Hát akkor várok 2 hónapot, mert akkor lessz másik vidikarim:DKöszi szépen a segítséget:)
Nyomtatási nézet
Hát akkor várok 2 hónapot, mert akkor lessz másik vidikarim:DKöszi szépen a segítséget:)
Nekem is csinált ilyet egy Geforce 4 MX440, de csak egy játékban ott is egy helyen. Más baja azóta sincs... Érdekes hiba...
Szerk.: Lehet, hogy van rá megoldás. Most jutott eszembe, hogy ebben a játékban is voltak grafikai bugjaim. A legvégén volt egy csíkozós mindenség főleg: http://www.youtube.com/watch?v=I3yV2...9&feature=plcp
Na ez egycsapásra eltünt, csak megkellett növelni az AGP Aperture Size-t BIOS-ban. Pl. ha 32 tedd fel 64-re ha 64 akkor 128. De ez csak AGP-s videokártyáknál működik, nem tudom hogy neked milyen van YzaaA.
AMD Ati Radeon azt hiszem, az az igazság hogy így fejböl most nem tudom, csak annyit hogy AMD.
De viszont ezzel a textúrakavarodással játszhatatlan az egész játék, az ellenségekböl nem látni semmit, pedig nagyon szeretem a Resi 4-et:(
Nem fogsz tudni vele mit csinálni. Hardware hiba. Utána olvastam anno. Ha az adott progi a hibás részt is használja, vége a dalnak.
Értem.....na mind1:D
Petya úgye igaz az hogy ha enyire frissítettem a vidikarimat:http://i50.tinypic.com/2q8msdh.png
Akkor sem fog eltünni az ilyen:http://i46.tinypic.com/3162bo2.jpg?
Meg a játékokban is ez van, pl Resi4 vagy a Dear Esther.Ennyire ki lett szolgálva??:(
Marad az amit Duduska mondott. RIP
Még bár az AOD Lara sem megy rendesen:(Minden ellenem dolgozik öcsém:|
Ha a gépeden a játékok több mind 50 % -a így fut, akkor annak a kártyának tényleg annyi. Ha esetleg meg tudnátok oldani, hogy a kártyát valakinek a gépén ki tudnátok próbálni, az jó lenne, már csak azért, hogy biztos legyen a dolog. Nem kiszolgálástól lett ilyen, a kártyának éveken át is bírnia kell a strapát. Egyszerűen meghalt.
Nekem is volt hasonló problémám.
Nálam egy újratelepítés megoldotta a dolgot.
Nálam valamelyik videoszerkesztő kodekje kevert be. (Pinnacle Studio)
Jaj igen, erről meg is feledkeztem, igazad van OBig :) Tehát próbáld meg azt YzaaA, amit OBig mondott, program bizony keverhet be így. Nehogy aztán a jó kártyát dobjatok a kukába :)
Hát lehet hogy az, mert ahogy újratettem a windows-ot azóta ez van...Bár én félek ezzel babrálni, nem tudom kiprobálom:D
Ezt mondhattad volna előbb is, mindjárt az újratelepítésre gondoltunk volna. :D Apukádat kérd meg, hogy segítsen ha tud, de amúgy nagyon szájbarágós egy Windows telepítés. Telepítő lemezt berakod az olvasóba, ügyelni kell arra, hogy optikai meghajtóról (tehát CD/DVD olvasó/író ról) boot -oljon a gép, remélhetőleg így van állítva a BIOS -ban, ha nem, akkor gép induláskor (AMI BIOS -nál delete -t nyomva) kell belépni a BIOS -ba, ott a BOOT szekcióból elsődleges boot eszköznek az opt. meghajtót kell választani. Ez CMOS, de az AMI is hasonlóan néz ki: KATT
Ezután a lemezt berakod olvasóba, beolvassa, bejött a telepítő képernyő, magyar nyelvet választasz, Telepítésre kattintasz, tiszta telepítést választasz, (Itt egy kis kitérő: Ha több patríciója van a merevlemezednek, vagy ha több merevlemezed van, előtte minden szükséges adatot amit meg szeretnél tartani mentsd át a másikra, ha nincs, akkor max. csak DVD -re tudod kiírni azokat.) formázod azt a patríciót/lemezt amin eddig volt a Windows -od (kijelzi Windows jellel hogy melyiken van a rendszered), okézod és elkezd telepíteni. Újra fog indulni a telepítés után.
