Nagyon jó lett Robbi ;)
Nyomtatási nézet
Nagyon jó lett Robbi ;)
en is beraktam ilyen Xboxos box artba, 1 orat szoptam vele, aztan a vegen toroltem, mert a box jele elcsunyult :D
Köszönöm :D
_____
Következő versenybe új szabályt kellene kitalálni, miután elkészültek a képek csak az után legyenek nyilvánosak mert nem először látom hogy valaki csak másol...
Nekem még nem tűnt fel. :eek: De benne vagyok.
Meg határidőt is szabhatnánk legalább a szavazásra. Mindig csak várunk, várunk...
öö még lehet benevezni?illetve...muszály szövegnek lennie a képen?mert sajnos nincs semmien képszerkesztő progi(painten kívül)a gépemen.
Lehet még :D háááát borítókon mindig van felirat:S Paintel is lehet ízléses feliratot készíteni :D
háát én nem értek a lovakhoz....de ha megkérlek elmondod hogyan? : )
hát kicsit össze csaptam sajnos sok a dolgom..:D kacsát is csinálnom kel és jajj még az én a kém topicba is kell képet raknom úgyhogy ez egy gyors születésű munka lett :D
http://fc05.deviantart.net/fs71/f/20...sh-d45yzhe.jpg
köszi :hug:
egy kis satnyasággal én is beneveznék..:S
meg akk egy kis borító a játékomhoz XDDD
http://kep.ivpicture.hu/569377.N.jpg
köszi YzaaÁm :D
Na akkor még holnap várunk és utána szavazunk :D
jöhetnek a szavazások !!!! :D
jajj loll ezen a napon még lehet XDDD kicsit fáradt vook elnézést XDDDDDDDDDD
Rám most ne tessék várni. ;)
Na ki szvazaott akk. ???
én azt non jól tudom.de vhogy nekem így jobban tetszik,mert így letisztultabb nem foglalja el a mézesmadzag a borító egy részét.meg nincs képszerkesztő progim.sajnos:/
(mellesleg a Legend borítója is ezért nem tetszik minek oda az a hatalmas TR logó?anélkül tök szép kép.srry offoltam:( )
jah igen 6 képre kell szavazni igaz?
na most küldhetitek:vlol:
Hát én már tegnap elküldtem:o
én is:D:o
.....................
én is azzal csináltam nyugii csak nekem a betütipus Tempus Sans:D
Énis painttel. Már a betűtipúsra nem emléxem :o
1. Robbie és Tom Croft köszönjük :hug::hug::hug::hug: (35p)
2. Horus gratulaaaa:jumper::jumper::hug::hug: (27p)
3. YzaaA grat neki :D:jumper::jumper::jumper: (20p)
4. CrashHungarian98: na nem uccsó vagy :jumper:(19p)
5. Scoobikah ugyi voltál várunka köviben is :D :D :D :D:hug:(17p)
6. Caroline te is ügyes voltál talán a kövi jobban sikerül:hug: (11p)
Köszönöm szééépen vééégre :D:D
végre 3-ik!!!^^:jumper::jumper::jumper::jumper::D
azt hittem uccsó leszek:D
köszönöm nektek!!:o:hug::hug:
Végre nem uccsó! naon közel a bronzéremhez! :D
:) Utolsónak is kell egyszer lenni:)
nem gondoltam volna hogy 3-ik leszek!!:jumper::jumper:
ez nagyon meglepett!!!!:D:o
egész kis kellemes hely:P:P
Kitaláltam valamit.
Mi lenne, ha ezentúl hétfőn lenne kiadva a feladat? A győztes dönti el, mi is legyen az. Ha többen vannak - mint jelen esetben -, akkor vagy eldöntik közösen, vagy csak az egyik vállalja magára. A győztes más helyezettnek is átpasszolhatja, ha akarja.
Szóval hétfőn kezdődne; tartana 3 napig; csütörtök-péntek szavazás; szombaton eredményhirdetés; a győztesnek ott a hétvége, hogy eldöntse, mit akar; aztán megint indul egy hét.
A felhasználandó modellt is meg kéne szabni - erősen befolyásolja, hogy milyen lesz egy kép, ezért nem kéne az illetőre bízni. Lehet adni többet is, ha ez nem tetszik, aztán mindenki azt választja, amelyik neki jobban bejön. Nem lenne muszáj kiszemezgetni, ha lusta vagy, egy egész oldalt be lehetne linkelni, hogy „na innen tessék válogatni”.
Pl. ezt:
http://www.tombraiderforums.com/show...postcount=7928
:p Csak hogy ne így legyen: http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=151335
Vagy... olyat is lehetne, hogy egyet csak egy valaki használhat. Ez ilyen „aki kapja, marja”. Bár ha veszekedés lesz belőle, inkább ne. :lol:
Nos Robbie, akkor a képek nyilvánosságra hozása... Nem is tudom. Ha csütörtökön indul a szavazás, ki lehetne tenni ekkor. De lehet, hogy így is lehetne csalni, hmm. Nnnem tudom. :kratz:
^:worship::thumb:
Na akkor ha az a nyilvánosságos cucc nem de akkor arra kérném meg az adott verseny kiötlőjét hogy beküldés lézárasánál rakja egy hszba a szavazandó tagok képeit mert a mostaniba is volt hogy valakit kihagytunk a szavazatból mert nem vettük észre a képet...:)
Én letennék a verseny kiszabásáról mert én szabtam ki az előzőt :)
---
Próbálok keresni osztályzó szavazó "gépet" mert gondolom Tom_croftnak kivan a töke már a számolgatásokból xD