Fáklya-- világítórúd. :)
Nyomtatási nézet
Fáklya-- világítórúd. :)
Fényjelző nem jó? :D
De jó volt feldobni a dolgot, igy jönnek az ötletek.
Az ötleteitekből összelegóztam azt hogy Fényrúd. :)
Tökéletes :thumb: :D
Egyébként már epekedve várom a King Arthur Project-et, így meg hogy magyar lesz, pláne :D. Köszi Akcy! :)
Aki meg esetleg lemaradt volna a legújabb traileréről, annak íme:
http://vimeo.com/36447861
(Viszont a Taras-os pályától előre félek, biztos megint az idegeimre megy a fickó :D)
Szerk.: Közben megérkezett a pályalista is, hát... lesz mit játszani! :D:D
Spoiler!
sztem is inkább jelzőfény:)
bár nekem a TR-2 németül van meg ott magnesium fackeln a neve....amugy a Legendben magyarosítással nem jelzőfáklya? (valami ilyesmire emlékszem)
a King Arthuros projektből a cutscenekre leszek kivi,mert ahogy néztem,egy csomó ismerőst beletettek : )
(egy kis OFF: nyehehhee 666-ik hsz-em xD)
nagyon állat lesz a King Arthur Project már várom
lehet tudni lesz e demo
^
Nem hinném. Most mennek a forditások, és pár hét múlva kezdődik a bétateszt fázis. Szal pár hónap a megjelenés. Meg hát szerki pályánál nincs is sok értelme a demonak mert ugyis ingyenes.
Felmerült még pár dolog, mivel a pályanevek ismertek azt hiszem ebben is kikérhetem a véleményetek. Amikkel hezitálok:
- Serenity Academy
Mivel inkább a név semmint a jelentés én meghagynám: Serenity Akadémia. Mint ahogy New York-ot sem forditod le Új York-ra. lol
- Castle Heart
Ez ugye Kastély Szív, de mivel pályanév inkább széndékosan félreforditanám A Kastély Szivében, szerintem ez hangsúlyosabb.
- Tower Guardian
Hasonló szitu. Torony Őrző helyett: A Torony Őrzője
Még a korábbiakhoz egy kiegészités, ez inkább koncepcionális.
Körülnéz - Kürölnézés, Séta - Sétál - Sétálás, Guggol - Guggolás, Sprint - Sprintel - Sprintelés, etc
Én minden esetben a rövedebb verziót preferálom, kivéve körülnézés. De ebben az esetben elvész a következetesség, mert a körülnézés párja a sétálás lenne. Mit gondoltok?
további problémák
- Volumetric FX
- Bilinear Filtering
- Bump Mapping
Na itt teljesen meg vagyok lőve. Segitség!
Bump Mapping - Köd efekt. Ez nem jó? :D