mi a franc az a monitor?
(és még mielőtt Robbie beillesztene egy cikket a Wikipédiáról (LOL:clown:) a gép egy hardverén kívül, mert azt ismerem:rolleyes:)
Nyomtatási nézet
mi a franc az a monitor?
(és még mielőtt Robbie beillesztene egy cikket a Wikipédiáról (LOL:clown:) a gép egy hardverén kívül, mert azt ismerem:rolleyes:)
Az egy felmérő az egész 5-9 tanfolyamból és nagyon nehéz meg becsapós és az alapján (na meg 7,8 év végi ill 9 félévi bizi alapján) döntik el hogy felvesznek-e a suliba lesni nem lehet mivel mindenkinek más padba kell ülnie na meg van ott egy inspektor aki még véletlenül se engedi meg hogy segitsünk 1másnak és nagyon szigorúan veszik még a suli tanárai sem lehetnek ott csak az inspektor.....Irunk szlovákból, matekból, magyarból.....A 3 legnehezeb :angry: főleg a matek...nem is tudom hogy fogom túlélni....am hogy hogy te nem tudod ti nem fogtok irni ilyet ? :eek:
a-a, én nem írok. legalábbis az én sulimban nem lesz ilyen.
amúgyma tanultunk földrajzból Szlovákiáról, rögtön te jutottál eszembe:)
csak hogy tudd, a magyar kerettanterv milyen a szlovák földrajzról: Bratislava, Kosice, és az ÉNY-Kárpátok, meg a Szlovák-alföldet vettük, és az iparokat.:)
:eek::eek: Én azt hittem ezt mindenhol irják.De régen tanultuk már ezeket Földrajzból...Most mi olyat tanulunk hogy egy kontines minden 1es országát leirjuk a fovarosaival eggütt most Ázsiát tanulmányozzuk olyan sok minig egy csomót irunk belőle :mad: De le se sz*rom úgy sem irunk belőle monitort a félévi biziben 1-es volt az év végit meg lese sz*rják már olyan mintha nem is lenne....Allig várom a jövő hetet megjön a pszicho teszt eredménye végre megtudom mennyi az IQ-m meg azt is, hogy milyen suli való nekem :D
Oh My God, Szlovákiában Psycho-tesztek vannak?:eek:
Lemérik az IQ-dat? Jó ötlet :Dnéhány oszttársaméra KÜLÖNÖSEN kíváncsi lennék;)
9-ben van ilyen "psycho-teszt" amit ha akarsz megcsináload ha akarod nem ez alapján megmondják hogy melyik iskola való neked meg az IQ-dat is megmondják.....