Köszi YzaaA,megpróbálom!:D
Remélem h így már működni fog...:jumper:
Nyomtatási nézet
Win7es a géped vagy XP? :D
2xer szóltam és YzaaA is szolt erre tripla posztot csinálsz azt hiszem valaki ismét ki lesz tiltva!
Tud valaki egy AOD Lara Modellt? Sehol se találok.:o
http://www.mediafire.com/?sharekey=d...d239450a8c1cf1
Azt hiszem, itt van/vannak. De hogy működnek-e... :floet:
Működnek, köszi! :hug:
Imádom, hogy mikor képet csinálnék, eltűnik az egyik tárgyamról a fele textúra. :nut: Szóval a barna padomból fekete lesz gyakorlatilag. De jó. :rolleyes: És csak akkor, amikor lementeném képnek. Argh...
csináltam én is új modelt igaz nem teljesen az enyém én csak megváltosztattam a pózt én csináltam
nem rosz de a szín összeállításra jobban figyelj oda :D a sminkje jó :D
de ha a haja vörös akkor nem igazán passzol a zöld hozáá mert ojan nem toom szal nem passzol és sztem a lila se a legjobb a zöldhöz :d de ez csak az én véleményme :D
de am tényleg jó csak leg köz a színekre figyelj ;):D
Bocs, de úgy néz ki mint egy papagály, jól mondja tom croft a szinekre figyelj ne legyen túl szines az nem fest valami jól...
nem baj ha színes csak jól kombinálja őket :D ol sztem a fehér és a narancsárga non jó :D ill a fehérhez minden megy :D de ha színes dolgokat nézzük mivel lara nő ..őő mondjuk a rózsaszín(babarózsa)és a halványkékes lila szépen passzol sztem csajos kicsit kislányos és passzol de ahoz nem passzol a vörös haj :/
vöröshöz a fehéret v a feketét mondom v királykék talán :D
húú valaki milyen divatos itt:rolleyes:
Ágyat honnan lehet letölteni ? :D
mit szoltok ahoz....ha letörlöm az XNALarát és nem csinálok több képet???:D:rolleyes:
így van már le is töröltem és nagyon nem is csinálok képet:rolleyes:
Mmmiéééért? :eek: :D
mmeeeeeeert azt hittem ha letörlöm akkor jobban megy a játék!!
de ezekszerint nem:rolleyes:
nem tudom hogy vissza tegyem-e mert elég ritkán csinálok képet...:D:o
mmmmmm.........visszategyem???:rolleyes:
Minden tőled függ. :) Ha akarsz még képeket csinálni később, akkor igen, ha nem, akkor nem. :)
meg sem várom a hsz-eket máris cselekedekXD:p
már a szerki pályát is letöltöttemXD:p
pedig nem akartam szerkeszteni:rolleyes:
nade mind egy már meg van::D
és nem törlöm le még egy jó darabig..:rolleyes:
akarok versenyezni!
csak az a fránya 3ds max!!:angry:
fojton elb***ok valamiT:rolleyes:
volna egy olyan kérdésem,h XNAban hogyan színezhetem a fényeket?mmint h ugye 3 Light van.TRFen láttam h nem képszerkesztővel,hnem szimpla XNALaraval kék piros meg nemtomien színűek vtak.
jah meg a másik...nemtom mennyi kedvetek vn gondolkodni,de Natlához milyen pózt tudnátok elképzelni?
ez nkm alapból pipálva van..de semmi nem változott..kikapcsoltam und vissza és ugy se.akk ezt a force akármit lekéne töltenem?
Félreértettél. :) A csúszkák melletti négyzetre gondoltam - van belőle 3 db. Ezek mutatják a fény színét. Alapjáraton ugye fehérek.
ezekkre gondolsz Michele??:D
http://tinypic.com/r/2cwpdsi/7
Igen :D
Köszi:P
hjaj ugyanmár ha tudunk segítünk!!:D
örülök hogy most már megértetted!!:D:)
Resident Evil Seneries???:D
nem találom:/:(
Nem Seriesre gondoltál? :P