Próbáld Alt+Enterrel teljes képernyőre hozni. :)
Alapesetben pedig teljes képernyősnek kell lenniük, hacsak nem pipáltad ki a "Windowed" melletti jelölőnégyzetet a setupnál.
Nyomtatási nézet
Próbáld Alt+Enterrel teljes képernyőre hozni. :)
Alapesetben pedig teljes képernyősnek kell lenniük, hacsak nem pipáltad ki a "Windowed" melletti jelölőnégyzetet a setupnál.
Köszönöm a segítséget!
No kedves szerkipályakedvelők!!!
Van egy kis problémám, és mivel megoszlanak a vélemények, a tiéteket is szeretném kikérni:
Az egyik karácsonyi pályáról, a Those Sweet Holidays-ről van szó. Állítólag a készítő ellopta a textúrákat Sponge nevű pályakészítőtől. No itt van a levele, amit írt:
--------------------------
Dear board of administration,
unfortunately, I have to contact you on a serious note that concerns the TR custom level Those Sweet Holidays by Tarik King. This level is subject to a case of severe copyright infringement, since it contains a massive amount of unauthorisedly reproduced textures of mine.
I have had contact with Tarik about this issue and he has agreed to retrieve the level from the internet. Meanwhile, he has dutyfully contacted MichaelP, the administrator at trle.net, to have his level removed.
The level Those Sweet Holidays is no longer available at trle.net. However, MichaelP has asked me to make sure that the level will also be taken down at Lara's Levelbase, aspidetr.com and treditor.hu for good.
Therefore, I ask you to remove the said level from your website. In case you have any doubt, please feel free to contact Larabiker301, or MichaelP, respectively, to check.into the matter.
Best regards,
Mario/ Sponge
-----------------------
Ez pedig amit én válaszolnék neki:
-------------------
Kedves Mario/ Sponge,
Mivel ez a pálya, egy ünnepi, karácsonyi pálya, sok örömet okozott a rajongóknak. Az ünnepek után talán leveszem. Talán.
Ez a pálya megjelent, így kirakhattam az oldalra. A jogvitátokat pedig intézzétek el magatok között. Sajnos azt látom, Te is csatlakoztál Horus és illyaine-hoz. Nem örülök neki.
Én azonban a többség, a rajongók oldalán állok, és nem engedek semmi erőszaknak. Ne felejtsd el, karácsony van, a szeretet ünnepe. Légy boldog, és bocsáss meg Larabiker301-nek. Úgy boldogabb lesz számodra is az ünnep.
Egyébként nekem is benne van két napos munkám, a végigjátszás megírásában. Nem szeretném, ha feleslegesen dolgoztam volna.
Maradok tisztelőd, OBig
-----------------
Nos tehát, szerintetek vegyem le az oldalról a pályát, vagy sem?
Legyen már egy jó kis vita itt. :)
----------------------------------------
Üdv Mindenkinek.
Én úgy gondolom, nem kell levenni.
Nem vagyok pályaszerkesztő, de a textúrákat biztos nem betöréses lopással vitte el,
hanem valahol megosztotta a tulajdonos.
Magam részéről pedig, örülnék, ha valakinek tetszene az én munkám (texture), és felhasználná.
Természetesen annyi kikötéssel, hogy a textúrák XY-tól származnak.
A pályaszerkesztésben pedig elsősorban a nagyobb munka, a pálya megtervezése, elkészítése.
Ezzel nem akarom leminősíteni a texturák készítését, de egy fáklya animációt, vagy egy mozgás animációt
sokkal bonyolultabb elkészíteni. Az egész pálya megtervezéséről, elkészítéséről nem is beszélve.
A játékot, egymillióann letöltötték már, szerintem értelmetlen a törlés. Ha ennyire hapciás a textúrákra, védte volna jobban.
Annyit azért talán szólnék a szerkesztő mellett, hogy kötelezően kiíratnám mindenhová, ahol megjelenik,
hogy a "TEXTÚRÁK XY-tól SZÁRMAZNAK"
Üdv
No ilyet se hallottam még, mármint vita lett volna mások textúra használatából, max kiírhatná hogy a textúrák honnan vannak, de ilyet még nem hallottam hogy pont ebből van balhé.
Szerintem ott rontották el az egészet, hogy ész nélkül publikálták a pályát. :) Sponge a LLB adventi naptárban szervező volt valamilyen szinten. Az adventi naptárakat már novemberben véglegesíteni szokták, szóval tudnia kellett Sponge-nak a pályáról (szerintem legalábbis). Na hát ez a pálya pedig nem rögtön az első nap jött ki, így még lett volna bőven idő, hogy megbeszéljék a dolgot és csak utána publikálják a pályát, akár más textúrákkal.
Vagy pedig más megoldás:
Beleírni a Readme-be, hogy "Lots of textures by Sponge". :) Vagy ilyesmi.
És akkor mindenki boldog. :)
Szerintem ne szedd le. :)
Habár tudom, milyen, amikor lenyúlják az ember melóját, igazából gyerekes, amikor az ingyen, a köz javára készített dolgot valaki továbbvisz, vagy egyes elemeit felhasználja.
Beszélje meg a sráccal, hogy írja bele őt is a thx to rovatba, és haladjanak tovább.
de bakker, hogy ugyanannak a közösségnek készített anyag miatt ekkora patália legyen... kemény. :)
Én - jelen helyzetben - akkor tennék valamit, ha a két fél közös álláspontot képviselve keresnek meg :thumb:
Nna megírtam neki azt, amit lentebb írtam. Meglátjuk mi lesz.
Nem az első ilyen balhé ez. Horus és illyaine pályái csak kizárólag nálunk vannak fent, pedig ők még perrel is fenyegettek. :)
Engem viszont nemérdekel, nekem a többség érdeke a lényeg. Ha egyszer megjelent valami a neten, akkor az nyilvános, és nem veszem le. :)
Amúgy a kintiek többségének is ugyanez a véleménye, csak ők kerülik a feszkót.
Nekem viszont lételemem. :)
Szerintem se vedd le :) no meg ezen az ünnepen balhézni.
A three ghost storiesben hova kell a cd?
Majd a lebegő szigetek pálya előtt. Ha végeztél a tükörpadlójú termekben, és kinyílt ott a nagykapu. :)
Elkezdtem a végigjátszás írását, de bizti kell pár nap ehhez az 5 pályás szinthez. De addig is itt a revjú. :) :
Story:
Beth, Lara barátnője meghívja őt Karácsonyra, a házába. Ott várja hősnőnket, a barátjával John-al, és húgával Cindy-vel. Ám éjszaka furcsa hangokat hallanak a pincéből…………..
Review:
Hatalmasan gyönyörű ez az 5 pályából álló karácsonyi szint. Ám nem könnyű. De hát azért van hozzá a végigjátszás, hogy kezdők is végigvihessék ezt a változatos feladatokból álló kalandot. Olyan megoldások is vannak benne, amik csak nagyon kevés pályán, vagy sehol sem, így lehet gondolkodni bőven. Elakadni is. 13 secret is van, azokat megszerezni sem egyszerű. Ellenség nincs benne egy sem, túl nehéz feladat sem. A nehézséget az okozza, hogy megtalálj minden kelléket, és azt is, hol lehet használni. Néha erre semmi utalás nincs. Pár apró bug is van benne. Pölö, ahol a négy szobrot tolod középre, és felülről le kell essen egy másik szobor. No ott NE ments, mert esetleg nem nyílik ki utána a rácsos ajtó. És a fáklyát is vidd magaddal, ha pályát lépsz, és esetleg úgy véled, hogy kelleni fog, mert visszatérve eltűnik. De van a házban a padláson, és a temetőben is elég, ha elveszne. A lőszerrel is takarékoskodj, mindig legyen nálad, mert kell a revolver is, az utolsó pályán is, és a gránátvetőt se pazarold el. Két helyen is robbantgatnod kell vele, nem elég a pisztoly. Szóval ki ne hagyja senki ezt a gyönyörű, fantasztikus kalandot.