Simán süsd el a pisztolyt, alapértelmezésben a bal egérgomb.
Nyomtatási nézet
Simán süsd el a pisztolyt, alapértelmezésben a bal egérgomb.
Dehogynem. A gépeden vannak a mentések. Nem F2-vel, hanem F12-vel ment ki képeket.
Mondtam, keresd meg őket, és meg lesznek akkor a mentések is.
Persze a Steam is elmenti, de most nem arról van szó. :)
Hát nem egészen így van. :) Célozni is kell, és csak akkor lőni, amikor a piros kör a legkisebbre vált. Célozz, az egérrel, majd bal egérgombbal lőjj, amikor a piros kör összemegy.
De amúgy eddig kész a végigjátszás, olvashatod ott is. Sőt, a videóban is megnézheted.
Hello
Köszönöm a választ
Bocsi elgépeltem:o F12-t nyomtam többször, hogy mentsen képeket.
De nem tudtam milyen fájlnévre és kiterjesztésre keressek.
Üdv: kara
HelloIdézet:
Hát nem egészen így van. :) Célozni is kell, és csak akkor lőni, amikor a piros kör a legkisebbre vált. Célozz, az egérrel, majd bal egérgombbal lőjj, amikor a piros kör összemegy.
De amúgy eddig kész a végigjátszás, olvashatod ott is. Sőt, a videóban is megnézheted.
Ahogy néztem eddig még nem jutott a játékleírás, ameddig megkötik Larát.
Sikerült lelőnöm az Oroszt. Köszönöm a segítséget:D
Megvan a game 100%-ra, nem bug miatt volt a maradék 1%, hanem egy területet nem jártam be, mert oda nem lehet gyors utazni (Cliffside Bunker). Ott hiányzott még a challenge :)
A Cliffside Bunker engem is megszívatott. Nekem a GPS pontok hiányoztak onnan.
Hellosztok
Én már megint egy farkasal kinlódom a farkasbarlangban.:angry:
Már megöltem vagy tizet eddig, mennyi van még belőllük ?
Eléggé átélem szegény Larát ahogyan megtámadja.:eek:
Először a jobbra balra nyilakkal védekezem azután egy kéz jelenik meg, mire én az "F"-et nyomtam és elrugja magátol a farkast, de az nem adja meg magát ilyen könnyen és továbbtámad, mire nincsen további utasítás se kéz se nyil, se felkiáltójel, semmi további instrukció mit kell tenni és hát a farkas meg támad és megöli.
Azt szeretném kérdezni, hogyan tovább, hogy kell megölni ezt a farkast?
A választ alőre is köszönöm.
:eek: Nem ad semmi feladatjelzést?
Milyen fokozatban játszol? Lehet nehezebb fokozatokban már nem jelzi a feladatot. :kratz:
Amúgy úgy szól az egész, hogy:
Miután a jobbra-balra nyilakkal védekeztél... És nyomkodtad az "Akció" gombot... Aztán gyorsan sorozatban kell nyomkodni a "Támadás" gombot.
De neked is azt tanácsolom, hogy ne add fel könnyen. :) Hamrabb túl leszel rajta mint ahogy azt gondolnád. :)
HelloIdézet:
Nem ad semmi feladatjelzést?
Milyen fokozatban játszol? Lehet nehezebb fokozatokban már nem jelez feladatot. :kratz:
Spoiler!
De neked is azt tanácsolom, hogy ne add fel könnyen. Hamrabb túl leszel rajta mint ahogy azt gondolnád.
Remélem tudtam segíteni. :)
Köszi a választ.
A legkönnyebb fokozatban játszom, nem vagyok valami profi játékos én inkább a szépen megcsinált játékot, nézem és élvezem :jumper:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat. Zsolt: ruhát ha jól emlékszem ott lehet váltani, ahol a fegyvereket lehet tunningolni,a "Gear"-ban, de javítsatok ki, ha tévedek.
Egyébként szeretnék ismét segítséget kérni, mert elakadtam:
Spoiler!
Leon!
Amit kérdezel, az egy bug valószínűleg. Többen is panaszkodtak rá. Esetleg csinálj egy re-keymappingot, hátha.
A farkasnál is ezt ajánlom. Ott az "interact"-ot kell nyomni, asszem... Tökmindegy, hogy milyen a nehézségi fokozat, nekem se hardon, se easyn nem írta ki, mit kellene csinálnom... Valahogy faceroll-al sikerült (nyomtam minden billentyűt, amit értem:D) Aztán pár restart után már leírta -meg most is írja, hogy újrajátszom épp-, melyik gombokat kell nyomogatni. Persze, aztán megtanulod, hogy a felkiáltójeles, kezes, stb ikon melyik gombra utal, de addigra alig lesznek ilyen feladatok... szerencsére.