2 darabot :D
van még a Crash Course és a Harm's Wayen kívül?:)
Nyomtatási nézet
hát persze csinálok majd:)még azért is!!:D
hátt.......gondolkoztam hogy kiprobálom a Hitman-t,a resi 5-öt meg a TRU-t föltétlenbeszerzem!!:Daztán hmm....nem is tudom...a Portált is esetleg...meg aztán a SHrek 4-et azt biztos hogy igen!!^^a többin még gondolkozok!!:
talán még a Left4Death és a Call of Duty is szóbajöhet:D
asszed nem tom????:rolleyes:
ojan szöke azé mán nem vagyok öcsikeh!!!:D:rolleyes:
Tényleg? :O Ezt nem is tudtam! :D Na, akkor várom az újakat, és remélem lesz köztük egy ilyen ugrálós-futkározós-mászós is, mint a Crash Course, mert az tényleg jó kis játék.;)
A Harm's Way nekem nem tetszik :P
Akkor biztos csak ideiglenesek... hát élvezzük ki a Crash Courseot, ameddig csak lehet :D
A Harm's Way-t én bírtam, főleg azt a részét, amikor te voltál a Shooter, mert az szerintem könnyebb volt mint vezetni. (utálok vezetni :vlol:) A Crash Course is jó, csak az meg néha felhúz a nehézsége miatt. :D
elveszett minden mentésem a játékban egy ********* savedata miatt!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angr y:
ojan mérges vagyom most hogy lehetek ijen szerencsétlen??????:angry::angry::angry::angry::an gry::angry:
egyre jobban utálom magamat!!!!!!
elegem van már a ****om kivan mindennel:(:(:(
FÚÚú YZAAAAAA nyugi, nyugi, nem vagy lassú, és nem csinálsz semmit sem rosszul:hug: kicsit én is fölb@sztam magam ezen... najó, nagyon.
én úgy találtam, hogy Shevával az utolsó chaptert nem lehet végig vinni X_x
komolyan, amikor Sheva ott lóg, akkor csak akkor mászik fől, ha Chris Weskert lövi állandóan (hogy miért mászi föl úgy, hogy közben senki sem segít neki.... rejtély. talán ahogy látja, ahogy Weskert a golyók érik, felbátorodik:D)
komolyan. ezt a chaptert csak Chrissel tudod végig vinni, legalábbis Single Playerben. amikor Sheva ott lóg, akkor ajánlatos egy Rifle-vel (azaz egy fegyverrel, amin távcső van) megállás nélkül lőni Weskert.;) tényleg. csak lődd. és Sheva fel fog kelni.:)(ismétlen, szerintem felbátorodott,ahogy látta, ahogy Weskert lövöd:D erre nincs más magyarázat;))
anyway, elég fura, hogy Shevával nem lehet végig vinni... biztos végig lehet, csak még nem jöttem rá, hogyan. talán ha adsz Chrisnek az Organise képrnyőn egy riflét... akkor talán sikerül. na, próbáld meg ezt, és így nem is kell újrakezdened Chrissel a chaptert:)
Spoiler!
khössz legközelebb azt fogom tenni!!!!:D
mert most megoldottam a mentés zürt!!:D
ááá szoval ezért vagyok ijen hülye!!!:D
potyára szétidegesítem az agyamat!!!:D
jaaj YzaaA -__- :D hát nem megmondtam, hogy Sheva nem kel föl csak attól, hogy a gombot nyomogatod, közben Chrisnek állandóan lőni kell Weskert:)
amúgy Singleplayerben a partner nagyon bénán lő, igaz, hogy pontosan és szinte alig téveszt, de szégyelli használni a fegyóit. azaz keveset lő.
valószínű, hogy ez multi volt, mert állandóan lő Chris:)
hna jó van....-.-*:D
mind1:rolleyes:
wááááá felteszem megint a Resi4-et^^:jumper::jumper::jumper:
aaaaammmm... 1 kérdés Excella Gione szerepelt más Resi-ben???:D
vagy csak a resi5-ben:D
mert láttam egy ruhát rajta!!:D
nah jóvan az akkor egy mesh mod lehetett:D
köszi^^:)
Spoiler!
