:)Január 1ig? :eek: Az mindjárt itt lesz! :jumper: nagyon kiváncsi vagyok mi lesz. :jumper:
Nyomtatási nézet
:)Január 1ig? :eek: Az mindjárt itt lesz! :jumper: nagyon kiváncsi vagyok mi lesz. :jumper:
Igen. :D
Ha van valami ötletetek, tényleg most írjátok........ :)
Mondjuk lehet ez hülyeség és nem is megvalósit6ó de leirom...
Olyat h a főoldalon lehetne bejelentkezni, ott lenne profilunk stb, lehetne hozzászólni a hirekhez... És ha már ott bejelentkeztünk akko má a fórumon meg a cseten nem kellene, lehetne olyan h a galériában kijelölnánk kepeket ami nekunk nagyon tetszik és a profilunkon ezeket meglehetne nézni egy olyan mappában h Kedvenc :D :D HIrekkel is ugyanezt, ha vmelyik tetszik v nem volt időd vegigolvasni stb akko kijelölnénk és ha majd később visszaakarnánk olvasni akko nem kellene vixakeresni hanem a profilunkon könnyedén vixaolvashatnánk...
Jah és még az is eszembejutott h ha vkinek van olyan h tud rajzolni v vmi akko ide feltölthetné és megnézhetnénk....
A fórumot kellene kicsit jobban személyreszab6óvá tenni, több téma kéne... v esetleg olyan h te sajat kezűleg berakhass háttért, a téma maradna csak háttérképet tudnánk berakni a fórumra...
:D:D:o Lehet hulyeség...
Nekem a háttérképes 5-let tetszik szerintem jó lenne, meg a másik is, szerintem nem hülyeség!!:D;)
Még olyan is eszembe jutott h lehetne értékelni a dolgokat, csillagokkal lenne 5 csillag mint a Utubenál volt régen... Pl. hireknél, igy látnánk a dolgok mennyire tetszenek a közösségnek, ha lenne a cikkben vidi/kép ez ott is nagyon jól mutatna... :D :D
nekem csak egy kicsi ötletem lenne,ami meg is valósítható.:$
több zene a főoldalra:D
(mondjuk Bolívia 4b)
Lehetne fan-szekció. Fanartok, Fanficek, cosplay minden mennyiségben :)
Leheetne egy ojant, hogy 1 adott hírhez hozzá lehetne szolni!!:D
Pl érkezett egy hír a tr9-röl, valami akármi, és hozzászolnák, hogy de jó, vagy akármi, vitát is nyithatnánk rolla, vagy lehet hogy ez hülyeség, de azért jó lenne nem??:o
Vagy esetleg, aaami XNALarás kép készül és kitesszük ide a forumra, az iikerülhetne az oldalra is, rendszerezve, így sokkal többen lássák, és kedvet kapnak hozzá, pl ijen formátumbamn:YzaaA XNA képei, vagy Caroline XNA képei...stb:D