XDDDDDDD
DT hogy a féne tudná már kibontani.... am ha nincs kibontva akkor meg tökm1 hogy kiirode v nem igy is ugy is kikell csomagolni :D
Nyomtatási nézet
XDDDDDDD
DT hogy a féne tudná már kibontani.... am ha nincs kibontva akkor meg tökm1 hogy kiirode v nem igy is ugy is kikell csomagolni :D
jaaj azt hiszem megint, lassan el kell neki magyaráznom.:rolleyes:hjaaj, na gyerünk, YzaaA!:jumper:(a megint alatt azt értem, hogy már írtam neki hosszú, lépésről-lépésre szöveget privátban)
http://www.disc-tools.com/download/daemon
3. lépés: klikkelj jobb gombbal a DAEMON Tools ikonkára a Tálcán, és válaszd a legfelső opciót, a vastagon szedett DAEMON Tools Lite-ot.
4. lépés: az ablak közepétől kicsit lefelé vannak gombok. neked az a gomb kell, amin egy picike, zöld + jel van. (és egy CD) kattints rá arra, és a megjelenő ablakban nyisd meg a képfájlodat.
5. lépés: a DAEMON Tools hozzá fogja adni a "Kép Katalógushoz" (ami az ablak legtetején van) a képfájlt.
6. lépés: kattints a képfájlra egyszer, és nyomd meg a PLAY gombot. (egy zöld, jobbra mutató nyíl, abban a sorban van, ahol a "Fájl hozzáadása" gomb is volt)
remélem ez megteszi.:)
csak úgy szólok, hogy el ne felejtsd: ha a PSX emulátorba akarsz képet tenni, akkor közvetlenül az emulátorban, a "File" parancsra rámenve, és a legördülő menüben az "Open CD image" parancsra kattintva tudod megnyitni a képfájlt.:)
én CD-írásban nem tudok segíteni, mert nem értek hozzá. annyit tudok, hogy egy "Nero" nevű program kell hozzá.:)
ezt milyen progival tudom mountolni ?? o.O
http://img577.imageshack.us/img577/525/22851093.jpg
Itt hogy van s mint van nem tudok se futni se lönni!!!!
Látom megvan a 2.000 komment. :)
Tudom, tudom, csak láttam, és gondolom megemlítem. :D
Húha! :eek::eek::eek: Nekem még csak 300:D
Sztem én is aktív vok. Csak nem írok sokat.:D De minden nap felnézek. :D
Kacsa, kicsit gondolkoztam a Portallal kapcsolatban. :)
A Portal 1 valahogy olyan sötét hangulatú a 2-höz képest, nem? Még Chell is rondább az elsőben. :vlol: Főleg azóta lett sötétebb, amióta bekerültek az új updatebe a rádiók, a hideg is kiráz, ha átváltanak SSTV kódba. (ha nem értenéd) A karakterek szempontjából is érezhető ez: az első részben GLaDOS sokkal keményebb, míg a 2.-ban emberibb, viccesebb, szerethetőbb.
Szerinted tényleg így van, vagy csak túl sokat gondolkozok ilyen hülyeségeken? :D
neeeem-nem. a Portal 2-nek valóban oldottabb, barátiasabb légköre van.
a Portal 1-nek rideg, nyers, (de nagyon klassz), egy elszigetelt és magának való légköre volt, habér itt is megtalálható volt a humor. (fekahumor, persze:D)
mindkettő játékot másmiért lehet szeretni.:)a Portal 2 annyiban jobb, hogy hosszabb, és tényleg emberibb, de a puzzle-ök nehézségei nem változtak.:)sőt, talán nehezebbek is :D
jaaj Wheatley:vlol:imádom, olyan fárasztó:Dsokszor dumál túl sokat, amit én nem bánok, rendszerint hátradőlök a székben és csak hallgatom. legjobban azt szeretem, amikor a "lair"-en kezd el filózni (hogy milyen furán hangzik kimondva ez a szó), és amikor túléljük... a részt, ahol kinyír minket, és elkezdi mondani, hogy mi van lent a szakadékba.:clown::vlol: amikor abbahagyta a dumát, esküszöm, leugrottam oda.:D(ezért jár egy achievement is, csakhát...:DI love you, skidrow)
esküszom én is ugyan ezt csináltamXDDD:vlol:
hjaj hogy bírom ahogy mond komolyan mondom agyfárasztó:vlol::vlol:
na meg amikor GLaDOS lekapcsolja a lámpákat és kezdi mondani hogy ''Am..okey don't move.I'v Got an idea...stb én ezen szakadok a legtöbbet nameg amikor GLaDOS kicsufolja hogy ö egy Moron ö meg mérgelödikXD:vlol:
..................................
mivel nem szeretek duplázni és ha duplázok az adminok kitiltanának és azt nem szeretném ezért javítok!!:D
Amm.....Kacsa a rei2-ben már tudok futni csakhát a lövés már nem megy!!!:Dde egy pályát végigvittem!!XDD
át kell majd állítani az irányítást, a File-Configuration-Controllers-ben.
tessék, íme az én konfigurációm, így a V-vel kell futni, és az SHIFT-szel meg célozni, a C meg az akciógomb; és így a lövés is. az Inventory meg az END-del működik.
http://kepfeltoltes.hu/110711/PSX_Ir...toltes.hu_.jpg
ne felejtsd el, hogy ebben a menüben a FEL-gombhoz a LE-gombot kell nyomni, meg van fordítva:D
kacsa légysziiiii :D
Please give me the link to the Lara model, which you used as a base, so I can finish it.
igazság szerint csak a "base" szót nem értem de ink megkérdezem XD
azamúgy nem azt jelenti h eredeti v alap??:kratz::nut:
valamit még szerettem volna ehhez hozzáfűzni, csak nem akartam az Egyéb játékokba offolni. :angel: látjátok adminok, mennyire odafigyelek? :vlol:
lehet, hogy azért kívántam meg most ennyire (a Resi5-öt), mert múlt éjjel azt álmodtam, hogy letaperoltam Shevát (lefgőképpen a sheggét xDD), ő meg viszonozta:vlol: én egyébként bírom a feketéket, tök egzotikusak:vlol: az Amerikaiak meg biztos a cigákat bírják XDDDDDDD
o istenem na miért kell hogy akkadjon ez a játék!!!:jumper::jumper:
nekem is megjött a kedvem a resi5-höz:o
kiprobálnám a the merceneries-t:jumper::jumper::jumper:
Na akkor egész nyáron merceneries megy Kacsánál míg ki nem unlockolja XD :D
aazt én is hajtanám csak az a baj hogy baromira akadozik:(
erre egy megoldást??:rolleyes:
V-I-D-E-Ó-K-Á-R-T-Y-A!:D a Procid, a RAM-od, totál jó minden, csak egy videókártya kell.:) de tényleg, el sem tudod képzelni, mennyire jó a processzorod. nem véletlenül "zsírkaraj" Petya szerint is:D
nem tudom... nekem erre nincsen gondom.:Dkonzol.:D
kimentem a szobából, és mire visszajöttem, ezt csinálta a macska a géppel:vlol: átnevezte a Sajátgépet, és rákeresett a Bingen egy értelmetlen szóra, mindezt az Internet Explorer 6-tal, amit nem is használok:vlol:
http://i55.tinypic.com/2wck5j8.jpg