Én is! :hug::hug::hug:
Nyomtatási nézet
Én is! :hug::hug::hug:
cöhh.....:D
jó nektek:o
én is akarok!!!!!!!!!
majd ha ki ivttem az easy-t majd a normált akkor nekifigik a veteránnaks punk tumm!!!!!!!!!
Easy-n el ne kezdd szerintem :D
Normál is végigjátszható elég könnyen. De a veterán már nem :( :D
sajna már elkedtem:D
muszáj volt:D:p
nem baj veteránon is végigtolom^^:clown:
veterán?! xDDD ííízzzi. (vagy csak nekem? xD lehet :rolleyes:)
valaki kijátszotta már a Resi5 Professional módját? Na AZ már nehéz. csak hárdkórosaknak való.:clown:
amúgy én singlebe nyomom, szóval valóban nehezebb lehet multiba, ahol nem egy gép irányította társad van :( dehát... pénzéhes Microsoft.
hogy hogyan csinálom az Infinite Launchert? hát, Amateuron :D Amateuron fuss végig minden pályán, olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudsz :) aranyat, lőszert se végy fel :) (persze jobb, ha már van végtelen lőszeres fegyód! )
Lightning hawk végtelen lőszer? sok máni. sok-sok. aztán fel kell fejleszteni maximumra. és aztán a Bonus Featuresben meg kell venni a végtelen lőszerét. ennyi :) ha nincs elég pontod a végtelen lőszerért a Bonus Feturesben, akkor javaslom, játzss egy kis Mercenariest :) ha A rankot érsz el akkor máris megvan 1500 pont. ha S-et, akkor 3000! :)
nah igen a professionál az rohadt nehéz és mielött megkérdeznéd hogy honnan tudom kiprobáltam egy mentésben:clown:
jóoóóóójóóóó de ééénnnnn nem tom megcsinálni!!!!!
amatörön is B rankot érek el nem hogy A-t:(
egyszerüen nem megy hogy miért????mert nem tok játszani rajta pedig már mióta tolom a játékot???:rolleyes:már vagy 2 hónapja ha túloztam légyszi javíts ki!!:D
neeeeeemmmmm tooooommmmm kiiiiii jáááááátszaaaaaniiiiiii!!!!!!!!!!!!!
ojan rosz hogy még ebben is tökéletlen vagyok!!:(
és nem az mérgesít hogy egy dolog 5x egymásután öl meg(mondjuk van amikor ki tudnám vetni a gépet az ablakon!!!:D) hanem az hogy ennyire tökéletlen nm lehetek hogy ne menjen a játék!!!meg nolmálom 1 S-em volt addig amatörön csak 3 a többi mind B,s C.
még nem tok Mercisni mert még nincs végigvive a játék a rohawt mentés miatt ami elveszett:mad:így.....most ujratolom és hát eléggé sz*rul csinálom:(
Ismeri valaki a Red Steel-t? Nekem az a kedvenc wii játékom. (nemsokára tomb raider lessz :) )
:eek::eek::eek::eek::eek:
ézétek meg a 2-ik részt is nagyon jó amit csinál!!!:eek::rolleyes:
****ki ezt hogy csinálta????:eek: