van 1 kérdésem:D
valaki aki már mester ebben a TRLE-ben nem tudna 1 vidit készíteni hogy jobban megértsem mit is kell csinálni és hogy meg ijenek mert irásbol nem értem meg:S
én is szeretnék 1 pályát csinálni:p
Nyomtatási nézet
van 1 kérdésem:D
valaki aki már mester ebben a TRLE-ben nem tudna 1 vidit készíteni hogy jobban megértsem mit is kell csinálni és hogy meg ijenek mert irásbol nem értem meg:S
én is szeretnék 1 pályát csinálni:p
pedig a leírás az alapokat nagyon jól elmondja :D
melyik része nem érthető írd le és segítünk;):D
PLAN VIEW
ez mi?
mindig keresem a szerkesztöbe nem találom:D:rolleyes:
Ezt pontosan benne van a leírásban: "Keresd meg a PLAN VIEW rácsot a kezelőfelület bal felső sarkában. ..."
tehát ez az a rácsokra felosztott kis képernyő ami az éppen szerkesztés alatt lévő szobát mutatja "felül nézetből". :)
ezt nem tudom értelmezni:S
"Most töltsük meg néhány érdekes dologgal ezt a nagy üres dobozt! Klikkelj a 2D MAP gombra, majd az elsõ szobára a demo modellben, hogy ki legyen választva"
a gombok között van egy olyan, hogy "2D Map", arra rányomsz, ekkor a középső részen nem a szoba belsejét látod, hanem azt mondjuk így felül nézetből. ott kiválasztod valamelyik szobát (ha több van) utána kikapcsolod a 2D Map gombot és tudod szerkeszteni a szobát...
igazából ezek még az egyszerűbb dolgok :o:)
Hhhát nem tudom, jó helyre írom-e... Egy játékkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, mert elakadtam. A játék: Trixtől az Aegean Legends. (Csak ajánlani tudom mellesleg. Kicsit nehéz, de imádom. :hug: Sőt, Trix miden munkáját ajánlom. :D )
Khm, na szóval:
http://i54.tinypic.com/10gybrs.png
Melyik tömböt hova? :D Két végigjátszást olvastam át érte, de talán rosszul értelmeztem őket. Sehogy sem akarta elfogadni, pedig rengeteget tököltem vele. Igaz, ez már nem most volt, de újra elővettem a játékot, mert tudni szertném, mit tartogat még. :clown: És igen, nincs kedvem megint babrálni a rohadt tömbökkel.
Eleinte azt hittem, könnyű lesz, de egy nagy fenét! Nem is olyan egyértelműek a vonalak. :angry:
Csak nekem van az hogy forgatom a termet,szobát vagy mit és akkor nagyon gyorsan forog? NAGYONGYORSAN:angry::angry::angry::angry:
ez mindenkinél van főleg új gépeken fordul elő :D
Michele: sajnos nem tudom én nem játszottam vele:o:)