Khmm... Ne Romániáról beszéljetek hát, hanem arról, hogy akkor ki jönne a találkozóra, ha lenne! Legyetek szííííívesek. :)
Nyomtatási nézet
Khmm... Ne Romániáról beszéljetek hát, hanem arról, hogy akkor ki jönne a találkozóra, ha lenne! Legyetek szííííívesek. :)
Kedvcsinálónak 2004 őszétől: A http://treditor.hu/ -n van fent, a jobb oldalon egy Találkozók" menü. :)
Régebben is voltak, de azok még a tr.hu-n. Persze vannak ezekről bővebb beszámolók is, videók, rengeteg kép, de azokat csak az ottjártak láthatják, vagy legalábbis azok, akik már voltak legalább egy talin. :)
Szerintem is, bár most német helyett franciát tanulok, szal ez elmaradt, de amit tanultam,azt viszont még tudom, és elvileg ök is tanulnk angolt, szal ha nem értem mit mondanak, még mindig tudok úgy ertekeznbi velük!!:D
és hogy miért megyek ki??Szórakozásból!Akkor lessz csak idöm megnézni, mijen is valójában németország!!:DAmúgy anya holnap megbeszéli az oszival, hogy tudja-e igazolni azt a 2 hetet, ha igazolást viszek!!:DRégi nagy vágyam, hogy kimenjek, így is elég jól állok a tanulással 2 hét azért még nem ojan sok!!
Németben nincsenek rokonaim, szal városnézö tura!!:D
Nem tudom, nem árulták el, hogy hova visznek, de jó lene oda is elmenni!!:D