egy idő után viszont nevetséges, hogy ennyi időt szán rá arra, hogy kigúnyoljon egy játékot.:clown:
Nyomtatási nézet
Szerintem többet játszott vele, mint azok, akiknek még valamennyire tetszett is a játék. Ami elég fura. :D
Gúnyolni? Inkább feltárni a valóságot, a puszta tényeket. :rolleyes: Ő legalább rendesen leteszteli a játékot. :vlol: A túlzások meg előbb-utóbb előjönnek, mert idegölő játékmenettel kell dolgozni. Plusz nem utolsó sorban videót készít belőle, ami ugye maga után vonja a szórakoztatni akarást.
Fölösleges lesz, de azért megemlítem. Vegyük példának azokat a peremeket/szinteket, amelyek csak akkor meghódíthatók, ha kötelezően dolgod van arra. Tehát hiába vannak látszólag mellékutak, ha nem kell arra menned, nem lesz megmászható. Tán akkora hülyeség, gúnyolás ezeket letesztelni, menni a saját fejed után, nem csak a kijelölt, szemet kiszúró, megtervezett útvonalakon átrohanni? Az ember alap dolognak tartaná, hogy több helyre el lehessen jutni - hisz látja is, hogy meg lehetne oldani/el lehetne érni -, erre tessék! Illúzió az egész. Király, mi? Aaaz hát.
De hát mindegy, a én fajtám legtöbbször mintha a falnak beszélne. :)
Letesztelés? egy játék tesztelése teljesen másról szól ezért ne is menjünk bele.
Egyszerűen a csávónak túl sok szabad ideje volt oszt cső xD
sztem is.:o igazából már a videó legalajén úgy kedzte a dolokat, hogy teljesen lehalkította a TRU zenéjét. O.O
azt mondta, hogy akik ezt a zenét csinálták, azoknak az egyik kezük az egeren, a másik a gatyájukban van :vlol: komolyan! nem is olyan rossz a TRU Soundtrackja, illik a játékhoz, és bizony kellemes. (kivéve a Midgrad Serpentes, utolsó harcos zenét:clown:)
És lám, tényleg a falnak beszélek.
Nem csak arra gondoltam.
Vannak jók, nem is az. Csak hogy nem illik hozzá. Már annyira "EPIC" az is - hát mint maga az egész játék természetesen -, enyhén túldramatizálja a jeleneteket. Nem értem, mire fel.
igen. ez a magyarázat. sok rajongónak már nem is tetszett, hogy visszajött Natla. sok angol oldalon olvastam, hogy:
Natla is in TR1.
Natla is in TRA too, but it's just because TRA is a remake.
BUT WTF IS SHE DOING IN UNDERWORLD?!:clown: