Én is elkezdtem nem rossz, nade:
Spoiler!
Nyomtatási nézet
Én is elkezdtem nem rossz, nade:
Spoiler!
egy helyen lehet lemenni a jég alá, ott fáklyáknak kéne lennie.
Nem akadtam el, csak fura hogy nincs víz a jég alatt :D
az igaz. :)
A cd lejátszó merre van, nem találom sehol sem a házban, néztem a hifit ahol a hárfa van de oda nem engedi berakni a konyhánál meg nem enged be :( ahol a kávés poharat kell felhasználni
Később jön az, majd ha végeztél a Templomos pályával. Ha az 5 kapcsolós rejtvényt megoldottad. :)
A temetőre gondolsz?
Ott jártam nem történt semmi sem, ha adnék mentést megnéznéd nekem nem e valamit rosszul csináltam. Esetleg fordítva,
http://www6.zippyshare.com/v/28911740/file.html
köszönöm a fáradozást
Ajjajj, van még tennivaló. :) A lemez majd sokkal később.Menj vissza a házba, az elsőbe, van még tenni való. Még a tészta sincs meg. Mmenj hordót tologatni. De fent van a végigjátszásom, nézd meg. Itt, ahol vagy, majd a pálya vége felé a fekete szellem lesz. :)
Na akkor csak kell valamit csinálni azzal a hordóval, köszi hogy megnézted a mentésem, már azt hittem rosszul csináltam valamit a játék menet során, köszönöm szépen a fáradozásodat, OBig. :)
Már alig vártam hogy legyen végigjátszás, szerintem előlről kezdem, de előtte átanulmányozom a végigjátszást. :)
Hát nem egyszerű a feladat az biztos. Én 3* vittem végig, mire megcsinyátam a végigjátszást. :)