jujujujujuj inkább nem szólok shemmit!XD
majd inkább holnapXP
Nyomtatási nézet
Sziasztok! Na kipróbáltátok? Hogy tetszik? Jah egy dolgot elfelejtettem kivenni belőle, az egyik vízeséses teremnél elmegy a zene. Megoldás: a 110.wavot kimásolod másik mappába, és átnevezed 075.wavra, ezután ha oda belépsz, akkor az fog szólni aminek kell. De a 110-es maradjon meg.
én letöltöttem, kipróbáltam :) az értékelést inkább OBigra hagyom :o:D
khmm....azt hiszem hogy inkább nem mondok shemmit khmm....:D
sokat dolgoztál vele szerintem ezért nem akarok csípös megjegyzést tenni szal ezt inkább másra bízom:o:D
én is kiprobáltam, igaz nem vittem végig de nah....nekem tetszettek a fények nagyon csak hát....khm....többet nem mondok:D
Amúgy csak annyi kérdésem van, hogy mi nem tetszik benne, mert akkor azt kijavítom.
Fent amikor fel kell mászni ott túlnyomóan sötét van!!
Úgy értem nem lehet látni shemmit még fáklyával is alig láttam valamit*.*
Meg még annyi kikötésem lenne, hogy a motor minek van ottt ha megkérdezhetem??:D
Eddig én nem vettem hasznát....meg aszokat a repüllö micsodákat dísznek szántad vagy fel is lehet veni??:D
És hogyan?
Ja és még valami!Fent az emeleten abba a szóbáa ahol vannak az álványok és egy csomo micsoda van rajtuk, közüllük csak 1 izét tudtam felszedni a többit nem!Miért van ez??:D
Csak ennyi lenne a többi nagyon tetszett, bár lehetne több ellenség is benne...:p
És ezt most nem sértésnek szánom, csak egy U.m útbaigazításnak, de amugy jó lett a pálya.:D
Az OCB- hiba, nem kéne felvenni, mert nem veszed hasznát. Azóta próbálgatok ellenségeket, stb-ket beletenni, de a zenét tartom benne fontosnak. Motor meg hülyeségből, dísznek van ott. A lényege a pályának a nézelődés, és semmi más.
A textúrahibákat azóta még javítottam, ha kell a motort kiveszem belőle és több ellent rakok bele, persze nehézfiúkat. Mondjuk Natla boss? DR. Willard boss? Ha sikerül beszerezni, akkor kaptok ezekből is. De nyugodtan adjatok ötleteket, mert kifogyóban vagyok belőlük.
Na ki szeretné majd ha lassan megint raknék fel egy verziót a pályáról? Csak írjatok.
Sziasztok, eddig úgy néz ki, hogy a pálya lassan kész lesz, addig kaptok képet belőle.