értem :) hát akkor tényleg muszály vagy fejleszteni a gépedet, mert ugye akarsz játszani valamivel. vagy konzolt venni :) én személy szerint a konzolt ajánlom...:rolleyes:
már megemlítetted azt is, hogy laptopot akarsz venni :) ez nem is olyan hülyeség ám. az igaz, hogy a laptop khurvára nem játékra való, ezt biztos, hogy te is tudod. csak majd lesz később egyetem, fősuli, ami valószínű másik városban lesz, és nem tudom Romániában hogy van, de Magyarba már szinte kötelező a laptop.:) és mobilinternet is hozzá. (na jó, hülye példa. ez attól is függ, milyen jól tanulsz:))
én valami tök olcsó laptopot akarok majd venni, bár még ráérek. majd olyan 4 év múlva xD :D
én is gondolkoztam rajta hogy a játék azért nem minden!!:Dtanulni is kell:rolleyes:
igy fogalmam sincs hogy mit vegyek személy szerint ugyhogy....az undit már égyszer végigtoltam tetszet akkor töbször minek vigyem végig??:rolleyes:
ez is ojan mint a resinél 1x vagy akár töbször v''egigtolod de már egy idö után unalmassá válik és más játékot má igazán nem akarsz kiprobálni szal akkor minek Xbox??:D
igy ebböl a szemszögböl nézve jobb a laptop;)
de szeretnék!!!XDDés hogyha nem lessz több TR s Resi???:D
nah jóvan úram istenXDDDmegveszem az Xboxot és punk tumm téma lezárva!!!:D
.............
hja és még vaami:DResi5-ben hogy kell fütyölni??:confused:
Az Alienware gyárt gaming laptopokat, de mondanom sem kell, hogy piszokdrágák, drágábbak, mint egy ugyan olyan összeállítású pc.
Pl ez az egyik legolcsóbb model: http://www.dell.com/us/p/alienware-m...enware-m11x&=c
hól írja az árát mert én nem látom sehol!!:D
nemmintha meg akarom venni csak kivi vagyok rá!!:D
Itt pl. 346 e forint: http://www.laptop-ok.hu/alienware-la...p-c-48_63.html
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
hogy mennyi?????basszus ez sok pénz!!!!!!
ti már éreztetek ojat mintha valakinek a terhére lennél??
mármint úgy értem hogy elmensz mondjuk egy barátoddal sétálni és aztán a barátod találkozik eggyik régebben látott barátjával és jól eldumálnak meg minden és aztán egy kis idö mulva úgy érzitek hogy a barátodnak a nyakán logtok!!
nekem máma volt ijen érzésem bevallom már szinte könyörögtem a tesomnak a bocsánatáért hogy a barátnöjével elmentek sétálni és engem is hívtak és nah....betolakodonak éreztem magam:o
nem nem nem az a probléma hogy én vagyok a hibás!!!:Dcsakhogy ök ojan jól elvoltak beszélgettek énmeg nem szzóltam egy szót sem csak mentem velük:)
tudod ez ojan érzés mintha a nyakukon lógtam volna egyszóval zavartam vólna de azt monták hoghy nem de valahogy én igy érzem:o
jaaaj már értem! :D
hát igen YzaaA, velem pont a hétvégén volt így. fürödtünk a barátommal és a barátom tesójával meg a barátom tesójának a barátnőjével. (ezt most olavsd el még egyszer xD :vlol:) és ott is úgy volt hogy ők hárman jól elvoltak; nevetgéltek meg mindenről beszéltek... én meg nem.
aztáán arrébbmentem, de később jobban átgondolva a dolgot, rájöttem, hogy én is kissé hibás vagyok, mert nem szóltam én sem hozzájuk semmit.
azonban miután emlékeztettem őket rá, hogy "hahhhóóó, én is itt vagyok", azután már jobban elvoltunk.:)ezt tanácsolom neked is. amint jön valami megfelelő beszédtéma, csapj le rá és ragadd meg az alkalmat a dumához. ha azután is lesz@rnak, akkor viszont tényleg hagyd ott őket:cool:
én is úgy csináltam ha jött egy ojan szöveg amihez én is be tudtam kapcsolodni akor beszótam:vlol:
és nem szóltak vissza, vagy csak éppen visszaszóltak egy olyat, hogy "jah igen xD" vagy "Aha sztem is", és kész? na EZ tud rohadtul zavaró lenni. erre osztálykiránduláson jöttem rá... és ott még arra jöttem rá, hogy akit nem ismersz... az bármilyen lehet. már hiányzik az a csaj, akit csak olyan későn ismertem meg :) :( mert én hülye rasszista.... na ne is folytassuk tovább :o nyilvánosan nem vagyok ez, de úgy magamban elkönyveltem szegényt.
azokat, akiket meg a beszt frendeknek véltem... azok meg... :P röhej.
ismerös!!!:rolleyes:
dehát immáron ez van nincs mit ez ellen tenni!!:D
ez már ijen csalodások csalodások hátán manapság törekedni kell a jóért:D
sajnos:rolleyes:
vagyishát nálam (és gondolom nálatok is)2 féle magyar van!!
amit ti használtok és amit én itt!!
pl ti krumplinak vagy burhonyának mondjátok addig mi pityokának
ti tésztának mondjátok mi laskának mondjuk
ti kardigánnak mondjátok mi meg szetternek:D
tehát ijen dolgok^^
sajna én igy szoktam meg és elég ehéz nekem megszokni azt hogy veletek máshogy az itteniekkeel máshogy beszéljek érted:)
na igen de mi nem temazunk itt a krumplirol meg a tesztarol a tobbit meg tudod ugyhogy minden OK... xD