Én is először az eladásra gondoltam. :vlol:
Nyomtatási nézet
Én is először az eladásra gondoltam. :vlol:
Aaaz szép mind2 konzolon már kilopták a Portal 2őt és Mortal Kombatot :O
Alice-t lophatnak mar ki annyira jo....mar jatszani akarok vele :jumper:
Igen.... :D
PC-re bezzeg a Portal 2 még sehun. :)
http://www.aperturescience.com/a/b/c/d/g/h/abcdgh/ Fél óra múlva kiderül, mi lesz ezen az oldalon. (Az Aperture Sciencet gondolom nem kell bemutatnom. :))
Szerk.: Áhh... annyi az egész, hogyha megveszed a Steamen található The Potato Sack pakkot, és sokat játszol vele, akkor hamarabb kijön a Portal 2.
APERTURE SCIENCE ^^ We do what we must, because we can!
GLaDOS nagyon jól tudja mondani.
húúúúúú már alig várom. mindennap fel fogok jönni erre a aperture-s oldira és nézni fogom a sávot.:D:jumper:
amúgy ki mit bír nagyon GLaDOSban? én a humorát :D
Újabb Battlefield 3 trailer.....kérlek titeket emberek akinek van FB-je Like-olja a Battlefieldet mert ha meglessz az 1 milla lajk akkor kapunk egy újabb trailert, LIkeolni kell én nem tok betelni ezzel a grafikával :D A lenti trailer meg igen hangulatos....
Ma mar enis lajkoltam :D
Én IMÁDOM az American mcgee´s Alice-t, de a 2. részét nagyon várom :jumper::jumper::jumper::jumper:
Xbox 360 az Alan Wake-ben xD Imádom ezt a játékot olyan filmszerű
http://26.media.tumblr.com/tumblr_l1...80cmo1_500.jpg
Én most hallottam elösször erről az Alice Madness Returns-ről de a demo alapján nagyon tetszik :jumper:
Szerintetek amíg megnem jelenik érdemes lenne kijátszaní az első részét vagy felesleges?:P
Alan Wake-el meg úgy szeretnék játszani :(
Szakadjanak meg hogy csak Xbox-ra adták ki :S( most már tudom mit éreznek a boxosok a ps3 exklúzívaknál xD) Ráadásúl kinecet is úgy tetszik... Lehet hogy tényleg lecserélem psemet 1 xboxra xD ..Csak valamiért úgy érzem rossz döntés lenne..:(
MIért gondolod, hogy rossz döntés lenne ? boxot márcsak az Alan Wake miatt is érdemes megvenni kihagyhatatlan "élmény" ....
Lassan már mindenkinek Alices avatarja lessz :D Én nem játszottam az 1.résszel, de arról is csak jót hallottam....
Na és játszott innen vki a Max Payne-vel ?
Story alapján gondoltam :D
Apám kedvenc játéka volt... max payne 1, 2 -ről mindent tudok :D a 3 meg... Ahogy Max kinéz benne meg a pályák is.... Szerintem a sorozat szégyene...
Sztem is :( borzalmas sztem nem is Max az, olyan a képeken mint egy öreg elhizott disznó :/ pedig Max tutira nem ilyen volt az 1,2-őt imádtam a 3mat meg már sose fogják kiadni.....Jah a LED TV xD de jók azok a TVk még filmet is lehet rajtuk nézni és ami a legjobb mi vagyunk a főszereplők :D
Én is imádtam :D
Emlékszem.. Pici koromban Apu mindig megengedte hogy nézzem és nyomjam neki a gyógyszert meg a lassítást..xD Akkor még nem mertem játszani velük :P
Az 1 részét sikerült is kivinnem nagyon jó volt :D
A 2-t imádtam :D mind story, hangulat, grafika(akkoriban nagyon szépnek számított) és Mona(de sajnáltam a végén :()
Habár ha jól emlékszem a fő ellenséget, Mona bratyóját sose győztem le xDD
Attól még szép emlékeim vannak a sorozatról :)
UI: Sztem Alan nagyon hasonlít a régi Max-re.
De régen is volt már ez :D Régi szép idők...
Jajj a végét imádtam, Mona a kis lotyó xD
Engem a story fogott meg a legjobban....
Imádtam, hogy olyan képregényszerűek voltak az átvezető vidik...
