nekem a dobostorta a kedvencem:jumper::clown:
Nyomtatási nézet
Nekem a gyümölcstorta :P
a csoki torta a leges leges leges legjobb *-*
Citrom torta awww :D
Én az esküvői tortát szeretem hahaaaa :D
Kacsa Portal 2-öbe lehet coopba játszani??:D
mert azt olvastam hogy lehet még pedig így:''etöltöd a tunngle programot (google ba beirod h tunngle) utána fölteszed, regisztrálsz , belépsz és a keresőbe beirod h portal 2 és rácsatlakozol a szerverre.
Majd a játékban bemész a lan vagy coop mod ba és csatlakozol egy szerverre vagy csinálsz egyet''
akkor lehetséges???:D
szerk:de várj találtam jobbat:)http://fostarhely.info/portal2skidrow.html
én is és ezt a verzát ki is fogom http://fostarhely.info/portal2skidrow.html
kiváncsi vagyok hogy müxike és ha igen szolok:)
csak töltödjon le a portal:D
rendben van:Damm....1 probát megér nem???;)
ha nem is megy legalább megprobáltuk:)
de én bízok benne!!!!:D
Ma jöttem rá, hogy a Portal 2 -őm full magyar feliratos. :D Nem hazudok, képet is mutathatok ha kell. :D És így legalább mindent értek, és nagyban hozzátesz az élményhez. :D
jaj de joo:D:jumper:
jóó neked én angolul kel haljam a zagyvájukat és minden szavukat nem fogom érteni:S
meg bíztos hogy szakadozni fog szóval ......de nem baj mert játszani akarom!!!!!:jumper:
hogy kell a cracket használni???
ÖÖ, amúgy úgy lehet magyarrá tenni, ha letöltöd a steam -et (magához a játékhoz egyáltalán nem kell, ha nem hivatalos, de a magyar nyelvhez viszont igen), csinálsz egy accountot, a steam setupjában magyarra állítod a nyelvet, kilépsz a steamből, és már magyar is a Portal 2 -őd. :D
wáááá''a egyszerüen imádom ezt a játékot<3:jumper::jumper::jumper:
nekem nagyon símán megy azt hittem hogy szakadozni fog de nem!!!:jumper::jumper::jumper:
jaj nagyon faxa*.*
HF csak pletyka, pletykákból meg már sok meg nem valósült dolog jött létre :(
Tudoooooooood. :D http://www.youtube.com/watch?v=wYps-kGPh78 4:43-tól.
Amúgy meg a Portal 2 nálam is full magyar feliratos, és még beállítani sem kellett, pedig non-steames az én változatom.
Hát Nekem pedig rohadtul nem, angol volt mindaddig, amíg nem állítottam át a Steam -et magyarra, pedig az enyém is Non - Steam -es..
szerkesztettem a tegnap esti blogbejegyzésemet, mert ÉN NAGYON HÜLYE, KIFELEJTETTEM AZ EGYIK KEDVENCEMET, A RESIT!!!:angry::angry:hogy lehetek ilyen hülye?:angry:na, mindegy, beleírtam.:)a 3. kedvencem.:jumper:
ALLLLLIG VÁROM, HOGY A TR9-ET IS KIFIGURÁZZZA!!! IMÁDOM AZT A NORVÉG CSIRKÉT!!! xDDDDD:jumper::jumper::jumper::jumper:
Nem normális a csaj, mostanában tényleg elhanyagolta a TR videókat, most is csak régebbi kis jelenetekből állította ezt össze, de attól még brutál jó ez a videó is. :D
Azt olvastam egy kommentjében, hogy még mindig nagyon szereti a TR-t, csak ha mindig TR-es videókat csinálna, felrobbanna az agya. :vlol:
Én is imádom :jumper: nagyon jókat csinál(t) :jumper::D xDDDD
hjaj szegény Petya megsértödött!!!
gyere ide adjak neked egy ölelést:hug:
Mert Én is megemlítettelek Cindy -nél, azért! :D :D
YzzaA, köszi az ölelést. :hug: :)
jól esett úgy-e???:D
úgy-e milyen jol tudok ölelni???:p
szivesen:hug: