najóvan ezt elnéztem x'D azért kérdeztem, hogy hol tanul Baján, mert nem olvastalak el jól. xD Pécsen tanul, most leesett. :clown:
Nyomtatási nézet
Mi a probléma a kisPollack-al?:D
Sziasztok! :D
Innen ki írt felvételit? XD Mert én írtam -.-" Aki írt, annak hogy sikerült? :D :)
Most mész középiskolába vagy fősulira
Mivel én jövőre érettségizek így engem nem érint a felvételi(meg amikor odamentem isibe nem kellett írnom)
Srácok!fel a kezeket aki erre emlékszik!:D:jumper: :vlol:
Ködös szombat reggel, egy fekete sziluett előlépett a bokorból és rám nézett. Magas női alak, Fekete Pákó hasonmás, de hosszú hajú, már-már Sarah Palint, hirtelen rám köszönt: CSŐ CSUMI CSÁ. Értetlenül néztem rá, már röhögőgörcs kerülgetett, majdnem be is sikerült "csokizni", mikoris megjelent Lara, ámulva bámultam őt. Röhejes ruha volt rajta: Egy takonyzöld zokni, és ruha rózsaszín csipkékkel díszítve, cuki kis pöttyös tütüvel megspékelve, mellei a legújabbak voltak. Ezért új melltartókat kellett vásárolnia, hogy bele férjenek méretes dudái. Így hát leírhatatlan volt a büszkeség arcán. Korábbi kisebb méretéhez viszonyítva a mostani jóval szőrösebb és nagyobb volt, Winston is eljött vele, mivel megjelent a legújabb téli divat és a szilikoné is.
Plázába menet megálltak és Lara mondta : - Egy ps3is kellene!
- Milyen színű kéne? - kérdezte Winston.
- Rózsaszín!
Ekkor átváltozott a ps3 rózsaszínűvé
- Ocsmány - válaszolt Winston.
- Mi?!
- Lady Croft, nézze Tomb Raider mintás!
Otthagyták, mentek tovább.Bementek egy csokiboltba, vettek Snickerst, jó drágán,mert Natla beleszólt az árakba. Irigyelte Lara melleit, hisz mindenki tudja, hogy igazi mellek neki nem lehetnek.
Lara nem árulta el, ezt a titkot Natlának, mert kiröhögte volna és megette volna a melleit vacsorára. Visszatérve, a plázában leértékelés a PS3 gameknél, közte TRU volt, amit nem hagyhatott ki.
- Van gyüjtői kiadás? - kérdezte, miközben gatyájában elkezdett valami mozogni. Winston így szólt
- Mondja, hogy nem történt meg újra, amikor egy mókus Guitar Hero-zott a gatyájában. -mondta. Megcsókolta a kezeiben lévő erdei makkokat amit egy wc-ből szedett ki.
- Nos, öhm, nem. Átestem egy műtéten és ilyenkor mindig...
- Többön is ...
- Winston !
kajak ennyi idő után is sírva röhögök rajta:$
Valaki chat? :D