Ááá az rohadt jó :D Itthon a Fatboy Slim - Funk soul brother-jében én tartom a rekordot ^^ xD
Nyomtatási nézet
Istenem ehhez a Stockplie-hez és a Take it to the Max-hoz tényleg nagyon nagy, NAGYOOOON NAGY kockának kell lenni, egyszerűen kurv@ sokáig tart:rolleyes: basszus, még annak is 1 évig tart, aki mindennap 25 órát Resi5özik. ehhez az Achi-hoz kell türelem... és aranypénz is.
Na értelem szerűen BF3at se PC fogom kipróbálni LOL
Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics Card (AMD): DirectX 10.1 Compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 SERIES, with ATI RADEON 3870 or higher performance)
Graphics Card (Nvidia): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (Nvidia Geforce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with Nvidia Geforce 8800 GT or higher performance)
Sound Card: DirectX compatible
Keyboard and Mouse
DVD-ROM Drive
Recommended System Requirements
Processor: Quad-core CPU
Memory: 4 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (Nvidia Geforce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
Sound Card: DirectX compatible
Keyboard and Mouse
DVD-ROM Drive
Ahha szilvás buktát mert azt szeretem ! XD
Ó hát ez semmi. xDDD :D Na nem ám. Kártya az lassan kéne új, de még bírni fogja remélem. Proci meg megvan 4 mag, tuningolva is van szóval nem panaszkodhat, 4 GB is megvan, hely meg van bőven.
Amúgy az eddigi infók szerint NINCS még olyan gép ami maximális részletességgel minimum 30 fps -el futtatná, szóval érdekes lesz, főleg 64 fős játék esetén, mert az rohadtul izzasztani fogja a gépet. :D
kivel akarok én versenyezni :(:(:(:(:(:(:(
ez tök sz*r a tiéd sokkal jobb lessz ne add el a reményt biztos menni fog és jobbat csinálsz majd ne aggódj nézd a jó oldalát ugyse másnak csinálod hanem nekünk szal...:D
Be ne dőlj nekik, tom! A semmivel vágnak fel. :thumb:
ELINDULT A BÉTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://gamepod.hu/hir/battlefield_3_40_perc_beta.html
Már töltöm is lefele :D