Britney-jelenseg (BS koncert) nagyon latvanyos :P Meg nekem nem tetszik ha raenekel borzaszto ugy, csak a lassu szamoknal jo ha raenekel, ahol nem tancol viszont neki nincsenek lassu szamjai xD (csak nagyon keves)
Nyomtatási nézet
Hogy szerettem a régi számait...! Ááh, de rég is volt. :D
Andrea :D
istenem ijenkor hogy tudok irigyelni mindenkit:o
én sajna még soha nem láttam senki híres embert:S
és valoszínüleg soha nem is fogok(még az X faktor koncertre se tudtam elmenni me nem volt pénz:S)
ijenkor gyülölök ebben a városban élni!!:D
de nem akarok politikárol beszélni mert nem is szabad:o
nekem a leghöbb vágyam az hogy valamijen híres embörkinek legyen az akárki csak ne Selena Gomez és Justin Bieber(FúúúJ:D)hanem valaki más nagyon szeretnék me még soha nem voltam koncertem:(
En most akkor is elmegyek rá ha leszakad az eg vagy megindul a fold :D
2 eve mar kezembe volt a jegy de nem jutottam el :(
En lattam mar Rihannat meg Alicia keyst meg David Guettat
Én Britney-t( régebben)
Pink-et <3333
Christina Aguilerát
Madonnát
George Michealt.
Magyar sztárok közül meg piszok sokat..xD Legutóbb Wolf Katit láttam^^
:o:o:o:onöveled az irigységi szintemet!!!!!!!:S:D
imádom ezt a számot
Én eddig egyszer voltam koncerten, az is csak véletlenül történt. Egyik nap voltam a városban, és hallottam valami zenét, mondom biztos fellépés van a Korzó előtt. Odanézek, nem fogjátok elhinni ki volt a fellépő: SP! :vlol: Életem legborzalmasabb 10-20 perce közé tartozik az a koncert. :D
Örülök hogy még élsz :)
Annak még a playbackjétől is meglehetne halni.. Mi lenne ha nem playbackelne?xD
Eljönne a világvége. :)
SProl jutt eszembe Fluor volt nem reg itt koncerten jo volt, rengetegen voltunk!!! :P
húú én is P!nk fan vagyook :D tök jóóó :D
http://www.youtube.com/watch?v=wVWazHTunSI
Na végre visszatértek :D
én voltam kétszer Offspring koncerten (ausztria) régen nagy rajongó voltam, akkor még punkosabb volt, Bloodhound Gang-en (egyik off. koncert előtt voltak), Sum 41 és Blink 182(olaszország). dehát ezek itt nem menők, azt hiszem :)
Öcsí: nem mondod? :D
Spoiler!
Jól van jól van nyugi :D Nem olvasom gyakran ezt a topicot mert általában nem olyan zenék vannak amiket hallgatok,de nagy rajongó vagyok és muszáj volt azonnal megosztanom ( igen tudom h már előbb megjelent) :D
Nocsak, van bennünk közös is. Ki hitte volna... :p :D
Régen én is hallgattam Evanescence-t, de én félek az ilyen "gothoktól" LOL
Nem tudom de én valahogy jobban kedvelem az ilyen embereket :D Vagyis nincs semmi bajom velük,legalább egyediek :D
http://www.youtube.com/watch?v=pZo4bOZf3B4
Ezért a néniért meg különösen oda vagyok :D:P
Nekem Caro Emerald a kedvencem.
Ez a kedvenc számom:
http://www.youtube.com/watch?v=XPxT7jWE0O4
egy kis feldolgozás :D :jumper:
Meghallgattam, és kva jó. Oda****ós, tetszik. ;) :D
Már alig várom az albumot! :clown:
Amúgy tök érdekes, hogy pont úgy változtak szerintem, mintha hozzám igazodtak volna. :vlol: Tehát én nem kesergek, hogy kicsit más a hangzás, meg minden, ami interjúkban el lett mondva (és megmagyarázva).
Váááh, nem bírok magammal. :D:D
ez What you Want tényleg jól sikerült :thumb:
Jaj, te-te-te. :hug: :D
Az album majd csak októberben jön. :D Mindjárt itt van. :clown: Próbálom nem várni, mert akkor rohadt lassan telik az idő, de háááát... :nut: :D
Az abluma nagyon jó amúgy...Rossz kislány voltam és nem vártam ki még megjelenik MO-n..:P
Sick és Made of stone nagyon jó szám még:3
Ez de jo o.o ilyen mashupot hogy lehet csinalni ?