Utána már csak felhasználó nevet, termékkulcsot (Win. aktiválása amikor online vagyok -ból vedd ki a pipát, főleg ha nem eredeti a rendszered - Privátban elmagyarázom ha akarod hogy hogyan tudod "hivatalossá" varázsolni a nem eredeti Windows -od úgy, hogy még frissítéseket is telepíthetsz a gépre), frissítéseknél válaszd a rákérdezés később -et (mindezt persze csak nem eredeti Win esetén), állíts be időt, otthoni hálózatot, az otthoni csoport meg úgyse kell szerintem. Kész. Ha nem voltam érthető, itt képekkel is megmutatják a telepítés menetét: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13629
Ehez szügséges a winyot újratenni??:OJuj én nem merek hozzáfogni basszús, apámék megkérdik hogy minek, majd amikor elmennek(az szombat lesz)nekiállok, addig olvasgatom a dolgokat itten:)
Jó lenne a privi, mert jó lenne ha hivatalos Win-em lenne:D
Hát a tesom igen.Még.
Ment privi.
Küld el még1x, mert nem kaptam meg, tele voltam:D
Oké köszi:D
Hát mondjuk nincs, mert tényleg csak facebook-ozikxD
nem baj, majd ujrarakom szombaton:p
Mindent bele :thumb:
Meglessz Petya:D
CSak még 1 utólsó kérdésem lenne:DMind1 hogy milyen progit rakok fel elöször a gépre?
Egy kérdés csak a biztonság kedvéért, meg mivel a kérdéseidböl kiderül hogy nem vagy túl gyakorlott ilyesmiben.
Szóval azt megpróbáltad hogy leszeded a kártyát és újrarakod? Nem a driver frissitésével hanem teljesen leszeded, restart, felrak újra, restart?
Továbbá nézd meg hogy milyen dátummal vannak rendszer visszaállitás pontjaid, ha vannak.
Elöbb mindig az egyszerüt, a win újrahúzás legyen a legutolsó.
belemész ahol a progik vannak és ami a vid kártyához van illesztő program vagy mi a szösz azt eltávolítod a wincsidről és újra rakod aztán ha kész majd újra eltávolítod azt az illesztő progit lehet Akcy arra gondolt újra és felrakod.
de ki is szedheted lehet át kell csak takarítani vagy csak optikai hibás(én se értek hozzá, de lehet csak ez a gyíkja van)
^ Igen igen, pontosan. Tehát nem fizikailag kivenni :)
Portalanitás néha tényleg nem árt, de itt nem hinném hoyg az a baj.
Jaj értem.Na akkor azt megpróbálom:D
Mivel a Win újrarakása óta jelentkezett neki a probléma, ezért a rendszer visszaállítás jelen esetben felesleges.
A driver újrahúzás oké, bár nem tipikus probléma, egy próbát valóban megér.
Először azt amit privátban mondtam, utána bármi mást amit akarsz. De először mindig a fontos illesztőprogramokat, stb., és a vírusírtó telepítés és beállítás se az utolsó dolog legyen amit felraksz és beállítasz :)
De mielőtt újra felrakod valamelyik videószerkesztőt, próbáld ki a játékot.
Okézsoké:DKöszi szépen a segítségeket:)
Mitől van olyan érzésem, hogy feleslegesen koptattuk itt a szánkat? :) :D:D
Ne legyen olyan érzésed, holnap megcsinálom!!:)
Köszönöm Skacok, mostmár megjavult a texturahibás dolog:D
Nagy köszönet föleg Acky-nak:hug:Sikerült:D
Na az van, hogy a Fraps vidijei nagyon sok helyet foglalnak. Miért? Annyi helyet csináltam szinte teljesen üres volt és megtelt :S
Hali
Azért, mert Tömörítetlen RGB-be veszi fel. Azaz Ha pl 720*576 - os képméretben veszed fel akkor, 1 mp = 720*576*(32 bit 4 byte)*25 byte. Ahol a 32 színmélység, 25 az FPS azaz 25 képkockát látsz mp-enként, Én Pl 60 FPS-el veszem, azaz a 25 helyett 60-al kell szorozni.
Ez összesen 41472000 byte avagy 40500 Kbyte minden egyes másodberc az adott felbontásban.
Ehhez hozzájön a hang, persze az csak szösszenet a videóhoz képest.
Egy nyers 10 perces video 600-700 Gbyte (nekem)