Rendben, de adjatok bele apait-anyait! :D
:nut::nut:
(Hétfőn nekiállok sütni... megint :o:D)
Nyomtatási nézet
Rendben, de adjatok bele apait-anyait! :D
:nut::nut:
(Hétfőn nekiállok sütni... megint :o:D)
En rajzolni tudok egy kicsit, de lara mindig is a legenhezebb volt szamomra, 1x leakartam rajzolni a TRU rendert és egy 101 kiskutyas potyos kutyus lett belole XD Szakacs (is) vok, de larat h tegyem rá egy sutire ? 1x suttem eletembe, eleg jo lett (mások szerint :D) ...
XNA larahoz sem ertek me csak 1 fajta pozba tudom berakni a laryt és nem sikerednek annyira jora a kepeim..
Háát én sütiknél eltudok képzelni muffínon cukormázas rajzot vagy mézes kalács Lara-t, vagy régen Underhoe csinált egy egész Larat sütiből az jól is nézett ki. :)
Emberek, most véglegesen ki van tiltva Crash82 mint tru001 vagy ez is ideiglenes??
Megint mit követett el a gyermek??:rolleyes:
Háát én nem akarok beleszolni, de sztem azert mert mashol jelenik meg a palyaja nem kene kitiltogatni, az o palyaja, ő csinalta azt csinal vele amit akar...
Ez igy olyan hulyeseg, miért fáj ez nektek de most komolyan ?
Sztem, irjatok szablyba h ha itt kersz segitset akkor itt is jelentesd meg a palyad, v azt h ha mashol jelenik meg a palyad amit egyebként full te csinaltal akor kileszel tiltva.... nem tom ez irigyseg v mi ??? nem is tudom ezt minek nevezni... ez olyan abszurd már, olyan hulyeseg az egesz....
Egyet értek, egy ennyiért kitiltani??Semmi értelme!!
Szabad ember, nem mindegy hogy hol jenelíti meg, hiszen az a saját munkája, végülis tök mindegy szerintem hogy hova teszed ki!
,,Elvileg ha magyar vagy akkor magyar oldalra töltsd fel,, ez tök hülyeség, szabad emmber vagy, nem kötve vagy a namzetedhez vagy ilyesmi!
Most már komolyan elegem van!!Ha akartok engem is kitilthattok, de ezert szerintem nem kellet volna kitiltsátok!!Ebböl úgysem fog javulni a helyzet, ezt ti is nagyon jól tudjátok!!
Jah ez már olyan hulyeseg, ok euban a legnagyobb a nacionalizmus ez egyertelmu.. de már ennyire még egy forumon is ??? Amuyg is magyar nemzet annyira szar, már ide kise tennem ha lenne pályam a nagy kozonség had lássa, a vilag, ha csinalok egy palyat akkor minel tobben toltsek le jatszanak vele, a vilag barmely reszerol, még ha olyan nagy lenne a magyar szinvonal... de semmi... inkább egy nemzetkozi angol oldal mint egy kicsi magyar... Egyébként is hol vagyunk a komunizmusban ??? Mert ez olyan mikor a hatart nem lehetett atlepni.... csak szolok h az a rendszer már rég lejart...
És igaza van Izanak... Nem v a nemzetedhez korlatozva... Megintcsak olyan abszurd... ilyen mentalitás öcséém... "magyar vagy akkor magyar oldalra töltsd fel" ...kiakaszt... Egyáltalán a nemzetiséged h a f@szomba jön a pályaszerkesztéshez ???
azért kedves Horus,mert lehet akármennyire szar a magyar nemzet,attól még ez egy közösség.és illene legalább megkérdezni h megjelentetik e.egyébként megértem a srácot,hisz mindig balhé van,de nem mondom h nem tehet róla.de ez megint más dolog.
és akármennyire nem bírod a búrám,attól még így van.szerintem Roliék is gondolják,tetszik vagy sem.
sztem itt most a legkevésbé érvényes a nacionalizmus, a nemzeti érzés, stb. :)
sztem itt most csakis arról van szó, hogy Crash idejárt segítséget kérni, azaz itt kért tanácsokat, és bizony itt is "szivárogtatta" az infókat, a screenshotokat - mégis másik oldalon jelenteti meg először. :)