökre fosatós volt :) ijesztő az a szörny, ráadásul azok az effektek!! (tudjátoook.. ha Daniel nagyon fél, akkor a kép elmosódik, meg remeg, meg össze-vissza hullámzik... asszem Post-processingnek hívják az ilyen effekteket)
Isteni:) most kész vagyok az első jelentősebb puzzle-vel, 4 db flaskát kellett megtalálni, amiben valami alkímiai szutyok volt. aztán össze kellett keverni őket, kaptál egy savat, és azt rá kellett önteni egy véres, nagy pókhálóféleségre, ami szétmarta, és most bejutottam valami Refinerybe (Finomító?)
Kacsa, tudtad hogy a Battlefield 3 bétában van sok rejtett Mirror's Edge easter egg? :) Nézz utána a YouTube-on, én is ma láttam. Ki tudja, talán jön a folytatás? :)
Michele: Én is baromira várom már, csak nehogy csalódjak. :D
Robbie is mutatott már egyet :) egy sárga táska volt elrejtve a sötétben, kiköpött olyan volt, mint egy Stashpoint. (a ME ingame tutoriálja szerint így hívják azokat ahelyeket, ahol a Futároka táskákat ledobták)
háttt nagyon remélem, hogy most az ME2-re koncentrál majd a DICE, hiszen megvan a nagy álmuk, a BF3.