Thak, köszönöm a tippet. Azt megtudhatnám, hogy pontosan mi az a re-keymapping? ^^"
Nyomtatási nézet
Thak, köszönöm a tippet. Azt megtudhatnám, hogy pontosan mi az a re-keymapping? ^^"
re-keymapping = billentyűzeted beállítása. Vagyis állítsad újra a gombokat. Én amúgy mindig ezt szoktam, mert a legritkább esetben jó az eredeti beállítás a kezemnek, ráadásul nem is wasd-s vagyok, hanem esdf :)
Hellosztok
Megnéztem egy videót arrol a részről ahol a farkasok barlangjában megtámadja egy farkas Larát.
Nagyon sötét ez a játék még fáklyával is alig lehet valamit kivenni a videókból.
Én eléggé kivilágositottam, hogy lásak, mindent.:)
Emlékeztet egy sötétben játszódó játékra a "Thief"-re, ahol egy tolvajt játszunk és vizes nyillal lövi le a fáklyákat a sötétben lopozik.
De itt minek ennyire sötéten játszani?:confused:
Az nem PC-s videó, de annyit kivettem a videóbol, hogy először gyors "jobbra balra" billentyű, utánna "tenyér" billentyű "F"-et kell nyomni, eddig megy ellököm a farkast, utánna előveszi a megerősített baltáját és a farkast elkezdi nyirni vele és egy idő után megöli.
A kérdésem az lenne, hogy melyik billentyűvel lehet a fegyvert a baltát előszedni, hogy avval a farkast kivégezzem, az "E"-vel nem vette elő és megöl állandón az a fránya farkas.:angry:
A választ előre is köszönöm.
Üdv: kara
Nem kara, nem úgy kell. Én is szenvedtem ezzel a buggal. Sokszor bizony nem jön elő a jelzés, hogy mit kell tenni. Talán kevés az FPS. Vagyis én levettem a felbontást 1024*768-ra, és úgy már megjelent a jelzés. Persze úgy sem mindig. Ez egy hiba lehet.
Lényeg: Piszok gyorsan kell nyomogatni a balra-jobbra-t, majd megjelenik nem a kéz, hanem a felkiáltójel. Az a Melee, vagyis a rúgás. Ezt akkor, abban a pillanatban egyszer kell megnyomni. Majd ezután jelenik meg a kéz, tehát az Interaktiv gombbal, a feladatgombbal, kell elővenni, nem a csákányt, hanem egy nyílvesszőt. Utána megint megjelenik a felkiáltójel, ekkor gyorsan nyomogatni kell megint a Meleem a rúgás gombot, és akkor agyonszúrkálja a dögöt. Ha nem jelennek meg a jelek, akkor nem tehetsz semmit. Érdekes egyébként, hogy ez a hiba PC-n csak billzeten van meg. Ha kontrollert csatlakoztatsz simán megy minden.
Hello
Igen igazad van visszavettem a felbontást és a beállításokat normál-ra:)
Most először gyorsan "jobbra-balra" billentyű utánna megjelenik a felkiáltójel és megnyomom az "E" billentyűt ellöki magától a farkast idáig ok, utánna a képernyő alján azt írja "F"-et kell megnyomni.
De utánna már nem jelenik meg megint a felkiáltójel, és a tenyér, egyáltalán nem.:angry:
Nemtudom te milyen videókártyán játszol én egy Nvidia GeForce GTX 650-esel.
Azt olvastam a neten, hogy több probléma akadt az új Tomb Raider-játékban az Nvidia drájvereivel, nem lehet Drájver probléma?:confused:
A választ előre is köszönöm.
Üdv: kara
Sziasztok!
Kicsit elakadtam. Mountain Village - Reach the Smoke Beacon résznél.
Gondolom az lehet a kulcs, hogy a szögesdróttal betekert ajtókat valahogy ki lehet nyitni, de nem jöttem rá hogy hogy.
Látom merre kellene tovább menni, de a miután kilövöm a nyíllal a kötelet és átmászok, nem tudok semmit csinálni, mert szögesdrót van az ajtón. Az egyik épületnél is a lógó zsákot amit meg kell gyújtani szögesdrótos ajtó véd.
a szögesdrótos ajtót a vadászpuska nyitja :)
Basszus. :eek: A shotim tudtommal meg is van. Ekkora fatálisan egyszerű dologba hogy sikerült belefutnom...Mekkora pleff.:)
Köszönöm!;)
------------
Nincs meg a Shoti. Csak géppisztolyom van. :( De ilyen tábort, hogy Chasm Monastery, ilyet nem találok. Most a Village Plateu táborban vagyok. :rolleyes:
Most néztem bele ebbe a Chasm Monastery pályába. Nem ismerős. :rolleyes: Biztos hogy ez már volt? Nem lehet hogy csak ez után fog jönni? Csak akkor még mindig ott vagyok, hogy gőzöm nincs hogy jussak tovább az ajtó kinyitása nélkül.:mad: