LOOOOOOOOL annyira tudtam, hogy Petya most ezt fogja mondani xD
Nyomtatási nézet
Imádom ezt a számot teljesen a szivembe lopta magát :):D
Nagyon jó lenne ha nyerne csak hááát euróvízió már nagyon régóta nem a zenéről szól :(
Ó, "ki fizet többet?" van ott is, vagy mi? :D
Hát a show, kinek látványosabb vagy mondjuk Anglia is necces mivel a Blue-t küldi aki már alapból híres fiú banda, rajongó táborok stb...
Figyeljetek,szerintem nyerhet. A külföldieknek hihetetlenül tetszik a dal,és majdnem mindegyik szavazást mi nyerjük az interneten. Ez persze nem egyenlő az élő versennyel,de azt lehet mondani,hogy akik szavaznak a neten,azok nézik a versenyt is,és minden bizonnyal szavaznak majd arra is,akire a neten szavaztak.
Mint Kati is mondta,és ezt Én is így gondolom,hogy minden a versenyen dől el.
Minden országból 10 tagú zsűri érkezik,és a szavazatok és a zsűri pontozásának elegye adja ki az eredményt. Szerintem,ha csak azt nézzük,hogy a szavazók szavaznak ránk,mert szeretik a dalt,akkor nyerhetünk,de a zsűri véleménye is fontos lesz. Ugye,az országok a sajátjukra nem szavazhatnak,és ez így fair,mert különben a nagyobb országok nyernének,mert többen vannak.
Fontos lesz a koreográfia,a mozgás,a színpadi előadás a versenyen. Én láttam videót az egyik publikus táncóráról,és lesznek benne olyan elemek,amitől majd tátva marad mindenki szája. Persze a java részét mi nem láthatjuk,majd csak a versenyen.
A blogomon minden fontos,naprakész információt olvashattok,akit érdekel. ;) :)
Az embereknek hiába tetszik ha úgy is a pénz fog dönteni :p
De én imádom Katit szal örülnék ha nyerne :)
A pénz, a pénz... Szakadnának meg egyesek! :rolleyes:
Egyébként merre is lehet meghallgatni, ami ott lesz előadva? Sőt, mikor is lesz ez? Kicsit lemaradtam. :o
Már volt linkelve vagy 1000x de nem baj linkelem még1x :D Nem tom mikor lessz majd Petya ő bizti tudja :D
Szrelem miért múlsz ?? ...szerelem hol dúlsz ? ....Imádom :D