TPS (Third Person Shooter)
Nyomtatási nézet
okés:D
hogy itt mindenki mijen okosxD:)
Lehet persze 3.55ös vagy alatti rendszereken simán usbvel felrakva :D csak most baj van mert nincs meg a 3.60as kulcs és azokkal mennek az újak amik most fognak kijönni de az idő csodákra képes :)
Sajnos nem sajnos de énis erre az útra tévedtem, nincs saját keresetem így ha van pénzem is nem engedhetem meg magamnak hogy 6-10órás szórakozásra költsem valamiből öltöznöm is kell stb... :)
De TR9et mindenképpen megveszem támogatnom kell hogy legyen a sorozatnak jövője :)
Na meg ha nem tetszik a megvett játék akkor ****hatod....
Viszont ha letöltöd nem vesztessz semmit...
Én a TR-t is lefogom tölteni egyrészt azért mert bizti, hogy megjelenés előtt kifogják lopni és minél hamarabb akarok vele játszani másik meg az, hogy a Crystal játékai szarok és nem fogok kiadni érte egy csomó pénzt, de akkor megveszem ha a letöltöt játék tetszett akkor megveszem....
azt ha megtudom füzni apámat hogy vegyen akkor én is megveszem mert nekem saját pénzem nincs:p
Én ha megszeretnék venni 1 játékot akkor elösször is nézek róla 1 vidit és ha az alapján is tetszik és van is letöltöm a demoját és ha az is nagyon tetszik akkor megveszem a játékot :D ennyi xD
Az a baj hogy 3.55 meg meg kulcsok meg ilyesmik nekem kínaik :D sajna nem értek az ilyenekhez :D(tessék elnézni szőke vagyok :D)..
Viszont anyagilag még úgy ahogy megengedhetem( lehet átkozni, bocsánat) hogy havonta vegyek kb 1-2 eredeti gamet de nem szoktam mert nem sokat tudok pszni..(van rá asszem 12 eredeti játékom és kész ) Csak azért tényleg jobb lenne ha tudnám másra is költeni a pénzt.. Habár pénz.. Meglátom és elköltöm bármiely szarságra (ritka rossz szokás xDD )
Csak egy csomó játékhoz nincs demó , egy vidi alapján meg még nem tod eldönteni, hogy jóe v nem az AC is tetszett vidi alapján amikor meg megvettem egy rakás fost kaptam.....
Na igen.. Az a ciki szitu hogy vettem mondjuk egy 12k-s gamet ami vidik meg képek alapján tök jó volt aztán kaptam 1 szarkalapot...(ff13 rád gondolok ám xDD)
uggggggyanez nálam is!
ha egy játéknak nincs demója akkor azzal nem törődök. (ez viszont nagy marhaság a részemről, ott van pl. az Alan Wake, annak sincs demója, és mégis marhajó).
de a TR9-et én is megveszem, már csak azért is. azt biztos, hogy megveszem. GoL-t is megvettem, HYDROPHOBIÁt is.... amúgy én vagy 7-szer végigjátszottam a GoL demóját és a HYDROPHOBIA demóját is, minden kis részletre odafigyelve, hogy a lehető megkisebb mrtékben csalódjak a FULL game-ben. ajánlom ezt a taktikát.:)
TR9-et csak akkor fogom megvenni ha tetszett amit letöltöttem bár nem tom ennek mi értelme lessz, de nem baj xDDDD :P
am jön a Resident Evil Outbreak ezzel csak annyi a baj, hogy csak mobilra érkezik :S
Öööö... Mobilra....Drága jó Capcom.. Nyugodtan ki lehet szopni a picsámat...
Pedig én is kipróbáltam volna :/
mindig ezt kell csinálnia mindig kikell adni egy exkluziv REsi amit úgy kipróbálnál -.- Leszophat a Capcom -.-
hát szerintem is horus és cindy
én kiprobáltam a resi 5/öt csak ugy kiváncsiságból mert a trailer nagyon jo volt és a végén amior kiprobáltam csak a fömenü teccet meg a térkép de a játék nem tablozott le
az volt a rossz hogy egérrel kellet irányittani a fegyvert és még akadt is a játék(a gépem miatt:D)és nem volt hangja*.*
szoval maradok a TR8,7,5,4 és a Resi4 nameg a shrek mellet:D
Kacsa, én ezt mindenkinek mondom aki fel****** az agyam :D Capcom meg mostanában mindig azt teszi... CSinálták volna meg inkább az OB-et ps3-ra és xbox360-ra, azt a szar Operation Raccoon City Captivate-t meg mobilra oszt boldog lennék... De így 1álltalán nem vagyok az..
OFF: ****** meg elfelejtettem tanulni holnapi nyelvtan TZ-re xD Úgy tűnik ma is hosszú estének nézek elébe.
MGEJELENT A PORTAL 2!!!!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jumper::j umper::jumper::jumper::jumper::jumper::jumper::jum per::jumper::jumper:
megjelent?
nem baj én akkor sem veszem meg:D:jumper:
nem baj:D
én is csak kijelentettem:p
Portal 2 - kimagasló pontszámok
"Nagyon jól teljesít a Portal 2 a kritikusoknál, sorra gyűjti a kiváló pontokat."
Link: http://gamepod.hu/hir/portal_2_kimag...ontszamok.html
Portal 2 konzolos verziója már hetek óta fenn van a neten :) Épp azt néztem csak nem tom milyen játék, érdemese ezért a DVD-t pazarolni xD :P MIlyen stilusu ? Story ?
am játszott mát vki az új Mortal Kombattal ? nagyon durva játék, tetszik :jumper::D
Ok ha fenn van Liveon ak kipróbálom:D....
<<- Na gyerekek ezt nevezik úgyhogy irigység :D
ezt most én sem értem:(:confused:
ez mitöl irigység horus már meg ne haragudj:cool:
???????????:confused:
jo lenne ha elmagyaráznádmert már 3-an vagyunk akik nem értik:D:rolleyes:
Azt irta hogy a 2.szar verza portal2be utkozott bele gondolom a szar verza alatt azt ertette hogy konzolos verzio.....
Sztem inkább úgy gondolta hogy vmi szar verziót talált, ami tele van bugokkal meg ilyesmikkel(régen én is mindig így jártam :P)
Még nagyon új a játék, biztos azért nincs fent normális verzió
Vagy lehet hogy megint hülyeségeket beszélek xD
Jaj Horus,Horus....
Már megint előre ítélkezel.
Cindy mondta jól,két olyan verziót töltöttem le,ami telepítés közben lefagyott.
Ejj,ejj...
Spoiler!
ak bocs,de azert meg nem kell osszevissza beszelni -.-