olyanunk van, hogy van egy kis router, és az sugározza a gépünkre a netet. gondol az az, amire te gondolsz. hát, valószínűleg kelleni is fog a segítség, úgyhogy előre is köszönöm!:) Ha meglesz, akkor tuti, hogy felveszlek barátnak :)
Nyomtatási nézet
olyanunk van, hogy van egy kis router, és az sugározza a gépünkre a netet. gondol az az, amire te gondolsz. hát, valószínűleg kelleni is fog a segítség, úgyhogy előre is köszönöm!:) Ha meglesz, akkor tuti, hogy felveszlek barátnak :)
Nekem nem is volt annyira bonyolult, sőt egyáltalán nem volt az, csak a regizésnél szarakodtam, me egy csomo időmbe telt mikorára találtam egy érvényes londoni cimet xDDD Csak bedugtam a kábelt és már ment is a lajv...
Hát gondolom csak a beallitásoknál kell bealitani, azt h kabelnelkuli nem kabeles és a konzol meg magátol rááll...
hát jah, de sztem mióta én beállítottam a netemet, azóta tök más lett a settings menü is a boxban. lehet, hogy máshogy kell. :(
mindegy dzsemfix, akár a hivatalos Xbox oldalon is megtalálható a Network Settings vagy valami ehhez hasonló, ahol részletesebben bemutatja, hogy kell csatlakoztatni hozzá a boxot.
amúgy maga a csatlakoztatás egyáltalán nem nehéz, csak az a bonyolult, amikor létre kell hoznod egy fiókot, és azt én egyáltalán NEM tanácsolom, hogy valós adatokat adj meg. :privateeye: nem viccelek.
én az XBLive-on valami John Smith vagyok, aki Londonban él. :clown:
meg horus is valami ilyesmi.
(John Smith = Kovács János... :vlol:)
Már bármikor megjöhet a futár az xboxal, és ma meg is fogom kapni! Azon gondolkoztam, hogy a liveben magyaron leszek, mert az angolt tuti, hogy nem érteném. Az adataim pedig a sajátom lennének. Így is jó lesz?:) Az, hogy a saját nevem, stb adom meg, akkor kapok valami hírlevelet, vagy valami?
NEM NEM NEM!!!!!! :clown::clown::clown:
XBOX NEM MAGYAR!!!!!!!!! :clown: ha magyar Locale-t választasz magadnak, AKKOR SEM magyar a menü!!! még ezért sem éri meg a Hungary Locale-t beállítani! (Locale... a Locale-t majd a netes beállításoknál kéri)
ADATOK?! SAJÁTAID!?!?!?! SEMMMMIKÉPPPPPPPEN! :D
tudom, Microsoft, meg mindenféle bizalom meg.. a lóf@szt. sosem lehet biztos az ember. PlayStation Networköt is feltörték. (PSN= XBLive, sak a PlayStationön)
de felőlem aztán... DE mi figyelmeztettünk. :)