Aki még nem szerezte be volna a Portal első részét, az most megteheti mert Steamen ingyé' van szept. 20-ig! :)
Nyomtatási nézet
Aki még nem szerezte be volna a Portal első részét, az most megteheti mert Steamen ingyé' van szept. 20-ig! :)
Ezt úgy érted, hogy ingyen adják?! Hol??:eek:
Olvasd el megint amit írtam. :) Na jó, segítek. Menj fel a steampowered.com nevű oldalra, és kattints a jobb felső sarokban lévő "A Steam telepítése" gombra. Nekem már fent van, úgyhogy a telepítés meneteit nem igazán tudom, de szerintem meg tudod oldani. Miután felraktad, és bejelentkeztél, kattints IDE, és nyomj a Játék telepítése gombra. Remélem mindent jól írtam le, ha valamit nem értesz, írj rám PM-ben, és majd valahogy megoldjuk. :)
YAAAAAAAAAAY AKKOR MOST HIVATALOSAN?!?!? AZAZ MEGTEKINTEM AZOKAT A RÁDIÓS ÜZENETEKET IS?!?!? ÉS ACSIKAT IS SZEREZHETEK?!?!?!? YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY :jumper::jumper: kössz, hogy szólsz :)
dzsemfix barátom, nagyszerű játék, bár lehet, hogy nálad nem indul el... de próbáld meg :)
Persze, a Steam a Valve saját cuccosa, alap hogy hivatalos. :)
Hát nem is XBOX-ra. :)
Te jó ég mivel játszottam ma xD JUST DANCE 2, komolyan úgy lefáradtam 3 szám után mintha lefutottam volna 3kört az utcán XD
Amúgy nagyon jó játék :D vagy 40% értem el de jó volt LOL
Nem kellett volna előtte üdítőt inni mert most már a hasam is fáj XDXD