na jó, ezt nem bírom, légyszíves fejezzétek BE! minketten! enm azért jöbök fel, hogy veszekedést olvasaak! mert már kezd elegem lenni, és sztem nem CSAK nekem. fel a kezeket, akiknek elege van. :mad:
Nyomtatási nézet
na jó, ezt nem bírom, légyszíves fejezzétek BE! minketten! enm azért jöbök fel, hogy veszekedést olvasaak! mert már kezd elegem lenni, és sztem nem CSAK nekem. fel a kezeket, akiknek elege van. :mad:
Felemelek mindent csak ne lőj Kacsa! http://oi56.tinypic.com/250t8xz.jpg
De tényleg abba lehetne már hagyni :(
De ari kiscica :rolleyes:
Reszemrol piisz
én is csatlakozom:D
És ezzel a szóval/mondattal lezárom a veszekedést Én is: Písz.
OFF topic: Éljeeeen http://oi53.tinypic.com/s1t9ib.jpg
On topic: Alig várom már a holnapot :jumper::jumper:
Meghozzák a Mortal Kombat 9-emet:jumper:
Honnan szeded ezeket a macseszos kepeket ? :D
MK9 nagyon brutal gem :O kise neznem 1 lanybol hogy ijet jatszik, nagyon durva jatek,tetszik :P
Google xD
Nem szeretem a barbie és társai játékokat :D Mk-val 9 éves korom óta játszok :D Amugy apámnak köszönhetem mert mindig ilyen dolgokat vett nekem(anyám örömére :P) :D Meg amugy is csak a fius játékokat szeretem,kivéve a kocsis és focis játékokat... Azt apámnak sose sikerült velem megszeretettni xDD.
én is igy vagyok vele Cindy:D
bevallom a focisokat én se szeretem de a kocsisokért oda vagyok<3
nem csoda hosz autoszerelö apám van:D
nekem azt mondják hogy ne játszodjak ijen öldöklös játékokat de én annak ellenére játszom:D
Engem mindenki lezbinek néz emiatt xD(nem érdeklik hogy van fium xD)
Holnap egész nap azon leszek hogy ki unlockoljam Sindel-t és Kitana-t <33(ha ki kel majd őket)
Na szóval, Portal 2 gyorsvélemény:
2 szó: Baromi jóóóóó!!!
Wheatley akkora karakter, gyááá, esküszöm még jobb mint GLaDOS. :) Amúgy GLaDOS most sokkal gonoszabb mint az első részben, rendesen beszólogat nekünk. 22 test chamber van, most járok a 19.-nél, ami már szerintem bitang nehéz lett.
A játék eddig kőkemény 10/10 nálam, és még nem is járok a nagy befejezésnél. (lesz új GLaDOS daaaaal)
vííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí:jumper:
nekem a letöltés 82.6 %-nál tart, holnap én is játszom vele:jumper:
ráadásul holnap ingyen GOLD Live, szóval GoLozni is fogok MULTIBA :jumper::jumper::jumper:
jaaaaaaaaaaaaj TING! holnap majd játszunk együtt? hogy megy ez a co-op a Portal 2 -ben? külön tesztkamrák vannak?:D
.
annyira örülök, hogy ilyen nagy sikere lett, már alig várom:jumper:
(ahogy elnézem a grafikát, nagyon fog akadozni, ez bezavarhat az online co-opben?)
Holnaptól lesz elérhető az Operation Flashpoint: Red River című játék, én személy szerint várom ezt a háborús játékot,mert az első elődökkel is játszottam.
A játékot jellemzi az,hogy majdnem háborús szimulátor. Hihetetlen nehéz,hatalmas pályák,random események! A játékban csak a fő szálak vannak előre megírva,a többi kiszámíthatatlan. A játék biztos most is valami szigeten fog játszódni,ami hatalmas,és szabadon barangolhatunk rajta attól függetlenül hogy van missziónk. Az elődök is szuperek,de nagyon nehezek voltak,emlékszem,a régi első részek hihetetlen csúnyák voltak grafikailag,de a játékélménye a mai napig túlszárnyalja bármelyik FPS játékot,főleg az szereti ezt a játékot,aki bírja túlzott idegesség nélkül azt,hogy csomószor lelövik,mert tényleg csomószor meg fogunk halni. Jó volt a Dragon Rising is,szóval ezt is várom. Videók,képek itt: http://store.steampowered.com/agecheck/app/44340/
Spoiler!
wáo Kacsa kiugrott a böréböl<3:D
ahogy elnézem tényleg elsöprö sikert aratott a Portál2-ö mindjárt én is letöltöm:jumper::rolleyes:
jóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!ha megkapom hogy hol tudom letölteni akkor igen!!!!!!:jumper::jumper:
Felőlem játszhatunk majd, csak egy gond van: hogy kell ilyen verzióval co-opozni? Nem hiszem hogy engedi, Steam kell neki, de akkor meg letiltanak Steamről. :(
rendben ki probálom:D
csak honnan tölthetem le?
privát üzenet!!!!!!!!
én nagyon reménykedek benne Petya:D
oohhhh
én is letölteném de nem tudom hogy honnan:(
Mekkora Portal 2 rajongás van itt :D
Kár hogy nem szeretem az FPS-eket ..:P
YzaaA, keresd meg torrenten.
okés megkeresem:D
de ha nem kapom meg akk 1 linket az valaki pü-ben igaz?:D
Szerk:már megtaláltamxD
és le is jött:jumper:
Nagyon jó az MK 9 :jumper::jumper:
Sokkal jobb mint a 3d-s változatai :D Rádadásul az új módok is nagyon jók, főleg a story mode :D
Vissza rakták a Babality-t is xDD
Viszont Sindelnek tök szar lett a fatality-je..:( Régen sokkal jobb volt..
A második fatality-je meg úgy ahogy elmegy..
Új fatality-je:
http://www.youtube.com/watch?v=G6p40...eature=related
Régi fatality-je:
http://www.youtube.com/watch?v=JUCJInEjSeU
Nekem jobban tetszik az új. Babilityt birom :D
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ PORATL 2!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jumper:
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍRTÓRA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:jumper:
fú most be vagyok zsongva:jumper:
Ting! igazad olt, Wheatley tényleg nagyon klassz, de nélam még mindig GLaDOS viszi a pálmát:D most felébredt, és beledobott az égetőbe a szemét:clown:
(na, most legalább megtudtam, hogy végezhette szegény Companion Cube.:( meg pár Turret is. nem gondoltam volna, hogy mindegyik égető egy helyre vezet, a hamvasztó kamrába:D:D)
fúúúú nagyon jó.
(és nagyon szaggat is, sztem az átlag FPS nálam 10-15 körül lehet:floet:
a francba nem kapok 1 rendes torrentet:angry::angry::angry:
Kacsa külgy 1 linket pü-ben mert nem kapom a portál2-öt:angry::angry:
a Kacsa külGYött linket privátban xD:D nézd meg a postádat!
az YzaaA köszöni szépen megnézte és már tölti is:D