Rendben, köszi az infót:)
Nyomtatási nézet
Nem akartalak megbántani. Csak Te se vegyél mindent annak, jótanács.
Nekem is tetszik a 360-as és szeretném, ha PS3-ra is megjelenne. Ezért kérdeztem a petíciót.
Felőlem mehet a petíció, bár nem hinném hogy odefigyelnek rá. De egy próbát megérhet. :)
Ezt én sem értem amúgy hogy a ps3-as playereknek miért nem jelenik meg, pedig szerintem arra is ugyan ilyen szépen megtudnák csinálni.:rolleyes:Annyira gyönyörű és érdekes dolgok vannak benneNem lehet hogy talán bejelentik a ps3-as kiadást? Bár mondjuk 2016 végére már szerintem ps3-ra és x360-ra se fognak annyira játékokat kiadni ezért lehet hogy ők sem fogják, amit én nem értek mikor bőven van mit kihozni ezekből a gépekből és tuti hogy sokan megvennék mert nem mindenki váltott át az új generációra. Egyébként én támogatnám a petíciódat, mert a ps3 tulajoknak is kijár ugyan ez az élmény!:DSpoiler!
American McGee-nek is csináltak egyet az Alice folytatása kapcsán és eljutott az EA-hez, nyilván nem engedélyt kértem rá, hogy létrehozzam, csak akkor írjátok alá. :)
Szerintem ezek a konzolok még jövő évben is el lesznek látva játékkal (360-PS3). A God of War II is anno már a PS3 mellett jelent meg. Indokolatlannak tartom, hogy egyedül PS3-ra nem jelenik meg port formájában A Rise.
Remélem jól csináltam. :)
Aláírtam, hátha. Igazán kiadhatnák PS3-ra is, a 360-as verzió is nagyon szép lett. :) Nem tudom, hogy ennek mennyi köze van a Microsoftos szerződéshez, mindenesetre remélem, hogy a PS3 játékosok is ugyan úgy megkapják a játékot.
Sajnos nem volt sok időm játszani, nagyon gyorsan (10 óra alatt) rohantam végig az egész történeten. Abszolút pozitív csalódás volt a helyszínek terén, az art design 10/10, párszor jóformán leesett az állam, itt-ott visszaadta a régi TR részek hangulatát is. :thumb: Lara karaktere sokat fejlődött, a hangja pedig mérföldekkel jobb, mint az előző részben. Persze maradt a rengeteg robbanás, töménytelen mennyiségben, és a harc... az utóbbiról nem merek nyilatkozni, a kontrollerrel lövöldözés nagyon nem megy, a végén már kifejezetten idegesített. De szerencsére van lehetőség lopakodásra a legtöbb helyen. Fejtörőből a főszálon nem volt sok (a challenge tombokba idő hiányában még nem tudtam benézni), de azok tetszettek, nagyon szépen összeraktak egyet-kettőt. Alig várom, hogy jöjjön PC-re is, volna még mit felfedezni bőven. :D
Képek
(spoiler nincs rajtuk, de még korábban nem látott helyszínek igen, úgyhogy csak akkor nézzétek meg, ha ez nem zavar):
Spoiler!
Nna, mostmár tudok válaszolni:
Spoiler!
Jók a képek!
Ezért tőlem is kaptok egyet - történethez kapcsolódik, úgyhogy csak óvatosan!
Spoiler!
A 2013-as Tomb Raider (Steam) lesz a novemberi Gamestar teljes játéka!
Akinek eddig kimaradt, most 2000 Ft-ért pótolhatja!
Az enyémben is. :)
Szeretnél valami kis nyereményjátékot az oldalra?
Nekem természetesen már 2013. március 5. óta megvan a Collector's Edition változat, amelyet később frissítettem a Game of the Year kiadásra. Így nekem nincs rá szükségem, ellenben, ha szeretnétek nyereményjátékot - ahol a 2013-as TR-t lehet megnyerni, akkor megveszem a magazint (Steam-es kulcsot ad).
Hmmm... Még nem kapható az e havi GameStar. Akkor várok. :)
A nyereményjáték jó ötlet, majd a vezetők eldöntik, legyen-e.
Extra mennyiségű Lara Croft van az ehavi Gamestar magazinban!
http://gs.i.web4.hu/apix_collect/151...0845_1_nfh.jpg
November 20-tól (péntek) kapható!
Klassz a borító, csak túl sok rajta a szöveg! :D
Nem néz ki rosszul, csábító ajánlat. Steamen is annyiszor ment le -80%-ra, hogy bűn nem lecsapni rá (és az összes többi részre). :D
Terveztünk nyereményjátékot, hamarosan meg is valósul, Rise of the Tomb Raidert lehet majd nyerni Xbox One-ra, és várhatóan Xbox 360-ra is. Ha még ehhez hozzácsapódhat a TR2013, az hab a tortán. :) Úgyhogy érdemes lesz résen lenni.;)
Az első hét eladási adatai alapján a Rise of the Tomb Raider XBox-os változatai megbuktak!
"Rise of the Tomb Raider első hét eladásai:
XBox One: ~54000 példány
XBox 360: ~10000 példány
2013-ban a Tomb Raider rebootból 205191 példány fogyott X360-ra az első héten."
Square Enix/Microsoft/Crystal Dynamics REKT
Ebből sem lesz 10 millió eladott példány, mint a 2013-as részből. :(
Fenéért kellett ezeknek a Microsoft-tal összedolgozni!
No csak gondolkozzunk. :) Mivel most konzolra adták ki, és tavasszal PC-re, PS-re meg év végén! No még ilyen rész sosem volt, ami ennyi ideig kihúzta volna, mint új játék, ami ennyire, ennyi ideig a figyelmet magára vonta volna.
TR2013: Pár hónap, és vége is volt. Most meg ....................
Elméletileg ezek Global eladások - tehát már az EU és ázsiai adatok is benne vannak. Még US mértékkel is siralmas lenne, Global mértékben pedig pláne. Minden esetre a pénzügyi elemzők arcára most kíváncsi lennék! :D
Valamicskét még biztosan javulni fog, hisz még csak most jön az ünnepi szezon, ellenben a játék hype vonatja már elment és kezd csappanni az érdeklődés a játék iránt is - 1 év múlva már ingyen adják az XBox Gold előfizetés mellé - teljes árú játtékként meg majd a PS4 tulajoknak. Na akkor lesz majd rage ismét.
A PS4-es tábor pedig nem nézi jó szemmel, amiért így lóvá tették őket - ahogy a PC-sek sem, szóval ezek után már ők sem fognak milliós eladásokat produkálni, ebben biztos vagyok.
Bár én nem féltem őket, volt választási lehetőségük és minden bizonnyal a Microsoft/Square Enix emberei számoltak az ilyen esetekkel is, ellenben én szebb eladásokat vártam az első héten (amikor a hype és a csúcson van).
Erre sajnos lehetett számítani, de még ehhez képest is meglepően kevés az eladás. Már a Temple of Osiris-t is sokan bojkottálták emiatt. Nem is csoda, egy olyan franchise rajongótáborával szúrtak ki nem is akárhogy, ami PS-en kezdte pályafutását és hamar megjelent PC-n is, azóta pedig majdnem 20 éven át multiplatform címként működött... Ja, és még ott a Fallout 4 is, ami elvonta a figyelmet a Rise-ról.
Igazán kár érte, mert a játék tényleg jóra sikeredett, ennél sokkal jobbat érdemelne.
Szerk.: Lara ruhái mozgóképeken - a fekete páncélost még nem láttam, jól néz ki :)
Yepp, sikerült az utolsót elcsípnem (pedig még csak 1/2 2 volt, amikor az újságoshoz értem). Mondta is az eladólány, hogy gyorsan elkapkodták ezt a kiadást. :) Szerintem érthető, miért... :D
Most töltöm le, cirka 20 perc múlva pedig ötödjére is nekivágok a kalandoknak. (Ez amúgy elég alacsony végigjátszási szám nálam, hiszen a PS1-2 korszakomban a CORE Design-os részeket epizódonként 25-30 alkalommal toltam végig. Van, amit ennél is többször... ;) )
Hoppá, köszi - én sem ismertem, pedig sok képem/videóm van Laráról.
NNa én is az utolsót csíptem meg. :)
Tegnap megkaparintottam én is :D Meg kell hagyni, hogy igen jó dolgokat írtak róla. Nekem már az szimpatikus, hogy nem lesz lineáris. Oda vissza lehet mászkálni. Rengeteg fejlesztési lehetőség:fegyver, életerő stb... Ha ez tényleg így van, és tényleg win 10 kell hozzá. Hozok áldozatot :D
Szrtm nem kell win10 hozzá
Tényleg így van. :D Az előző játékhoz képest sokkal kevésbé lineáris, egészen el lehet veszni benne. Egy-két challenge tomb is jól el van rejtve, és kismillió dolgot lehet fejleszteni, még a lőszert és az eszközöket is. Szóval megéri:) Szerintem se kell hozzá Win10, csak azon is ki lesz adva a Steam mellett.
Sziasztok, én nem vettem meg az újságot, mert anno a játékot igen, de valaki bescannelné a Lara contentet címlappal? Köszi.
Hivatalos oldalon ilyen tilos.
De elmagyarázom priviben. :)
Igazán nem akarok követelődző lenni, egy mobilfotó is elég. Elvileg egy egy oldalas leírás szokott lenni a teljes játékról, a kivágható dvd borító mellett. A Guardian of Lightnál legalábbis volt. De tényleg csak ha ráértek és "szabad". Köszi mindent! :)
A sajtóanyagokat mennyi idő után lehet publikálni? Van egy 576 cd-m, szívesen beküldöm belőle a TR anyagot.
Nincs semmi infó benne a teljes játékról, ahogy DVD borító és DVD lemez sincs már.
Sima lap van egy GS Plusz kóddal, már jóideje nem jár lemez a GameStar magazinhoz.
Ezt a kódot beírod a GS weboldalán, aztán megkapod a teljes játék (jelen esetben Tomb Raider) Steam kódját, illetve a videoteszteket, meg valami filmes magazint. Ott sincs különösebb leírás róla.
Nagyon más lett már ez a magazin már 2015 eleje óta.
De itt is megtalálod a magazint digitális formában - éles és nagyméretű borítóval.
Ma beszereztem én is, pedig teljesen kiment a fejemből. Nem is szoktam figyelni az újságokat, de most kiszúrta a szemem. Lara mellett nem lehet csak úgy elsétálni :)
Minimum 5 évnek kell eltelnie a publikálás után TR-es cikkek esetében, de igazából a magazintól függ. Nyugodtan küldheted, max. tartalékoljuk, amíg el nem éri a szükséges időkorlátot.