na jólvan akkor:D
akkor megnyugodtamXDD:D
Nyomtatási nézet
na jólvan akkor:D
akkor megnyugodtamXDD:D
Detto :D
Hamár az a kis csajos nyálas búza akkor köszönöm menny a közelemből :D
Nekem is van 1 meleg ismerősöm( lezbi is van ám xD.. Jó társaságokba keveredek :P) és nagyon is normális :D
Senki nem mondaná meg róla hogy búza :D.. Legalább 1 pasi akiről tudom nem kukkol vagy csap rá a ****emre... xDD
Búza, na ezt a kifejezést nem is hallottam a homosexuálisról minden mást de még a búza szót nem de ötletes kis kifejezés:) én a búza szónál inkább a kancsót szoktam haználni
A franc kivan ezzel a majom gépemmel, mindig rittig akkor kell elromlania ha hónap vége van vagy valami új cuccot tetetek bele, ennek tetejébe nem elég még én vagyok a rohadt szemétláda ha nem hagyom magam kihasználni tiszta vicc, MOSTMÁR ELEGEM VAN!!!:angry:
Na most jól kipanaszkodtam magam.
Na akkor használom rendeltetésére én is a topicot.
Azért nemkicsit kivan az a bizonyos szervem az olyan emberekkel,akik kioktatnak,kritizálnak másokat,vagy ha épp nem ,de szólsz neki (normálisan),
h ezt,v azt neígy csináld,akkor meg világfájdalma van és egyből megy keresni vmi társat magának,h nehogymár másnaklegyen igaza.Nem vagyok vmi életbölcse de a 20 évemmel többet tettem le az asztalra mint más a tizenegynéhány évével.jah ami van azt meg nem képes értékelni,+ a saját dolgai,munkái meg khm....arról jobb nem is beszélni......
és a legjobb ha szóltál neki(v bárki más már megy anyucihoz h jaj megint bántanak,de én az ártatlan jótétlélek nemcsináltam semmit)
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁ
najó..ink mentem kondizni mert még átütöm a falat is....:@
fhú azt a rohat mindenségit ****ki mé ijen rohat nehéz az élet b*****????:angry:
hnem hiszem el!!!:angry:
hogy lehetek ennyire idióta hogy elhaggyak egy kib****** csokit az uton??:angry:
és még az is közrejátszik hogy felbicikliztem 11 km-ert a házunkig majd vissza hazafele.Othon meg azon kapjuk magunkat hogy nincs csoki!
Fhúúúúú azt a k**** h*************!!!!!!!:angry:nah akkor megint kerekezz fel 11 km-ert egy kib****** csoki miatt amit persze nem kapsz meg!!:angry:
most mondjátok meg hogy lehet valaki ijen hülye BF???:angry::angry::angry:
ájj a rohat életbe már de mérges vagyok magamra mé a fhászomért vagyok ijennyire hülye??:angry:
öcsém!!:(
Ez csak egy csoki XD Nyugi XD