én a resinél ott idegeskedek ahol jön az az izé plafonról és amikor lönék akkor emel föl és vág cafatokra:angry:
ojan idegölö!!:rolleyes:
Nyomtatási nézet
én a resinél ott idegeskedek ahol jön az az izé plafonról és amikor lönék akkor emel föl és vág cafatokra:angry:
ojan idegölö!!:rolleyes:
egyszerüen nem tom legyözni-.-*
igen az lehet tood ott ahol keresi Chris Jill-t^^:D
Szerencsére a mostani flash játékok nagyrésze megpróbálja ezt visszahozni, elég sok olyan van amitől a hajadat téped mire megcsinálod. Na meg ugye ott van a Super Meat Boy, a BIT.TRIP sorozat, összességében az indie játékok.
Nah végre valahára végigvittem a Resident Evil 5-öt:jumper::jumper::jumper:
az utolso rész nehéz volt de végre valahára sikerült legyöztem Weskert elég nehéz volt legyözni a k******t de a gránátvetövel sikerült:clown:
fhúú de útáltam azt a tetüt!!XD:D
meg azok a J.J-kXDD:vlol:
Tudjátok a resi 4-ben is benne voltak:D
hja és azok a fürészes Majinik meg a Popokarimu meg a többiek!!fhuu...
Excella-t volt aztán nehéz legyözni!!Folyton mozgott!!!!:angry:nálla sokat szenvedtem:(
deh végre megvan!!:jumper::jumper::jumper:
Fura Sheva-nak a kameranézete de imádok vele menni:clown:
COD, Batlefield meg tarsai ellehet bujni... Homefrontal szemben semmi eselyuk
Gratula!:thumb:
J.J.? valóban nehezek, mert olyan nagy a hájrétegük, hogy puskával is 3 lövés, mire a golyó túljut a zsírrétegen :D
Popokarimu? nem volt könnyű, de rá lehet jönni arra a bizonyos, "Proximity-bombozd-amíg-le-nem-fekszik-és-utána-lődd-a-farát-shotgunnal" taktikára:)
A Chainsaw Majini meg tök béna, nagyon lassú, az a nyomorult láncfűrész is lehet olyan 25-30 kg, hogy olyan lassan lengeti meg. :rolleyes: annaál az ellenségnél sztem az ijesztésre mentek. sztem meg habár ijesztőnek ijesztő, mégsem az a " jaaj nem merek a közelébe menni" típus, mint a Regenerator, Iron Maiden, Crimson Head, vagy akár Dr. Salvador, mert ő bizony azonnal meglengette a Chainsawját. (és nem tartotta a háta mögött 2 mp-ig, amíg... röhög. mert ez a Resi5-ös Chainsaw majini röhög is. ez viszont bevallom, tetszik. :) csakhát ha nem lenne ilyen lassú, akkor tetszene igazán, mert kinézetre minden horror-elem megvan benne)
Spoiler!
Excella igazán fantáziadús boss volt !:thumb:De komolyan, nagyon tetszett, ahogy azzal a lézeres műholddal kelett legyőzni, de előtte be kellett mérni azzal a beacon-nal, vagy mivel. nem volt könnyű, tényleg gyorsan mozgott.
nekem amúgy Wesker sem volt olyan nehéz. természetesen beleb@szott néhányszor a lávába:D de túl könnyű sem volt.
ja, és mielőtt beadjuk neki a PG67A/W-t, azelőtt elég nehéz volt rájönni, hogy meg kell lőni egy rakétával, és utána magát a rakétát kell meglőni a kezeiben, amikor próbálja visszatartani, hogy felrobbanjon. amúgy ez is ötletes volt :)
összességében nem rossz a Resi5, de messze van a tökéletestől.
egy 10-es skálán én egy olyan... 7-est, vagy ha nagyon jókedvű vagyok, akkor akár 7.5-est adnák neki, de semmiképpen sem többet.
de annyi biztos, hogy jól el lehet vele lenni.
és ami a legfontosabb: mai játékokhoz képest még a hossza is rendben van, ami manapság - ritkaság;)