halljátok megnéztem a Reversed változatot is http://www.youtube.com/watch?v=1BoIqVn-qB4.
na akkor jöttem rá igazán, hogy mi is van.
nem is kicsit szomorodtam el. kicsit hülyén fog hangzani de... azon szomorodtam el, hogy egy olyan kislány hal meg, akinek a pólóján olyan nagyon reális, tipikus való világi embléma van. szörfölős, nagyfejű, Hello Kitty-szerű. ettől annyira valóságosnak tűnik... mintha film lenne.
ez most nagyon megérintett. vajon mi lett a sorsuk? a lánynak annyi. az anyját is megharapták (leteperték a földre, sztem esélye sem volt). az apjának meg az ablak maradt - szal ő is meghalt? vagy átjutott a tömegen valahogy?
2011-02-22, 16:38
Robbie
Remek most még jobban sajnálom :(:(:(
Eredeti trailer zenéje is nagyot dob a dolgon:)
2011-02-22, 16:41
Kacsa
oké gyerekek már ott tartok hogy folyamatosan nézem... és már az empátia nem tudom milyen magas fokán tartok. be kell szereznem ezt a játékot. majd nyáron. talán. nem is talán. muszáj. nagyon megtetszett.
ezzel a zenével szomorúbb... de valahogy a másik zene illik a megfordított képsorohoz.
2011-02-22, 16:44
horus
Az majd kiderül :D Én pont most néztem meg azt a változatot, annyira várom már csak jönne már ki olyan jó lessz a trailer is fantasztikus a screenshotok nagyon jók és 4 év fejlesztés után csak nem lessz rossz:jumper:
Úgy látszik az idei évben nagyon jó játékok jönnek Batman Arkham City, L.A Noire, Tomb Raider, Dead Island, Mass Effect 3, Need For Speed Shift 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Resident Evil 6 és az általam várva várt Call of Juarez 3 az egyik legjobb FPS bejelentése jött nem rég a Call of Juarez The Cartel melyből még csak pár screenshot van, de már is beleszerettem
2011-02-22, 16:46
Kacsa
OMG lőjetek fejbe:eek:
TR9????
ez, Dead Island, ami bejön???
Resi6??? az meg milyen?!?!?!:eek:
2011-02-22, 16:52
horus
Resi6-ról még nincs hivatalos infó illetve van mert Wesker szinkronhangja egy interview-ban elárulta, hogy a Resi6 már fejlesztés allatt áll és a szavaiból azt is kivehettük, lehet hogy Wesker is visszatér.....Bár nincs hivatalos megjelenési dátum sztem a TR még ez éven megérkezik hozzánk...Dead Island - most már egy csomó Screen kiadnak meg már van trailerünk is egy pár igy gondolom nincs messze a megjelenés
2011-02-22, 17:16
Bexika
hűha, újra rákattantam a Heroes V-re :D
tényleg, van itt valaki aki tudja mi az a M.a.g.u.s. ? : D