Én sajnálom a pénzemet kajára költeni:( de sajnos van amikor elgyengülök és egy shake és sajtburger becsúszik xD
Nyomtatási nézet
Én sajnálom a pénzemet kajára költeni:( de sajnos van amikor elgyengülök és egy shake és sajtburger becsúszik xD
én tudtam, hogy ideges, ezért csak dícsértem:D
horus éppen nem gondolt erre... biztos így volt.:D de majd horus is megmondja, minek szánta azt a hsz-t, de bizti nem offenzív vót:D
már le írtam 1x és még 1x nem akarom leírni hogy én vltam az aki továb idegesítette!!!!!
és én nem akartam:(
tényleg.csak megdícsértem hogy mijen jó let ö hogy mijen szép lett.
nem is kellet volna szólnom shemmit-.-*:(
nem azt mondom h csókoljatok be neki dicsérjétek agyonra csak ha látjátok h vmi gáz van épp rossz napja van akkor kerüljétek inkább el...
erre h éppen horus nem gondolt erre legközelebb figyeljen jobban úgy tudom a fia ..:D
észre vettelek xD bocsánatot kértél örülök neki de nem hioszem h megbántottad volna vmivel dehát ki tudja :D
megeggyeztük:thumb:
tom részletekért kérlek olvas el a 3d-s topikot:D
de nem de tudom hogy én vagyok az okozoja!!
és nem tudok a felelösség alol kimászni!!bevallom igenis ez az én hibám és ha rosszul látom akkor szóljatok mert én gyakran tévedek:D
Ideges voltam tény.... de most is az vagyok és inkább kusba vagyok. És nem szólok senkihez. Tudom magamat kontrollálni. Másik meg tudok a sorok között olvasni ennyi.Kacsa nem értheted.