Bárcsak kijönne már :( legutóbbi pletykák szerint letölthető játék lesz nekem mind1 csak jöjjön már..:)
Ezt már láttam, de ha letölthető játék lessz akkor ez nem lessz nagy bumm :(
Sose lehet tudni lehet nincs pénz azért lenne letölthető... :S
"Még február elején bejelentették az eddig PS játék exkluzív következő részét, ami Unbounded névre hallgat. Eddig megvallom nem is hallottam a játékról, de ez a részt a FlatOut szériáról híres BugBear készíti, úgyhogy annyira rossz nem lehet. Sok infót nem kaptunk a játékról, csak annyit, hogy az eddigiektől eltérő stílust fog képviselni. 2012-ben várható. Xbox 360-ra, PS3-ra és PC is megjelenik. A részletekben 2 trailer található! Kíváncsian várjuk."
Egyelőre ezt a játékot nem tudom mire vélni.
Olyan "gagyi" szaga van a mostani autós játékokhoz képest. Ha a FlatOut-ra fog hajazni akkor nagyon nem fogom kedvelni,de jó hír az,hogy az anno ps exkluzív játék xboxra és pc-re is jönni fog ps3-mon kívül.
Ridge Racer 1: Na ez anno fergetegesen jó játék volt. Hamar ki lehetett nyomni,de utána a pályák fordítottjait is végig kellett nyomni,így egyfajta kétszeres végigjátszása volt a játéknak. Parádés játék volt ez,remek hangulattal. Mondjuk olykor igen idegesítő is tudott lenni.. :D
A Battlefield 3 FB oldalán összegyűlt a milla Like és cserébe megjött a beigért Trailer.Hát én ezt már csak a grafika miatt is befogom szerzni.....
OMG ez nagyon ütős: a végén összedől egy épület:eek: de akkor is: nekem nem lesz meg, mert nem kell:jumper:xDD nem az én játékstílusom. egyetlen egy FPS jön be: ME.
Jó gameplay trailer,tetszett.
Különböző pontokra szétszedve értékelném a játékot az eddig látottak alapján.
Grafika: Nagyon szép,már maga a Frostbite 2 motor szépen oldja meg a fizikát,a realitást. Ezt fűszerezi a DirectX 10/11 (asszem a trailet Dx 11-en épül),látványosak a robbanás effektek,és a fény effektek,például nap,gyönyörűek. +1 A Frosbite 2 motornak,hogy az épületek a fizikának és a realitásnak megfelelően rombolhatók.
Játékélmény: Hihetetlen hangulatos,tetszik,hogy "él" a környezet. Tetszik nagyon a verekedős jelenet,bár én ezt úgy képzelném el,hogy a verekedés nem előre megtervezett,hanem interaktív lenne,a játékos a gombok gyors egymás nyomogatásával püfölné szét a csávót,de már így is nagyon tetszik. Tetszik az is,hogy végre megoldották szépen a kúszást,a zsákom tele volt már a CoD féle szar kúszással,CoD-ban a mai napig undorító a kúszás. A szellőzőkben való kúszás is hihetetlen jó,nagyon szépen lemodellezték,hogy hogyan kúszik egy katona a szűk járatban. Majd amikor kiugrik a lyukon,hát az valami fergetegesen jó.
Hangok: Kibe****ottul jók,láttam pár videót,ahol mutatják,hogy hogy tesztelik ki a fegyverek hangját,és azt kell mondjam hogy precízen,és odafigyeléssel teszik ezt,és ezt a játék fegyver hangjain tisztán érezni is. Remélem a zenét nem felejtik el a játékban,és szép,a játékban való helyzethez megfelelő dalt komponálnak.
Összesítve: Ha ezt megfelelően fogják optimalizálni,és jól fog futni a rendszereken,akkor nálam az Év Játéka címet lehetséges,hogy elnyerni. Igaz,Én nem valószínű hogy fogok játszani a játékkal,és ez a DICE-nak egy nagy fekete pont tőlem,mert a játékot nem írják Dx 9-es motorra,Én meg nem vagyok hajlandó egy játékért operációs rendszert váltani. És ezzel sok játékost el is veszítenek. A Crysis 2-őt is Dx 9-re írták,és mégis nagyon szép a játék,a textúra életlenségeit nem figyelve,gyönyörűek a fény effektek,a környezet minden. Akkor nem hiszem el hogy miért nem lehet a BF 3-mat is megírni Dx9-re,attól még ugyanúgy megírhatják Dx 10-11-re is.
