Nekem régen volt egy kisállatom aki digitalizálva fektette a kábeleket úgy hívták hogy tamagotchi xD
Nyomtatási nézet
Nekem volt:D Vagy 3:DD Anyámék hülyét kaptak tőle:rolleyes:
A héten csütörtökön megjött a Medal of Honor -om (Limited Edition verzió!), nagyon jól jártam vele, mert Pick - Pack pontos átvétellel csak 4780 Ft volt, szóval abszolút megérte, és nagyon tetszik a játék, a single -t már kijátszottam még a játék megvétele előtt, mikor már megjelent tavaly, akkor, (Ugye a multi miatt vettem meg) és a multi is nagyon szuper. Pörgős, akciódús, néha idegesítőek ugyan a kemperek, és a játék is néha rossz helyre spawn -ol, valamint néhány pályán érthetetlenül csökken le az FPS (50 alá nem megy, és átlagosan 70 - 90 FPS körül mozgok), ez optimalizálatlanságnak róható fel, de ezeket leszámítva nagyszerű multis élmény. Szóval már javában irtom az ellent vele, ma 2 szintet tudtam fejlődni 1 óra alatt a Special Ops kasztommal, kaptam erősebb töltényeket, és Combat Scope -ot is. Mivel Limited Editionom van, (De már nem is lehet simát kapni, szóval ez a limited már annyira nem limited) ezért megkaptam az amúgy egyik kedvenc Assault Rifle -met, az M4A1 -et, amit imádok felszerelni a már megszerzett Combat Scope -ommal. Ezeken kívül 2 fegyvert már a játék elején megkaptam, ugye ez a korai elérés, mert amúgy csak szintfejlődéssel, később kapnám meg.
Majd hozok pár képet a mai stat -omról, fantasztikus lett, el sem hittem, hogy így tudok játszani, mert rég játszottam így, viszonylag jól. :D Mert a CoD 6 -ot már unom, viszont haver állandóan azt akarja nyomni, ezért játszok vele, de az unalom annyira elnyom, hogy nem tudok a játékban teljesíteni.
ÖÖ, hát FRAPS -et nem mindig használok, helyette most egy sokkal precízebb progit, amivel egyben tudom tuningolni a kártyámat, vezérelhetem a ventilátor hűtését, valamint monitorozza játék közben is a különböző adatokat (Shader órajel, mag órajel, memória használtság, hőfok, ventilátor forgása, és fps szám)
EVGA Precision
Ne kérdezzétek, hogy miért, de elkezdtem nézni a HP 7/1 játékának végigjátszását. Sírva röhögtem eddig. :D Komolyan, aki unatkozik vagy rossz kedve van, nézzen bele (ital mellett pár haverral gondolom még viccesebb). Nem tudom, kit bántok meg ezzel, de ez a játék annyira nevetséges... :vlol: Peddig nem vagyok Harry Potter ellenes.
Még mindig ráz a nevetés... :vlol: Aki kibírja anélkül, hogy beletekerne a videókba, az... az... az egy hős. :D
Spoiler!
Jajj, ne is mondd, életem egyik legjobb döntése volt, hogy nem vettem meg, hanem csak "a másik módszert használtam". :) A Part 2 is van ilyen béna, azt mondják legalábbis, azt már nem mertem kipróbálni. :vlol: