amúgy olvastam, hogy nem minden PS3 viszi a PS1-et.
akkor Hogyisvanez? (család:clown: de szerettem azt <} )
Nyomtatási nézet
Az a PS2 :D
Ps1et mindegyik viszi :D
Megmondanád hogy a média anyagos story miért olyan körülményes ?
Plusz:
Azért a Ps régebb óta űzi ezt az ipart,mint a májkroszaft. Ps1-re anno olyan játékok érkeztek,amik meghatározták a mai játékipar alakulását. Hadd említsek párat: Metal Gear Solid,na ez a játék forradalom a játékok történetében. Tomb Raider: Ez sem Xbox-on kezdte a pályafutását,akkor még nem volt Xbox sem,nem tudom mennyire emlékzetek egy másik platformra,a Nintendo-n kívül. Ez volt a Dreamcast,nagyjából megjelentek azok a játékok rá mint Ps1-en,bár ha jól emlékszem az exkluziv game-ek nem. Persze a Ps volt az élen a játékiparban akkor. Szerintem a Ps exkluziv game címei nagyobbak a Box exkluziv game címeivel szemben,persze ez most csak beállítottság kérdése. A Blu-Ray lényege az,hogy szebb a minőség. Persze számos bizonyítékom van arra is,hogy a Blu-Ray többé-kevésbé humbug. Én Ps párti vagyok,de beállítottság kérdése az,hogy ki melyik konzolt szereti. :)
Sztem akarki akarmit mond nekem a Blu-Ray nem erv, de jol mondja Petya ez mind nezopont kerdese es sztem mostmar nagyon 1 szinten van a 2 konzol es 1ikben sem fog csalodni a vasarlo am ha mar felhozzuk a Blu-Rayt akkor hozzuk fel a Flasht is a box egyaltalan nem dragabb sot kevsebbet fizetsz es meg tobbet is ad mivel a flasheled akkor ingye van ra minden, DLC? Ezt is meglehet oldani hogy ingye legyen boxon meg egy csomo DLC csakis boxra jon ki....
Akkor meg nem volt box akkor a PS nagyon nagy konzol volt az volt a legerosebb amelyik abban a korszakban jott ki azok mind jo jatekok
azért HIHETELEN, hogy a szegény, ártatlan avalonkám kérdezte, hogy milyen konzolt vegyen, és már megint viszálykodás lett:rolleyes:
én most tényleg elbizonytalanodtam, melyik konzol a jobb:clown:
szóaval akkor miylen konzolt vegyen avalon?
vegyen Xbox 360-at.
de ha nem, akkor PS3-mat.
de ha nem, akkor Xbox 360-at.
de ha ezt sem, akkor PS3-mat.
Pfff.... de előrébb jutott szerencsétlen...:vlol:
Mindegyik boxon van Flash még a Slimen is ...:)
Van és mükszik...