igy van:D:o
Nyomtatási nézet
igy van:D:o
PL: itt Borsodaba mi a napraforgó magot makukának nevezzük, a matricát levonónak és minden Miskolci Csőzik XDXD
mi a napraforgo magot szotyinak nevezzükXDDDDDDDDDDD
a matriza meg lehúzoSXDD:vlol:
Nekem gyerek korom óta makuka XDXDXD életembe ha 3x hallottam itt a szotyit vagy más megfelelőjét akkor sokat mondok XD
Persze tvből hallani de Miskolcon nincs az emberek szótárába beleírva XDXD
persze ez érthetö is:D
hisz nem vagyot székelyek!!!:p
én büszke vagyok mert székely vagyok:p
persze magyarnak lenni jó!!!;)
Mmint úgy értettem hogy a szotyi kifejezést Magyarországon is használják csak Miskolcon nem :D
Legyél is büszke!! :D
Ne aggódj YzaaA, nem vagy nagyon elveszve. :)
A szotyi nálunk is szotyi. :) A makuka szót viszont még életemben nem hallottam. :)
A szettert mi is ismerjük itt délvidéken, Pécsen.
A pityóka jelentését is tudjuk, igaz, mi a pityókás embert úgy ismerjük, mint jókedvű részeget. :)
Egyedül a tészta-laska szót még nem hallottam. Akkor a laskagomba -- tésztagomba? :D
igen:D
nálatok ami süti az nálunk tészta szal vannak ijenek:D
Nálunk is szotyi az szotyi :D
De ám ez tök fura :D tehát ha tanulok valami idegen nyelvet, akkor az tök normális hogy pl. süti - cookie, de hogy ugyanolyan nyelven amit én is használok, másképp fejezik ki, az olyan furcsa :D
ijenkor imádom hogy minden hsz megmarad!!!!!:jumper::jumper:
most hasznát is veszem^^
de figyú mé van az hogy használtam egy csalást (de csak azért hogy Jill-el is tudjak menni:o:D) és utánna kitöröltem újratelepítettem a resi5-öt és még mindig Jill-el vagyok Chris hejébe:eek:
ez jelenthet majd zört a játékban vagy ha igen akkor hogy rakjam visza Christ??:rolleyes:
letöröltem most mindent még a mentéseket is:D
most ujratelepítem hátha menni fog^^:D
Szerk:Sikerült ujra Chriss van a játékban:D
nem mintha örülnék neki csak hogy Jill-el nemtudnám végigvinni az egész pályát-.-*:D
szerk: na hjó most Chris rendben van de nncs lézer!!-.-*
hogy mi a f*****ot rontottam el nem tom de már k*****a ideges vok!!!:mad:
****ki látómezö????O_o
nevezzetek hülyének de nem jut most hirtelen eszembe hogy mire jó az:vlol:
ha nagyobb akkor többet látsz. ha kicsi akkor kevesebbet.
ha túl nagy, akkor általában zavarja a szemet, szét van húzva a kép, hosszú távon akár hányingert is okozhat az arra hajlamos egyéneknél.
ha túl kicsi, akkor meg nem tudod rendesen felmérni a környezetedet.
én inkább a magas FOV-ot ajánlom, de ne túl magasat. a FOV inkább az FPS-játékoknál kap nagy szerepet, külső nézetnél már nem túl fontos.
értem!!:D
THX for the felvilágosítás!:D
majom temetö!!:vlol:
http://i51.tinypic.com/33cvubc.jpg
hogy jött nekem ennyi majom a végigjátszásba nem volt ennyi!!XDD
és még van egy de az már fent van a templomban:vlol:
ez tényleg fura. ennyi majom? :eek: talán mehetne a Bugos oldalra is.
amúgy YzaaA, állítsd magasabbra a felbontásodat.:clown: a hárommagos procid talán elvisz egy 98-as játékot 1024x768-on :clown:
Az igen, Iza! :vlol:
Én a Goldjának kezdtem neki. :D Eddig nagyon tetszik. :) És nini, mi figyel az asztalon:
http://i53.tinypic.com/2dm8k95.png
(Igen, én még csak most vettem észre. :clown: )
ez a TR2????
banyek ez hogy került oda direkt rakták bele???:vlol:
imádom ezt a TR3-at:hug::hug::hug:
Kacsa jó beálítomXD:D
Ha nem bántod a majmokat, ők sem téged, Te gyilkos. :D:)
De ellopják a medicsomagjaimat!:D Én még emlékszem a saját tapasztalatomra, gondoltam most el is mesélem nektek :D
Amikor először játszottam a TR3-mal, akkor még nem tudtam a majmokról. Odamentem hozzájuk, és csak csodálkoztam, hogy Lara miért nyög (és miért deformálódik el a teste :D), amikor közel ér hozzájuk. Ezek olyan kis pinduri teremtések, tök ártatlanok.:)Tetszettek. Sokszor guggoltam le, mintha beszélnék is hozzájuk, tök arik voltak :)
Aztán, amikor kiértem egy nagy udvarra, ami volt kövezve, ott volt egy kismedi. Megyek oda, felveszem, erre odamegy nagy kényelmesen egy majom, és elviszi. Akkor azalatt a 3 mp alatt minden világossá vált, hogy Lara miért nyög és deformálja el a testét, és miért tudja a pisztolyával becélozni a majmokat.
