a 2. videó nekem csalás gyanús... :kratz: miért pattog a padlón úgy, mintha be lenne kenve Repulsion Gel-lel?
Nyomtatási nézet
a 2. videó nekem csalás gyanús... :kratz: miért pattog a padlón úgy, mintha be lenne kenve Repulsion Gel-lel?
nekem sem tetszik valami bibi van ott...:rolleyes:
hogy csinálta????:kratz:
Az 1. tuti nem kamu, tényleg lehet ilyet csinálni, a srác csak simán tehetséges, XBOX-on mindenkit levert, és nem csak ilyen videója van, szokott speedrunnolni, végigviszi a legnehezebb fan-mapokat, szóval az nem fake.
Viszont a 2. az szerintem igen. Ha nem, akkor gratula.
én a 2-ikot megprobáltam megycsinálni de nem jött össze:(
viszont az elsöben a portálos cselt megcsináltam és baromira tetszik:D
csak a dobozokat nem tom hanyigálni:mad:
mind probáltam s nem sikerült:(
Ahh olyan jo ez a trailer, csak kar hogy FPS, TPSben jobb lehetne sztem :(
oooo ez nekem kö!!!!!
csak ne lenne FPS annyira tetszik!!^^
emlékszetek, mennire be voltam zsongva, amikor megjeelnt az Annonucement trailer? :D aaszontam: aajaaaj nekem keeeeel :D
hát mostanra lejjebb hagyott a lelkesedés, de még mindig nagyon jól néz ki :)
amúgy nekem egyáltalán semmi bajon nincs az FPS-ekkel, eleinte húzóckodtam, de mára megszerettem őket :)
a portál az ugye FPS ezért azt kezdtem megszokni az FPS-es jjátékokat de akkor is a TPS-es játékok álnak a legközelebb a szívemhez:o
Na basszus Robbie :D (és Roli)
rhájöttteeem én, hogy miért tűnik olyan könnyűnek a Resi5 :D
hát mert infinite ammo-val mentem, plusz infinite magnum (ami a legerősebb), plusz még totál fel volt fejlesztve minden, és ha kifogytam First Aidból, akkor csak fogtam egyet az Inventoryból (mert egy csomót megvettem már), és kész :)
most Veteránon teljesítem a pályákat, nem többel, mint egy sima M93F-fel, egy Ithaca SG-nal, valamelyik MG-nal, és egy Dragunovval, hááát... :D azaz elölről kezdtem mindent :D
nehéz, tényleg sokkal nehezebb, ráadásul izgibb is :)
ne tudd meg, most a Chainsaw Majininél tartottam, egyszerűen NEM BÍRTAM legyőzni, én hátráltam, ő meg csak követett, a végén annál a kapunál kötöttem ki, ahonnan jöttem:eek: tööök izgi volt :D már csak elképzelni tudom, mindez milyen lehet valódi partnerral, azaz multiba :) de jó nektek Rolival, kár, hogy nem tudok veletek játszani, mondjuk LIVE-ot engedélyeznék PSN-en xDDDDD
egy szó mint száz, tényleg, még ijesztőbb is volt, pláne miután felkelt és mindenfele csapkodott azzal a láncfűrésszel :vlol: szaladtam előle a ******* :vlol:
ja, és mondanom sem kell, hogy az ammo TÉNYLEG limitált és elég kevés. (nem úgy, mint a Resi4ben. ott minden sarkon volt egy 15-ös Handgun ammo) be kell osztanunk Chrissel, mert bármelyik pillanatban kifogyhatunk (és ki is fogytunk:rolleyes:)
apropó Chris! mindig átállítom "Attack"ra, "Cover" helyett. így ő megy előre és én követem, én fedezem őt, és nem ő engem :) ráadásul tök sokat hibázik, állandóan eltalálják :D így egy kicsit olyan a játék, mintha IGAZI partnerem lenne, aki hibázik, mert nem gép.
esküszöm, ha meglesz a Stockpile és a Take it to the Max acsi, akkor mindent eladok, és kezdek mindent az elejéről :D sokkal jobb így a játékmenet :)
amúgy ti mit gondoltok a Professional szintől? :D én azt, hogy azt már tényleg csak Infinite Ammóval + egy rahedli First Aid Sprayyel lehet végigvinni (vagy Red+Green herbbel)
jaaaj komolyan sokkl izgibb így a játék, ezelőtt 3-mat beleőlttem a Chainsawosba és kész, kifeküdt :) így meg! haajjaaj, az utolsó golyóm is ráment, sőt, már ott tartottam, hogy késelek xD)