Mindegy,majd meglátjuk mi lesz. Eddig nálam a játék 9,5/10 pont. ;)
Jaj,és majd elfelejtettem. Kacsa: a végén az egy földrengés volt. :D
Valamint ki vette észre (rajtam kívül) hogy a fegyverből nem fogy a töltény? Jó ez azért volt hogy jól fel tudják venni a vidit,ne legyen lőszer hiány,gondolom még nincs más halottól felvehető lőszer a pályán. :D Meg amikor a terepjáróról lő akkor a töltényszalag nem mozdul meg. :D
És amúgy, jelenleg 830.004-nál jár a like-ok száma, úgyhogy szimplán csak nem akarták tovább húzni az emberek idegeit. Ha meglesz az egymillió, akkor megkapjuk a producer által kommentált videót.
Szóval 1 milliónál kapjuk a producer által kommentált vidit. :)
igeen? ez? hááát csak a legelső 5 másodpercet néztem meg (hogy a végére tekerjek xD) és a végén a földrengést láttam. ennyit láttam, nem akarom végignézni. azt sem akarom, hogy megtettszen, mert úgyse lesz meg. (amiről nem tudok, az nem fáj)
milyen elemekről beszész, Robbie? talán arról, hogy lehet látni a kezét és a lábait? hát az nekem nem elég. tudom, hogy a legtöbb FPS olyan, hogy nem lehet testet látni (akkor sem ha a kamera teljesen lent van), de az, hogy látom a testét, nekem édeskevés.
tudom tudom, most hülyének néztek, de nekem nem jön be túlságosan az FPS.
(a Portal és az ME igaz, hogy FPS-ek, de..... teljesen mások!)
én nem szeretem a ME-et
mert a kamera ugy áll hogy azt nem szeretem
meg az ahogy fut meg ezek a dolgok
én már megszoktam hoghy a kamera ugy van béállitva hogy a juátékost is látom nekem igy jo:D
föleg ha vannak benne fegyverek és emberek akiket lehet ölni:p
nem vagyok ojan ölös tipus na csak hát nekem ez teccik:p
én most nem fogok neki barbis játékokat játszani az ojan kislányos:S
jo a gameplay bár ezt én sem akarom letölteni nekem jo a TR és na Resi:D
-.-"
az ME direkt ilyen, higy minél jobban beleélhesd magad. és ahogy az ME-ben "áll" a kamera, azt hívják FPS-nek. (First Person Shooter). na mindgey is, attól még nem kell szeretned, mindnekinek más! :)
és ááá tényleg, az ME-ben nincsenek fegyverek.... :floet:
és ezt a sort nem tudom értelmezni, se nyelvtanilag, sem értelmileg:
"""én most nem fogok neki barbis játékokat játszani az ojan kislányos:S"""
Én sem szeretem főleg a kamera miatt nem, szeretem az FPS-t, de az ME inkább FPJ (First Person Jumper xD :p)
Az FPSekben nagyon sok fegyver van és álltalában az is a lényegük hogy ÖLJ! xD
Amugy meg... Mi bajod van az Én kicsi pónim és Barbie játékokkal?! Na gyere ki a hóra :D( ami már rég elolvadt xD ...)
Spoiler!
Amugy meg.. Letölteni... Megkel venni nem warezolni bassuskulcs xD
jolvanxD
akkor nem veszem meg:p
majd jövö télkor megyünk 1-et hogolyozni xD:jumper:
jo-e:D
ezeket az FPJ s ijeneket nem értem ne haragundjatok magyarázzátok el:D:vlol:
Alig várom :D
Hát.. Elmagyarázom amennyire tudom..xD
Szóval..Khm...xD
Ezek az olyan játékok ahol voltakép a karaktered szemszögéből nézed a környezetet és lövöldözni kel .. Mármint az FPS :D az FPJ-t csak Horus találta ki :P
No ezt jól megaszontam xDD
nembaj megértettem:D
én már a nyárra vagyok beindulvaxD
meg a 2 hét mulvára:p
és az hogy a jáatékos hátánál van a kamera azt hogy nevezik?:pxD
na én is jot kérdeztem:vlol:
idegesitelek ezekkel a hülye hsz-eimel:jumper::p
ez igy vann!!!!!
teljesen igazat kell hogy adjak benne!:p:D
Hát ömm..... Nemtudom.. Koznolra én még a büdös életben nem töltöttem le semmi gamet(nahjó.. ps2-re régen irkáltam ki :P).. PS3-ra meg nem is lehet, vagy lehet nemtudom és nem is értek hozzá :D
Lényeg a lényeg ha én szerenék 1 játékot akkor megveszem :D Max jól megnézem hogy tényleg szeretném-e és érdemes-e megvenni oszt nem csak a polcon fog porosodni :P
YzaaA: TPS-nek nevezik :D(asszem :P)