Pl: kis Vuk? arra gondolsz? Mert az nagy fhos.
Nyomtatási nézet
Igen pl arra,de ott van ez az új hófehér és a vadász egy fs.Pál utcai fiúk legújabb 2000 vaahányas remakje fs tudom hogy nem mese de az is sz#r
Attól félek hogy a kedvenc magyar mesesorozatomat is meg fogják újítani!
Itt van róla egyl ink:http://www.youtube.com/watch?v=DH2tsQWuda4
Mármint a sorozatomról:D
Én a Mézga családot imádom. :)
Mivel ez a topic nem a TR-ről szól.....
Ki látta a "Prometheus"-t ?
Kinek hogyan tetszet, vagy nem tetszett ?
Magam részéről nagyon tetszett, kb azt is kaptam amit vártam tőle.
10 éve nem voltam már moziban, de ezt nem tudtam kihagyni.
Azért bennem sok negatívum negfogalmazódott. (Lost rendezőjét úgy kib@@nám a 2. rész rendezéséből, mint a sicc)
Inkább az eredeti 2. rész rendezőjét kéne felkérni a Prometheus 2 rendezésére.
Ami nekem nem tetszett. Azaz mai technikai színvonallal megáldott fejjel is ostobaság volt a filmben.
1. Csajok párhuzamosan szaladnak a rájuk boruló űrhajóval.
2. Az űrruha nem tűzálló.
3. Biológusok miért veszik le a sisakjukat. (Lehetnek a levegőben az ő gépeik álltal nem érzékelt mikróorganizmusok) Ezt pont a tudósok nem tudják ?
4. Az Alienben a szék és az ür Jockey sokkal nagyobb. Ripley-ék alig bírtak felmászni.
5. Rinyálós geológusok hogy megszerették a fekete trutyiban úszkáló férget.
6. Milyen könnyű volt rábeszélni a zsoldos űrhajókapitányokat az öngyilkos merényletre.
7. Mindenki kiért pillanatok alatt a barlangból, de azok akik feltérképezték azok nem.
8. Lezuhant űrhajóban, a leszakadt fej és test pontosan ott van ahol indulás előtt volt. Pedig lezuhan és 2* átfordult.
9. Az univerzumot átszelő űrhajón nincs más fegyver csak egy lángszóró és néhány kézifegyver.
Néhány kép ami kimaradt :-)
http://thumbnails64.imagebam.com/197...4197562209.jpg http://thumbnails43.imagebam.com/197...b197562292.jpg
Én mindenképp meg szeretném nézni, épp tegnap fejeztem be az Alien filmeket, mert még nem láttam őket. :) Pont hozzám való mind a 4, imádtam őket. :) A Prometheusról eddig csak jókat hallottam, viszont ez nagyon-nagyon elgondolkodtató:
http://www.youtube.com/watch?v=4xrzS...0&feature=plcp
(Bár lehet, hogy ezt nem épp ebbe a topicba kellett volna betennem, de hát témába vág.)
Szia.
Azért előre mondom, a film nem a "szaladok az életemért" stílus.
Jónéhány kérdést megválaszol, de annál több újat tesz fel.
Ha tudod, nézd meg az Alien rendezői változatait is.
A 3. rész története egész másképpen fest. :-) (Börtön bolygó)
Kíváncsi leszek neked hogy jött be.
Persze, olvastam is, hogy aki annak ül be a moziba, hogy egy újabb "horrort" lásson, az csalódni fog. :) Engem amúgy maga a történet fogott meg. :)
Oké, megnézem a rendezőit, köszi! :)
Hamár a horror a téma kinek mi a véleménye a végső állomás sorozatról?:D
Én mindet láttam és az 5-ös kivételével mind tetszett.És nektek?:D
nekem is tetszettek. :)
Nagyon jók voltak:DAz 5-ik elég érdekesre sikeredett:D
Ahhot képest, hogy fanmunka, brutál jó. :eek:
Hja...:/A nem fogadott hívást ki látta???:D:D Annak is ilyesmi beütése van:DDe nagyon vagyány az a film is:)
Tegnap én is megnéztem a Prometheus 3D-t. Imádtam, hű az Alien filmekhez is szerintem. :) Bár aki horrort vár tőle, az inkább ne üljön be. Tesóm az konkrétan elaludt 3x is :vlol:
A történet a lényeg, bár amiket Duduska említett, hát igen, egy-két dolog nem illett bele.
Mondjuk én nagyon örülök neki, hogy ott volt a filmnek vége, ahol az Alien 1 "kezdődik", így aki nem látta még az Alien filmeket, most bepótolhatja :D
Először láttam életemben 3D filmet is, szép volt, jó volt, csak utána egy órán át szédültem. :) De ez már az én bajom :D
Aki szereti a tudományos, fantasztikus filmeket egy kis félelem faktorral, hát annak csak ajánlani tudom :D
Spoiler!
Én is megnéztem,csak ajánlani tudom én is.Hangulatos film volt :D Az a "kiszedem magamból ezt a sz*rt" rész kicsit undorító volt :D
Iiiigen, én is arra értettem :D
Spoiler!
Meg amikor belemegy a szájába fúj.Imádom az ilyen filmeket :D
Nézd meg a Rec 1-2-t... :D
Azt én is meg kell nézzem:D
Az előbb az MTV-n a PUNK'D-ban szhopatták Olivia Wilde-ot. XDDDD :D:D:D:D Kurv@ nagy volt. XDDD
Én a Paranormal Activity-t néztem meg és éjjel rohattúl nem tudtam aludnixDDD
Durva volt az első 2 rész, meg kell hagyni :D
Én csak az elsöt láttam.De az is kemény volt.....Ma meg emiccy szülinapi buliján megnéztük megint:vlol:Remegtem azutánxDDPedi még van fény...:p
Ja meg most nézem MOBWIEWS-t (mafia feleségek-et) nagyon komoly van benne bunyó de a véres fajta és az a durva hogy igaz dokumentumok :D TLC megy szombat 21:50-kor
Jáj, csak nem abban van ez a szépség? :D
http://i46.tinypic.com/1z5ituh.png
^Fúh, még mindig kiráz tőle a hideg. x(
Nah. Nem tudom, kinek van FixHD csatornája, de most mutatok valamit. (Oldalukon egyébként minden műsor elérhető. Speciel én a Restartot és a Gumiszobát szeretem. :D )
Van egy videojátékokkal foglalkozó műsoruk is, és hát... Eh. :rolleyes: Csak egyet szúrok be, van benne Resi is (csak mert itt sok Resis van). Hát ööhh, kell magyarázzam, mi bajom? :clown:
http://fixhd.tv/videotar/lejatszo/972
Na, ma láttam a Tron-t az eredeti 82-es kiadást... Az AXN Sci-fi-n volt... Nos ha valaki az Örökségre azt mondta, hogy túl videójátékos, úgy mint apám, az nézze meg ezt... Eléggé gagyi szerintem, meg mi az, hogy minden színes, de az emberek meg fekete-fehérek?! Meg a Mesterprogramnak szája meg szeme van. XDD Elég gyerekes... Nekem nem tetszett. A második rész az Örökség milliószor jobb. :) Ráadásul ott jó a történet, jó a zene, jó a látvány. Na itt meg fordítva van... Na de hogy valami jót is írjak, van a Buboráksrác az HBO-n. XDDD De akkora film. XD Annyi poén meg hülység van benne. XD
az nem a 2. rész hanem felújítva van. Nagy bratyóm mondta ő látta az eredetit anno
Ki szereti a verfarkasos filmeket? :) én szeretem őket :D vannak jó sorozatok és filmek is.
Mondjuk van benne valami, de viszont mások a nevek is meg minden, meg úgy van írva mindenhol, hogy Tron2:Örökség... De nekem az jobban tetszik. :) Hangulatosabb, meg hihetőbb. :) Már csak amiatt is hihetőbb, mert már lassan a technika oda fejlődik, hogy lassan mi is ilyan virtuális világokba lehetünk, hogy játszhassunk, de úgy, hogy érezd is az egészet ésne kontrollerrel mozogj. Van valami amúgy a sci-fi filmekben. XD
Ja igen az a 2. része a mostani, én hittem rosszul hogy csak felújított a réginek.Neked volt igazad tombraidermaster1996.