Azonnal lelőttem a majmot.:clown: Aztán jöttek a többiek, de 3 golyó... azaz 6, mert duplapisztollyal voltam - nem ér túl sokat és nem is tart sokáig. Azután minden majmot lelőttem a játékban.:D Én, büdös, rossz, mocskos majomgyilok :p
én is az vagyok!!XD
söt engem még bántanak és rámugornak ezért öltem meg az összeset:D
Azt hiszem, csak az első pályán szelídek. (Én mindig hagyom, hogy elvigye a kismedit. :D Nem sokkal később leteszi... :p ) Utána már támadnak. :kratz:
de vannak.......nincs velük semmi baj csak az hogy én áhhh.....én nem tok hozzászólni az ö témájukhoz!!!
most pl ez volt:S
és ha mondtam volna akkor is csak elfordították a fejüket:(
slussz passz én nem tom mért de nagyon taszítom az embereket magamtól:(
csak 1 barátnöm van s az is emiccy s nem oszt társam:/
s román suliba jár de akkor is nagyon rendes csak vele tok ellenni:/
de mondjuk ez az elsö nap volt még kell egy kicsi idö hátha más lessz:D
én nagyon reménykedek benne Cindy tood mért???
mert végre kell egy ojan barát aki közel is lakik hozzám velem egykoru is és több dologban eggyet tudnánk érteni:)
:)
Hmm.. Akkor végül is nem szarnak le csak még.. Új vagy :D
Hidd el fogsz barátokat szerezni :D
Akár hiszed akár nem én is ilyen voltam régen. Az volt a mázlim hogy volt 2 ismerős gyerek és velük tudtam lenni, majd szépen lassan összehaverkodtam a többiekkel^^
Habár.. voltunk kemény 19-en..xD már csak 15-en...:P
De nincs olyan hogy bárkit is utálnánk az osztályból stb.. Nagyon összetartó már..:D
Hidd el nem lesz az mint általánosban hogy kiközösítik az embereket :)
Nah most aztán szarrá offolom a topicodat a hülyeségeimmel xD..
Az uj suli miatt ne aggosj elso nap meg szar nem nagyon nyitnak feled meg tese nagyon felejuk me nem ismeritek egymast, de mivel mindenap ugyanabba az osztalyba fogtok jarni igy majd ugy is megismeritek egymast... Eloszor olyan idegen en is igy voltam, olyan mas.. de aztan beleszoksz... Elso heten az osztaly 95%-at nem ismertem, de naprol napra tobb embert ismerek meg... En egy csomo embert felreismertem aki olyan bekepzeltnek nezett ki es nem nagyon mentem oda hozza az jofej, akihez odamentem me azt hittem normalis az egy kocsog ****fej....
1 a lenyeg majd belerazodsz meg aztan az osztaly az csak osztaly nem muszaly ott lennie a barataidnak is :D
Én is csak nyugtatgatni tudlak :) Mondjuk nekem helyzeti előnyöm volt, hogy több ismerősöm is volt már, de itt se olyan befogadóak még az emberek. Aztán már az első napok óta pár nyitottabb emberrel összebarátkoztunk, meg beszéltünk párral. Szépen lassan meg lehet ismerni őket :) Amúgy mi 34-en vagyunk, szal van kit megismerni még XD
mi 30-an vagyunk^^
nagyon köszi a nyugtatásokat remélem tényleg így lessz szeretnék egy jó osztályban lenni 12-öig:P
ez így igaz még csak az elsö nap volt majd szépen lassacskán belerázodom a tesom is magyarázta hogy akikkel most jó barik azzal sem barátkozott össze egyhamar
de hát igaz is majd aztán kerül valaki^^:D
Ennyi.
Nem kel félni!^^
eggyütt érzek veled nekem is pont ez volt:D
de azért van emiccy akivel viszont minden nap kimegyek sétálni és eltudok vele dumálni mert ismerem és szeretek vele lkenni:D
viszont van még egy rokonom is aki ha itt élne egész nap vele lennék komolyan annyura szeretek dumálni vele:hug::hug::hug:
de most sem vagyok rosz hejzetben a mai nap megtette hatását határozottabb lettem és remélem az is maradok:D
Nyugi Yzaa, nem lesz semmi gond, lesznek barátaid, hidd el. Csak kell neki egy pici idő, mire megtalálod az igazi barátokat. Neked még most kezdődött el a suli?
Gimnázium? Jó lesz majd hidd el, szeretni fogod. Amúgy az első hónap ilyen vacak csak, utána jobb lesz. Én ezt tudom, tavaly nálunk is ez volt, hogy nagy csönd, mindenki mindenkit levegőnek néz, aztán jön egy pali vagy csajszi aki kezdeményez, elkezdtek dumálni és jó barátok lesztek.
most elégedjen meg ennyivel mert többet nem kap:D
nehogymár ojan követelözzö legyen mint Lara kisasszony cöhh..
5:40-nél
amúgy nem magyarul me nem tok románul beszélni:vlol:
ez szégyen tölllem dehát ez van nem SZERETEM A ROMÄNT ËS A ROMÄNOKAT!!!!néhanyat kivéve:o
persze ide csak idö kell az megold mindent
manapság csak az teszi a csodákat:D
Jaja, igazad van. :D
Na gyerekek én most bejelentem(mivel ez az én topicom)hogy 1 hétig nem leszek gépnél!:D
legfökképpen az anyagi gondok miatt szal nem leszek elérhetö:D
meg a sok házi meg tanulni valo:rolleyes:
jó akarok most lenni és jól tanulni és rendszeresen szal lehet hogy csak nagyritkán nézek fel ide:)
köszi a megértéseket holnaptol nem leszek a forumon szóval addigis szijasztok és legyetek Rosszak^^:D:hug:
Szia Iza :) remélem mihamarabb megoldódik majd a helyzet:) ^^