igen, én is a Dead Space-re gondoltam még, mert EGYSZER hallottam, hogy ijesztő. de igazából sz@rt sem tudok róla :) akkor majd egyszer rágugli-zok :D
Nyomtatási nézet
Silent Hill az tényleg jó ;)
Azon kívűl... Fatal frame, Rise of Nightmares, Limbo, Fear, Amnesia, Clock Tower, Left 4 Dead, Resident Evil(próbáld már ki az outbreakot :P)
Meg Petya mutatott még valami horror játékot PC-n... Nem emlékszem már mi a neve :(
Ennyit tudok így hirtelen, viszont hogy hogy fogsz velük játszani, az már kérdéses..xD
Szerk:Elfelejtettem a Super Mario-t.. Nagyon fosatós ám...:S XD
Fatal Frame: nem sokat tudok róla, de mivel neked tetszik és te is kipróbáltad a Hydrophobiát Xboxon, illene nekem is kipróbálni a Fatal Framet :)
Rise of Nightmares: nem lesz Kinectem (legalábbis a közeljövőben biztos nem) :D
Limbo: kijátszottam már többször is, és irtóra tetszett (kérdezd Michele-t:D)
Fear: nem tetszik :P
Amnesia: NA EZ tetszik. ezt le is töltöm majd. :) demóját kipróbáltam, és nagyon tetszett (ÉS nagyon is féltem)
Clock Tower: nem ismerem, ráguglizok :)
L4D: imádom :) oszttársam kölcsönadta xboxra, kiis játszottam a 2. részt :)
Resident Evil: ........ :vlol: asszem erről nem kell írnom :) (az Outbreaket nem tudom sajnos kipróbálni.... VAG MÉGIS?!?! letöltöttem PS2 emut még a régi gépemre, e nagyon akadozott (és a Code: Verát próbáltam ki, de akadozott)
de mivel most éppen a REmake-kel játszok Wii emun, valószínű, hogy a PS2-es emu is simán menne :)
úgyhogy valószínű megvannak, melyikek kellenek:
Fatal Frame
Amnesia - The Dark Descent
éééééésssssssssssssssssssssss................
RE: Outbreak
:)
köszönöm a tanácsokat mindenkinek, aki javasolt :) (Robbie és Cindy :clown:)
Én is tudnék 1 jó játékot, amit már 5x végigtoltam, és féltem is tölle, de az a baj hogy nem horror....:(
Régebben bepisáltam tölle, de szerintem nem ijesztö, csak fárasztóak a szörnyek...
De nekem nagyon tetszik:D
Ha valakit érdekelne a neve Will Rock:)
Tudom, hogy nem akarsz ilyet, de jobbfajta zombilövölde esetleg még lehetne a Metro 2033. Bár nem játszottam rajta, de videók alapján elég nyomasztó hangulata van és vannak ijesztő jelenetei.
Szerk: Amnesia tényleg ijesztő lehet.. http://www.youtube.com/watch?v=xgJWC...eature=related xd
Alice sajna tényleg nem félelmetes.. Én sajnos chapter 3-nál már meg is untam az egészet.. Nekem túl monoton volt... A stroyja sem volt valami nagy durranás :(... A szinkronszínészek(vagy hogy is hívják őket) pedig borzalmasak voltak.. Kb semmi érzelem nem volt a hangukban :/
Pedig a trailerei olyan jók voltak..